Kayinpederimin bana ettigi laf

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
32
Oncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi

Nerdeyse oh oldu diyo yani. Ne saçma bi düşünce

Aman yaa çok da takılmayın. Dayanacak gücüm kalmadı derken neyi kastediyorsunuz? Bu sözleri düşünüp düşünüp kendinizi mi yıpratıyorsunuz?

Sey deyin kinadiginizi yasamadan olmeyeceksiniz deyin

Ben size hak verdim ya. Tek bir cümle ile bu hale gelmediğiniz belli. Eğer eşiniz size destekse ve huzursuz olmayacaksınız görüşmeyin. Adam utanmasa keyif alacak hastalığınızdan. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ne saçma düşünce kendinden ne kadarda emin kendi yaş aldıkça hangi hastalık gelecek biliyomu oda sizin ahınız dersiniz

Laf sokması doğru değil tabiki de nasıl normal gören olur anlamıyorum. Onlar gelmesin eşiniz götürsün madem çocuğunuzu. Siz muhatap olmamış olursunuz.

Her türlü hikmeti, musibeti benden bilin diyor." oh my god"
Boş verin takılmayın hı hı deyip geçin.Karakter ve yaş olarak doğruyu anlayacak durumda değiller.Takmamayı,arada ti ye almayı öğrenirseniz,ruhen ve bedenen rahatlarsınız.

Bağları tamamen koparin insanlar değişmez, belli ki geçmişte bayağı biseyler yaşamıssiniz. Torununu çok görmek istiyorsa o zaman sizinle iyi geçinecek. Çocuğa giden yol anneden geçiyor. Kendinizden ödün vermeyin .

Insanlar kötü kalpli ya.Gelinle sorun yaşansa da eşiniz onların evladı,torun da canın canı.Söylediği söz iyi olmuş size müstehak ile aynı.Hastalığın böyle bir duruma bağlanması kötü kalplilik.

Hava değişiminden grip olur insan, moral bozukluğundan olur, üzüntüden olur, vücut direnci düşer vesaire ama kayınpedere haddini bildirdiği için kimse hasta olmaz. Kendini Mehdi falan mı sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…