KAYINPEDERIM

kaynana derdi bitti şimdi de kayınpederler azıtmaya başladı.Neden ikiside iyi olmaz mı bu kaynana kayınpederin .Adam çok yüz bulmuş

Allah sabir versin canm ne diyim .hakkaten dusuncesizmis

Bune yaaa haddini bildir ..
Izledigin kanala nasil karisiyo anlamis degilim...

Hemen yarin kaynanalara git,kayinpederin en cok izledigi kanallari bir bir sil sonra don hicbir sey olmamis gibi eve gel

oha yaa ona noluyor kendi evinde istediğin kanalı izlersin ne hakla karısıyor

Ben olsam evlerine gittigimde alirdim elime kumandayi en cok izledigi kanali silerdim kpnin.
Sorarlarsa; "baba ben o kanaldada cok takiliyorum kendimi dizginlemek icin sildim" dersin.

Valla benim kp de öyle hatta dwha beter. Ne diyim ki Allah yardimcimiz olsun...

Sende onların evinde onun izlediği kanalları sil. Haddini bilsin

Düşündüm de, benim evimi kayınpederim geçindirse kanalı silmesine birşey diyemem. Televizyonu kendi parasıyla almış, faturasını da o ödüyor. Utanırım yani. Ben ve eşim ne işe yararız, neden kendimize bakamıyor kayınpederin eline bakıyoruz gibi sorular sorardım kendime... Dert edecek başka şeyleriniz var bence.

Yok artik o kadar karismasida sacmalik esinle konusmalisin bence bu konuyu

Babamı çok müdahaleci buldugum dönem buraya konu bile acmistim ötesi yok derdim ama onun bile aklına gelmez çok tv izliyorsunuz diyip kanal silmek:)

Bence kanalı eski yerine koymaniza bozulup yine degistireyim derken sildi sonra da böyle bişey uydurdu:)

Nefffffret! Sinirden tavsiye bile veremicem sana şuan sanırım! Te gidi gurban olduğum Allahımmm!
Geri yükle kanalı. Ve silmezsen sevinirim baba de.

Yok artık daha neler duyacağım şu forumda. Nasıl susabiliyosunuz ya. Anne iki dk telelefonu babama versene diye bi giriş yapardım ben.

valla bir insana maddi olarak bağlı olursanız sizi kendi malı zanneder. üzerinizde her hakkı olduğuna inanır. ne kadar meddi bağınız olursa o kada kölesi olursunuz. bu kişi ister ana baba olsun ister eş ister kayın peder kayın valide...

Ailelerden destek almanin boyle kotu yanlari oluyor malesef.
Ancak kayinpederinizin yaptigi pek hos olmamis.
Siz yeniden yukleyin kanalinizi ama konuyu uzatip iliskinizi zedelemeyin, bosverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…