- 31 Mart 2024
- 313
- 792
- 23
- 27
- Konu Sahibi papatya12a
Gelininden borç isteyen adam oğlunu sömürür tabiri caizse. Evlilik kararınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki yok de borcuna sadık adam oğlunun nişanlısından isteyecek kadar düşmez gitsin kredi çeksin nişanlına da söyle ki kp küssün senle kurtulArkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Tabiki bize gore normal. O yuzden hicbirimizin kocasi bizim paramiza göz dikmiyor hepsi ayagini yorganına gore uzatiyor. Bizler ailenin kadinlari olarak canimiz isterse gerek görürsek calisiyoruz. Kendimiz icin calisiyoruz. El adamlarini doyurmak icin degil. Cok goruyorum bu sayfada maas kartini esinin eline verenleri. Bizim babamiz aldigimiz maasi bilmezdi. Kadin erkek esit degildir evi gecindirmek erkegin isi. Sartlar su sekilde esit olur. Cok seversin kocan dis parazitleri disarda tutar yazin tatiline goturur ev islerini paylasir cocuguna dort dortluk babadir o zaman maddi konuda yardim edilir. Ama yazin koyüne gotureni anasina babssina baktirani aksamlari eline telefon alani uzanani gordu bu sitede bu gozler. O yuzden babam cok mantikli isler yapiyorSizin babanızın tarzında biriyle de akraba olmak istemezdim açıkçası… Bu davranışlar sizin normaliniz galiba ama asla örnek olmamalılar.
Arkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
Aklını başına topla ve evrenin verdiği o kadar mesajı biraz beyin süzgecinden geçirip ayrılne münasebet çok sevmiyorsunuz demek ki? sevdiğim için ''evrenin verdiği'' bu kadar kötü mesaja rağmen susuyorum birşey diyemiyorum. onun için kendi hayat şartlarımı kendimle de uyumlu olacak şekilde değiştirmeye çalışıyorum ister istemez.
benim bu konuda sorduğum şey kendi aileme bile çoğu zaman paylaşamadığımı anonim olarak sizlerden fikir almaktı.. ailesine olan tavrım nasıl olmalı bu saatten sonra onu merak ettiğim için sordum açıkcası
Ben açıkçası bu para isteme konusundan çok önceki konunuza ithafen söyledim , nişanlınız kamuda siz arkasından diyar diyar gezmek istemeyip istifa etsin sizinle yaşadın istiyorsunuz . Zaten o da sisiz isteğinize önem vermeden mesleğe girmiş .ne münasebet çok sevmiyorsunuz demek ki? sevdiğim için ''evrenin verdiği'' bu kadar kötü mesaja rağmen susuyorum birşey diyemiyorum. onun için kendi hayat şartlarımı kendimle de uyumlu olacak şekilde değiştirmeye çalışıyorum ister istemez.
benim bu konuda sorduğum şey kendi aileme bile çoğu zaman paylaşamadığımı anonim olarak sizlerden fikir almaktı.. ailesine olan tavrım nasıl olmalı bu saatten sonra onu merak ettiğim için sordum açıkcası
Muhtemelen kumar oynuyor. İnşallah nişanlınız sizi ailece içine battıkları bir borç batağına çekmiyordur. Bi şeyleri kurcalayın derim. Evlilik için acele etmeyin. Nişanlımızın bu yüklerin borçların altında olmadığından emin olun. Ve tabii ki borç vermeyin ne münasebetArkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söylememi söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım
bu sevgiyle alakalı bi durum mu sizce? o da çok sevseydi böyle bir mesleği tercih etmezdi diyeyim o zaman.. siz çok sevmenize rağmen kendinizden vazgeçebiliyor musunuz? kimse bu duruma düşmesin ama çok zor bir tercih meselesi hala ne yapacağımı bilemiyorum bendeBen açıkçası bu para isteme konusundan çok önceki konunuza ithafen söyledim , nişanlınız kamuda siz arkasından diyar diyar gezmek istemeyip istifa etsin sizinle yaşadın istiyorsunuz . Zaten o da sisiz isteğinize önem vermeden mesleğe girmiş .
Yani siz de gitmek istemeyip ne yapayım diye sormuşsunuz . Açıkçası çok sevseniz bunu soracağınızı düşünmüyorum , siz ailenizi ve çevrenizi bırakmak istemiyorsunuz , seven insan bu riski düşünmeden göze alır . O sebeple söyledim zaten çok bağlı değilsiniz bu kadar sıkıntı da çıkıyor neden bırakmıyorsunuz diye.
Babanız çok cahil, çok özür dilerim ama bu işin normali bu da değil.Nisanlimi gec. Babamin karakterinden yola cikarak konusayim. Her zaman babam ustun gelmistir. Ama genelleme yaparsak nisanli birinin her harukarde babasi ustun gelmeli zaten. Senin baban duyarsa ne yapar onu bilemedim.mesela benim babam duysa gavata ban gelini olmayan kadindan parami istenir gt herif der bir tane yapistiriri nisanida bozardi.cok eski zamanda kuzenimi istemeye gelen kisi halamdan para istemeye geliyor daha adı konmamis yuzuk takilmamis. Kapida arkadasi bekliyor adam iceri girip halamdan parayi alip çıkacakbabam geliyor kapidaki cocuga sen kimsin hayrola diyor oda diyoki ahmet geldi kaynanasindan borc istemeye
babam iceri girmesiyle ahmetin yumruk yemesi bir oldu senmisin daha damat olmadan kari parasisi yiyen diyerek. O is baslamadan bitmisti. Gunumuz erkeklerine bakarsak babam bu maddi acidan cok takiliyor. Balik bastan kokar diyerek. Karisinin parasina guvenem adam evlenmesin der her zman
haberi yok olsa zaten kıyameti kopartır,bir ara ona söylemeyi düşündüm ama kocasıyla arasını düzeltir olan yine bana olur hem kv hem kp bana düsman olur..Sakın vermeyin paranızı, manyak mıdır nediŕ bu adam..nişanlınıza da mesajı gösterin,saklamayın..bu evlilik konusunda tekrar düşünün..kayın validenin haberi yok mu bundan,çok şiddetli tepki gösterilmeli..
Düşman olsunlar. Bu olay patladığında kabak yine sizin başınıza patlayacak. Kocası illegal işler yapıyorsa para kaynağı sizsiniz. Siz para vermeseydiniz kötü işler yapmayacaktı olacak.haberi yok olsa zaten kıyameti kopartır,bir ara ona söylemeyi düşündüm ama kocasıyla arasını düzeltir olan yine bana olur hem kv hem kp bana düsman olur..
Evlilik işinden vazgeçinArkadaşlar nişanlıyım kayınpederim ben her defasında param yok baba bende yok dememe rağmen sürekli benden borç istiyor bazen şaka yaptım diyor bazen gerçekten istiyor bir kaç kez nişanlım uyardı benide uyardı verme sakın diye hiç vermedim ama yine de istemeye devam ediyor daha yeni aradı borç istedi,nişanlıma söyleme diye söyledi napıcam bilmiyorum şuan bana mesaj yazdığı zaman tüylerim diken diken oluyor 30k istedi birde napıcam şimdi bilmiyorum nişanlıma söylemeli miyim borcu vermeli miyim yine yok diyip üstüne kapatmalı mıyım