- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
insan yükü insana agırdır lütfen empati yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala benim babam bu duruma düşmektense gitsin huzurevine. bizde daha yeni gelin aldık beraber oturuyorlar ben babama dedim ayırın diye zaten ev alıp ayıracaklar. kimse kimseye bakmak zorunda deil. ben her sabah kalktığımda ilk işim tuvalet temizlemek oluyor mecburmuyum ben onun şeyini temizlemeye.Adamın oğlunu mıncırıyorsan babasına da bakacaksın tabi. senin babana yapılsa bu konusmalar vs ne hissederdin acaba??
kadın normal kadın değil işte hayat kadını onu anlatmaya çalışıyorum 2 saattir.Adam 40 yaşında biri ile geziyorsa akıllı olan insan onunla olmasını teşvik eder. adamın cift maaşı varmış birak gezsin hatta evlensin de kurtulun.
benimde anlatmak istediğim bu. kp kadın beğenmeyince boşayan biri. o yüzden eşimle benide ayırmak istedi üzerime ne iftiralar attı eşim boşasın diye. yine sabrettim ama artık dayanacak gücüm kalmadı.arkadaslar simdi suna bir acıklık getirelim
tamam yaslıya bakılır ama hak edene
gencliğinde zalımlık yapıp elden ayaktan düşünce sıgınıp yaslılık arkasına baktırmak onursuzluk
söyle diyeyim benim kv ben 10 yıllık evliyim birgün bir insanlıgını görmedim bir gün yaaa
her bir araya geldiğimz günü zehir etti ruh hastası
simdi ben bu kadına elden ayaktan düşünce nasıl bakayım içim el vermiyor ama vicdanım cok kaypak
yine belki bakarım bilemiyorm ama yüzünü görmek dahi istemiyorm ölse bir gr üzülmem
ki ben sokaktaki çocuga yaslıya birsey olsa aglayan hassas bir insanım işte bu tür durumlarda var
kimseyi kınamayalım lütfen
iste sorun ettigim o. sirf para verdigi icin kahir cekilmemeli diger yaptiklarina göz yumulmamali. Kayinvalidenizden bahsetmissiniz, size para verse bakimini üstlenceginizmi yani? Yaptiklarini unutup?bazen inanın paranın hatrına eger ihtiyaç varsa kahır cekiliyor
mezaramı götürecek versin biraz ne olmus oda bakıyor evinde kalıyor
60 falan gösteriyor herseyi yapabiliyor yemek vs biliyor. dediğim gibi çok muhtaçsa akşama kadar niye geziyor benim gitmediğim yerlere gidiyor. ama biri bişey soruncada bakmıyorlar bana diyor. nankör anlayacağın.80 yaşında adam ne kadar genç gösterebilir, ne kadar dinç olabilir ki temizlik konusunda uyarabilirsiniz ama geri kalan şeylerde yapacak bir şey yok adam yaşlı 16 sene eltin bakmış biraz da sizde kalabilir ne yapsın tek başına yemeğini yapmaz temizliğini yapamaz alt tarafı bir kap yemek koyuyorsunuz önüne yani zaten o yaşta adam sizi nasıl ayırsın. Eşinin de gönlü razı olmaz. Bulursa birini gider işte. kimle ne yaptığı onu bağlar.
canım ev kira zaten kendi evi değil. yardım etmiyor derken o konuda demedim. mesela tuvaleti temiz bırakabilir. torunlarıyla ilgilenebilir. çocuklar dedelerini yabancı gibi görüyor aynı evin içinde ne kadar teşvik etsekte gitmiyor büyük kızım dedesine.şahsen kendim çok iyi olsa bile aynı evde bakamam, yakınımda yaşasınlar, gideyim geleyim, kontrol edeyim, bakıcı tutayım vs, ama kendim kendime ve çocuklara zor bakıyorum zaten
ama sizin durum değişik;
sanırım evlenmeden önce birlikte yaşamayı kabul ettiniz, sonuçta siz evlenince ilk gelin evini ayırmış, siz de mevcut eve mi yerleştiniz? doğal olarak kabul ederek evlenmiş oldunuz. şimdi de adam 80 yaşında eşiniz de bu düzende yetişmiş, diğer alternatifler eşinize de babasına da ağır gelebilir, o yüzden doğru olmayacaktır. Ancak eşinizden babası ile daha fazla ilgilenmesini talep etmelisiniz.
onun dışında tüm gün gezen adam size sorun da çıkarmaz ki, akşam gelip yiyip içiyor yardım etmiyor demişsiniz. pardon ne bekliyorsunuz? gerçekten ne bekliyorsunuz merak ediyorum.
maaşından bize koklatmıyor demişsiniz, ama onun evinde yaşıyorsunuz diye anladım ben, yanlışsa düzeltin. bu da baya koklatmak oluyor aslında, bugün kiralar büyük şehirlerde asgari ücreti buluyor. şükretmek lazım.
adam kadın beğenmeyince boşayan biri. eltimlede çok uğraşmış ayırmayı becerememiş. şimdi benimle ne iftiralar ne hakaretler etti bi bilseniz. dedğim gibi yazacak çok şeyim var ama uzun hikaye. gerçekten taş olsa çatlardı. ayrıca eltiminde sağlık sorunları oluştu stresten kalp hastası oldu. takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.40 yas kucuk biriyle geziyorsa siz niye utaniyorsunuz? Sizi baglayan birsey yok ayip birseymis gibi gostermeyin bunu.
Ayrica 80 yasindaki dede ne yapti da sizi ayirmaya calisti. Siz de zafer kazanmiscasina ":)" koymussunuz. Cozemedim ben iki tarafida.
Benim annemde kayınpederinden çok çekmiş. Anlatsak roman olur. Şu an çok hasta annem bakıyor. Ne yapalım bu durumda dışarı mı atalım? Odan ne farkımız kalır? Bu kadar zalim olmayalım lütfen !!!arkadaslar simdi suna bir acıklık getirelim
tamam yaslıya bakılır ama hak edene
gencliğinde zalımlık yapıp elden ayaktan düşünce sıgınıp yaslılık arkasına baktırmak onursuzluk
söyle diyeyim benim kv ben 10 yıllık evliyim birgün bir insanlıgını görmedim bir gün yaaa
her bir araya geldiğimz günü zehir etti ruh hastası
simdi ben bu kadına elden ayaktan düşünce nasıl bakayım içim el vermiyor ama vicdanım cok kaypak
yine belki bakarım bilemiyorm ama yüzünü görmek dahi istemiyorm ölse bir gr üzülmem
ki ben sokaktaki çocuga yaslıya birsey olsa aglayan hassas bir insanım işte bu tür durumlarda var
kimseyi kınamayalım lütfen
Can'ım çok sıkıntılıysa kaynınızla konulup Bi ev açacaksınız. Aynı apartmanda olabilir. Bunun haricinde diyilecek birşey yok. Sokağa atamazsınız ya. Ayrıca da 80 i geçkin dede anlattığınız kadar var Mıdır orasıda muammaadam kadın beğenmeyince boşayan biri. eltimlede çok uğraşmış ayırmayı becerememiş. şimdi benimle ne iftiralar ne hakaretler etti bi bilseniz. dedğim gibi yazacak çok şeyim var ama uzun hikaye. gerçekten taş olsa çatlardı. ayrıca eltiminde sağlık sorunları oluştu stresten kalp hastası oldu. takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.
Yapilacak bir sey yokmus gibi gorunuyor.
Tek care, kpnizin ne kadar cocugu varsa kendi aralarinda anlasacaklar ve donusumlu bakacaksiniz. Sadece yuk birinizin uzerine kalmayacak.
o annenizin iyiliği allah razı olsunBenim annemde kayınpederinden çok çekmiş. Anlatsak roman olur. Şu an çok hasta annem bakıyor. Ne yapalım bu durumda dışarı mı atalım? Odan ne farkımız kalır? Bu kadar zalim olmayalım lütfen !!!
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
aynen öylesen sevecen olup sevip zamanında saysaydın
agzın dualı olsaydı karı kız peşinde olmasaydın
simdi burda bunları konusmuyorduk bile
ben cok hassas biriyimdir bu zamana kadar kendimden büyük kimseye terbiyesizlik yapmadım yapmamda. dediğin gibi ne ekersen onu biçersin. bununda farkındayım. eşimde bende inançlıyız çok şükür ama yaptıkları gerçekten çekilir gibi deil sabrım tükendi sabredemiyorum bekleyemiyorum. ben ölsün demiyorum sokağada atalım demiyorum sadece nasıl kurtulurum diye çare arıyorum.o annenizin iyiliği allah razı olsun
fakat kimse sizin anneniz gibi degil olamaz
size sokaga atında demiyoruz
fakat atalar ne demiş NE EKERSEN ONU BİÇERSİN güzel kardeşim
Nasil kadin olursa olsun ne fark eder? Adam kendine onunla dusup kalkmayi munasip gorduyse pekala evlenebilir. Zaten para almadiktan sonra 40 yasindaki kadin 80 yasinda dedeyi ne yapsin? Ayrica ak sakalli namaz kilan bir dede olsa da bakma zorunlulugun yok.kadın normal kadınlardan değil aldığı maaşları ona para karşılığı ilişki için veriyor anlatabildim mi. bana burda çok kötü yorumlar yapan olmuş 80 yaşında yaşlı bak falan diye ama yaptıkları hiç yaşına göre değil. yaşıtlarına bakıyorum adamlar namaz kılıp öteki tarafa hazırlık yapıyor bizimki uçkurunun derdinde.
Peki şuna ne diyorsun kirpicik,evde tek çalışan erkekse, sen benim anne yada babamın hizmetini yapmıyorsan,benim yapmamı istiyorsan,senin annen baban da bakıma muhtaç olup yanımıza gelirse bende onun masrafını karşılamayacağım derse?Çalışana sorun yok tamam,herkes kendi karşılar,peki ya bu durumda?Kiz evlatlar babalarina kendileri bakiyorlar, mincirdiklari kocalari kendi babalarina bakmiyorlar genelde ona da kadin bakiyor. O yuzden bu kadar patirti cikiyor. Oglusu baksa sorun olmaz. 80 yasinda, 40 yasinda citirla gezenin henuz bakima da ihtiyaci yoktur. Kim minciriyorsa dedeyi onun bakmasi munasip.
Bir mincirmaya da hasta bakicilik yapilmaz, mincirilmaz daha iyi. Mincirmadan yasayalim.![]()