- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi handeac123
-
Büyük olarak sizi idare edememişler birde oh olsun demeye gelmişler ,oysa deniliyor ki cahil ,hayat olgunu olmayan gençlerin kusurlarını görmezden gelin ,onlar rol değiştirmişOncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Kalp krizi demeyelim de günahlarından ötürü Allah'ın verdiği bela diyelimKalp krizi ve kapanış.
Bakalim onumuzdeki gunlerde sizleri ne tur agir hastaliklar bekliyor hep birlikte yasayip gorecegiz derdimOncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Yok valla turp gbi
Önceden biseyler yaşadığınız için bence lafa takılma sonuçta her insan ne diyip diyemeyeceğini bilmeyebiliyor onu öyle geçiştir he de geç sen gorusmedigin sürece eşinle de aranda sıkıntı olacakOncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Laf sokuyorlarsa mesafe koy gitsin canını sıkan herkeseOncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Bardagi biz kırınca sakarlık anne kırınca nazardan.Onunkisi kesin imtihandır sjfjf
Güzelmiş bu"Hastaliklar yapilan haksizliklara göre gelseydi, asil seni aramizda artik göremezdik" diyeceksin rahatlayacaklar
Şu cevabı yapıştırma yeteneği bende olsaydı ah ulan. Nasıl geliştirebilirim bunu ya sjskfFiravunun başı bile ağrımamış deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?