- Konu Sahibi diclem3555
-
Bu babaannenin kocaya ihtiyaci var evlendirin hepiniz rahat edersiniz.
38 dogumlu canim. Teksas gibi kadin yahu. Cocuklariyla hanimlarinin aralarini bozar sonra ee benim ogullarim yarin oburgun kavga ettimi karilariyla benim yanima gelir der. Gecenlerde hastalandim diyip kendini hastaneye goturdu benden saglam kadinda hicbsey cikmadi. Kaynanam kanser den oldu kadina kanserken yapmadigini birakmiyodu kaynanam oldukten sonra kiymete bindi ama
Ben de taşın diycem, baska cozumun yok gibi canim benim, esine anlatma bunlari, aran bozulmasin. O goruyordur, biliyordur zaten de sen soyleyince batar.. Bu kadinin yokmu bir acigi onu bul diycem, gorusmesen aslinda ne iyi olur...Rabbim kolaylik versin canim...
eşim bilyr aılesını ve kolay kolay gıtmez 4 aydır evlıyız 5 kere cıktık suana kadar beraber bbasının babaannesının yanına okdr daha da cıkmadık bugun asagıyada gelmedı ben tek ındım.. eşım bn yukarıya cıktıgımda evde tek kaldıgında baska seylerle ılgılenmeye baslıyor artk evde tek kalınca dusunun yanı :/
İsin zor gercekten ama, esin evde tek kalinca neyle ilgileniyor anlamadim ben! Cok zor boyle insanlarla ugrasmak gercekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?