kayinpederimin dönekliği..

Evet almak zorunda degil o zman geri duracakti ! Biz aliriz deyip geri çekilirlerse olacagi bu terbiyesizliktir bu benim gozumde tenezzul etmeyim dedikçe basim dahada agriyor anlamiyorsunuz bu insanlar yuzsuzler esyaya eve tenezzul etmeyim dedim 2 bine hali almak istediler tamam dedim ama noldu nasilsa istemiyor oduyor bunuda odesin dediler geri cekildiler beklentiye gelince beklentiler tavanda benden kusura bakmasin verdigi sozu tutmazsa dönek olur evet! Tenezzul etmeyecem guclu olacam diye bunlar geldi basima siz alacaksiniz deyip geride durabilirdim bizim burda boyle..ama ben guclu olacam diye tum borcu ustlendim halende ustlendiriyorlar terbiyesizlik bu baska birsey degil hakk im haramm olsun..
Bosver oylede deme hamd olsun de ne guzel ikinizde calisiyorsunuz, bi hali icin degmez az daha sabir..

Sonuçta eşinizin babası. Sizin hemen bizede yapmak zorunda diye kendinizi öne atmanızı hiç hoş bulmadım anca eşiniz bu sözü söyleme hakkına sahip hatta yinede bu doğru değil diye düşünüyorum. Hani bir söz vardır ayranı yok içmeye diye ama...

Eklentiler

• images-4.webp
    images-4.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 61
Zaten o evde sen yasiyosun senin halini millet mi dosemek zorunda ya kari koca bi ev acamayacaksaniz evlenmeyin arkadaslar niye millete eyvallah ediyosunuz koca insanlar
Nasil yani senin halini millet mi dosemek zorunda demissiniz millet dediginiz hanimefendinin esinin anne ve babasi tabi ki yeni evlilerin evi dösenir bana hersey alindi 30 bin masraf ettiler evi dayadilar dosediler kendi ogullarina hediye ettiler olmasi gereken bu,2 bin ne ki odememisler ayip ya

Valla kim ne derse desin, ailelerin esek yuku kadar parasi olup da yuva kuran kizina ogluna bi çöp almamasi bana gore cok garip.. Garipden ziyade, acimasizca.. Mezara mi goturecen be adam.. Evladin evleniyor, yuva kuruyor, destek olmak anlaminda bi seyin ucundan tutsan batmazsin.. Evladin yahu, yabanci mi? Gelin ve damadin yukunu hafifletmek adina, ana babalar tarafindan alinan esyalar neden hemen baska tarafa cekiliyor anlamiyorum.. Bi borcam alıp düğüne gelecek degildi ya.. Parası olan adamın, yuva kuran ogluna veya kızına destek olması kadar normal bişey yok.. Bunun tersi anormal bence..

Back
X