- Konu Sahibi diclem3555
-
taşınabilirseniz taşının bence kökten çözüm :)
E yani. Arada laf sokuyor 1saat sonra hicbisey yokmus gibi davraniyor.. tasinma gibi imkanim yokki keske en basinda gbence taşının hani küfürleri ara bozmaları olmasa yaşlıdır idare edin diycem böylesi idarede edilmezki
eşin ne diyor peki canım, yani o istemez diye mi taşınmanız mümkün değil
bu şekilde cidden çok zor ya daha bide çocuk yok sanırım
insanlar yaslandikca cocuklasiyor.. Tasinma durumunuzda yokmus,
alttan almaktan baska yapacak bisey yok sanirim...
Bence tek çözüm taşınmanız.Daha çocuğunuz yok olduğunda neler olacağını tahmin etmesi çok zor değil.Bir de merak ettim Allah aşkına kaç yaşında bu kadın da bu kadar herşeye laf yetiştiriyor, o ne ağzı bozukluk öyle yahu.
Esimi nasil ikna edebilirim onu hic bilmiyorum :/
Ben 85-90 filan bekliyordum yasini.
Ohoo daha 75 yasindaymis, bu cingozlukle daha cok yasar o, sizi bile gomer Allah muhafaza.
Kotuye birsey olmuyor valla.
Madem tasinamiyorsunuz, dediklerini takma, gul gec mesela. Oyle sinir stres yapmamaya calis.
Herkes biliyor zaten de. Arkamdan kpe sikayet ediyor. Adamin morellerini bozuyor..Hiç takmayın bence.
Herkes onun nasıl bir insan olduğunu biliyordur.
Yavas yavas uzaklaştır kendinden, ne derse desin kendi bildiğini oku.
Hadi onun ütğsğnü yaşlıdır yaparsın, başka akrabanın poşetle ütüsünden sanane.
Muhtemelen kv yi de bu kahretmiştir, kadın kendini koruyamamış ki seni korusun bunun şerrinden.
Yok canim ya.. karsisinda erkek olsun kadin olsun farketmez kufur eder. Onceden bundan kac sene once ogullarini doldurup eve yolluyormus karilarini kac kere dovmus kocalari.. ayip ya namazinda niyazinda birde..valla yaşlı kadın fln ne desem bilemedim..
gerçekten ben bile okurken uyuz oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?