Kayınpederimin benden borç istemesi

Vermeyin tabi ve nişanlınıza da mutlaka söyleyin. Fakat bunun daha fragman olduğunu da unutmayın. Nişanlınız vermeyin diye size uyardığına göre sizi babasına yedirtmez gibi geldi ama yine de bu evlilik hakkında iyice düşünün derim.

Peki isterken ne için istedigini söylüyormu?
Bahane neymiş acaba ..
Vermeyın ve nişanlınıza soyleyın babasıylada bırdaha muhattap olmayın

Hemen ayrılırım hemen.
Nişanlın da aynı kafada.
Aksi olsa babasına öyle bir ayar verirdi ki adam isteyemezdi ama babası ne ise oğlu da o.
Sadece gözlerini gerçeklere kapatıyorsun.
En sonunda elinde binlerce lira borç ile kalakalınca anlarsın şimdiden ayrılmazsan

Dolandırıcılar borç isterken şuna söyleme vs derler.

Kimse söyleme diyorsa ilk ona söyleyin.

Nişanlınıza hemen söyleyin.

Sakın borç vermeyin alamazsınız.

Böyle bir Kp ile de mutlu olamazsınız nişan atın derim

Kayınpederin borç istemesi temalı başka bir konu daha okumuştum. O da mı sizdiniz yoksa yeni bir sektör mü doğuyor 🤔
5 bin istemisti o, yok diye de söylenmişti, "cebinde 5 bini olmayan da ölsün" gibi birseyler demisti.

papatya12a papatya12a senin baban boyle bir borc isteyecek biri mi? Atiyorum nisanlina "damat bana bi 10 bin atesle" der mi?

Sorunun cevabı babam asla istemez, tam tersine verir diyorsan, bu aileyle uyumlu degilsindir.

Ayrica kalibimi basarim, durup durup borc isteyen insanin borc odeme sorumlulugu yoktur ve kesin kumar tarzi bir sorunu vardir.

5 bin istemisti o, yok diye de söylenmişti, "cebinde 5 bini olmayan da ölsün" gibi birseyler demisti.

papatya12a papatya12a senin baban boyle bir borc isteyecek biri mi? Atiyorum nisanlina "damat bana bi 10 bin atesle" der mi?

Sorunun cevabı babam asla istemez, tam tersine verir diyorsan, bu aileyle uyumlu degilsindir.

Ayrica kalibimi basarim, durup durup borc isteyen insanin borc odeme sorumlulugu yoktur ve kesin kumar tarzi bir sorunu vardir.
Evet detayları hatırlıyorum ama konuyu kim açtı hatırlamıyorum 😅 😅 pişkinlikte üst seviyedeydi 😬

Siz zaten nişanlınızı çok sevmiyorsunuz , işi dolayısıyla çevremden ayrılmam ama mecbur gibi hissediyorum bu ilişkiye demiştiniz önceki konuda . Yani ayrılmak için evren size daha nasıl bi mesaj göndersin anlamıyorum .

Para falan da vermeyin hiç mi aklınız yok.

Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Vermeyin ve nişanlınıza diyin. Kumar vb durumu olabilir

Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
çok tehlikeli bence saklama nişanlına söyle

Bu böyle bitmez, evlenmeden bir kez daha düşünün. Olacak şey değil.

Bence niişanldan ayrılın, meseleyi kökünden halledin. Böyle bir ailenin parçası olup kendi başınızı yakmayın. Daha evlenmeden cebinizdeki paraya göz dikmişler. Nişanlınızıın her şeyden habersiz olduğuna da ben çok inanmadım ayrıca.

Ne tarafa kusalim ben kimseye borc vermem de kapat telefonu net sinir cekmessen basina bela olur sana vereceğine senden mi istiyor bence nisanlina da söyle

Tabi ki vermeyeceksiniz,saf mısınız? Nisanliniz verme demiş sizi uyarmış hâlâ acaba mı diye düşünmek neden??
Az dik durun" yok bende para "deyin, nisanlınıza da söyleyin bir daha sizi rahatsız etmesin.Kabahatli gibi ezilip buzulmeyin ortada saçma bir durum var iyice idrak edin, gözünüzü açın.Nisanliniz bu borç isteme olayında konunun tamamen neresinde iyice anlayın........ Hayatınız, evliliğiniz, geleceğiniz söz konusu olduğunda aslan kesilmek gerekirken alık alık gezmeyin lütfen.........

Borcu verme. Öz oğlu verme diyorsa bir haltlar karistiriyordur. Baba yok de geç.

Back
X