bi sizler kaynana kayinbabayi kendinize yakin anne baba gibi gormuyorsunuz ki adamlar sizi kizlari gibi gorsun ayni uyariyi babaniz yapsa acaba ne diyecektiniz o kimki bana karisiyor vs laflarinizi diyebilecekmiydiniz buda esinizin babasi sizinde babaniz sayilir herkesin tutumu farkli birazda alltan almak lazimki araniz iyi olsun siz boyle sert tutumla yaklasirsaniz tabiki sorun yasarsiniz siz onlara elin adami gibi davranirsaniz onlarda size el kizi olarak bakar lafimi kimse ustune alinmasin genele soyluyorumm anne babaniz soyledigi lafi kaynana kayinbaba soyleyince kotu oluyorlar ne ilginctir...
Bu konuda çok haklısın.
Ama işte ben de buna tepki gösteriyorum.
Kızın ailesi karışmıyor,
sonuçta her iki ailede birbirinin aile yapısını biliyor,
madem öyle kayınpeder de kızı olarak görseydi rahatsız olmazdı.
Kim bilir neler dedi de oglu bu kadar sinirlendi?
Lafın banaysa ben eşimin ailesine yeri gelir,
kendi ailemden bile daha fazla saygı gösteririm.
Neyse konu bu degil zaten...
körükle körükle az yanıyor
kayınpeder oğluna söylemiş,gelinine söylememişki,gelinin karşısına geçip abes kelimelerle söyleseymiş,ben de "pis,kötü,saygısız" bir adam olduğunu düşünürdüm...ama oğluna söylemiş ki uyarsın...kendini bilmesiyle ilgisi yok,adam yaşlı başlı sonuçta hoşuna gitmemiş,söylemiş, bunda kişilik meselesi haline getirilecek bişey yok ki? nişanlısının tavrı dışında.
Neden ? donsuz mu gezdim niye utanayim deseydin.
evdeki genç kız giyse olur,ama nişanlı bir bayanın kayınpederinin yanında gecelikle dolaşması nasıl uygun değilse şortla dolaşması da uygun değildir.
kızın tarzı bilinebilir,bence askılı bir elbise giyse bu kadar olay olmazdı.şort görünüm itibarıyla bu gibi ortamların kıyafeti değildir.
20 yaşını geçmiş bir bayanın da bunu bilip buna göre davranması gerekirdi.
her gittigin yerdeki kisilerin zevkine gore giyinirsek yandık nisanlının bunu soyleyis tarzıda cok yanlıs simdiye kadarkarısmayan adam heralde simdi yuzunu gostermeye basladı kayınpederinde sizi kızı gibi gormesi lazım neden rahatsız oluyorki kot sortda giysen etekde oturup kalkmasını bildikten sonra ne mahsuru olcak aile arası neticede
Elbette ben de aynı fikirdeyim.
Ama diyorum ya kız bu eve ilk defa gitmiyor.
Tepki görmeyecegini düşünüp giymiştir.
Yoksa niye giyip gitsin ki?
tabiiki gittiğin ortama göre ayak uydurup ona göre giyineceksin.bu kişilere saygıdır
bak işte kayınpederi mesela bu tepkiyi verse "ne haddine,çok saygısızca" derdim.şortun boyutunu bilsem de bilmesem de.
Rahatsız oluyorsa bu onların sornu sizin değil.
her gittigin yerdeki kisilerin zevkine gore giyinirsek yandık nisanlının bunu soyleyis tarzıda cok yanlıs simdiye kadarkarısmayan adam heralde simdi yuzunu gostermeye basladı kayınpederinde sizi kızı gibi gormesi lazım neden rahatsız oluyorki kot sortda giysen etekde oturup kalkmasını bildikten sonra ne mahsuru olcak aile arası neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?