Kayınpederimin giyim tarzıma laf etmesi..

Bu konuda çok haklısın.

Ama işte ben de buna tepki gösteriyorum.
Kızın ailesi karışmıyor,
sonuçta her iki ailede birbirinin aile yapısını biliyor,
madem öyle kayınpeder de kızı olarak görseydi rahatsız olmazdı.
Kim bilir neler dedi de oglu bu kadar sinirlendi?

Lafın banaysa ben eşimin ailesine yeri gelir,
kendi ailemden bile daha fazla saygı gösteririm.
Neyse konu bu degil zaten...

Son düzenleme:
Yaşını başını almış adamceğiz, hoşlanmıyor demekki
fazla açık kıyafetten.
Konu sahibi arkadaşım, sende kayın ailenin yanında uzun pantolon giyiver.
Kendi ailenin ve nişanlının yanında yine istediğini giyersin.

lafim genele sana degil,
bak iste adam kizi gibi gormus ki uyarida bulunmus,
nazi gecmis soylemis,
sapik olsa soylemez bakardi,
ama demekki tutucu bi aile cevreden laf gelmesin diye uyarmis,
bence adam kotu anlamda soylemediysede ogul kiskanc oldugundan
buyutmustur olayi

evdeki genç kız giyse olur,ama nişanlı bir bayanın kayınpederinin yanında gecelikle dolaşması nasıl uygun değilse şortla dolaşması da uygun değildir.
kızın tarzı bilinebilir,bence askılı bir elbise giyse bu kadar olay olmazdı.şort görünüm itibarıyla bu gibi ortamların kıyafeti değildir.
20 yaşını geçmiş bir bayanın da bunu bilip buna göre davranması gerekirdi.

körüklemekle alakası yok bunun hee gelin benim gelinim kız benim kızım yaa körükleyeyim belki işime yarar ahahahahah

her gittigin yerdeki kisilerin zevkine gore giyinirsek yandık nisanlının bunu soyleyis tarzıda cok yanlıs simdiye kadarkarısmayan adam heralde simdi yuzunu gostermeye basladı kayınpederinde sizi kızı gibi gormesi lazım neden rahatsız oluyorki kot sortda giysen etekde oturup kalkmasını bildikten sonra ne mahsuru olcak aile arası neticede

Son düzenleme:

Elbette ben de aynı fikirdeyim.
Ama diyorum ya kız bu eve ilk defa gitmiyor.
Tepki görmeyecegini düşünüp giymiştir.
Yoksa niye giyip gitsin ki?

tabiiki gittiğin ortama göre ayak uydurup ona göre giyineceksin.bu kişilere saygıdır

Elbette ben de aynı fikirdeyim.
Ama diyorum ya kız bu eve ilk defa gitmiyor.
Tepki görmeyecegini düşünüp giymiştir.
Yoksa niye giyip gitsin ki?

şimdiye kadar böyle giyinmemiştir

tabiiki gittiğin ortama göre ayak uydurup ona göre giyineceksin.bu kişilere saygıdır

onlar bana uysun ozaman gittigim evdeki insanların giyinis tarzına gore hareket edersem nerde kaldı kendi kişiligim tarzım bizim evde herkes acık diye kapalı bayanda bize uygun giyinsin gelsin demek kadar sacma saygı giyinisden cok hareketlerle olur

Son düzenleme:
Rahatsız oluyorsa bu onların sornu sizin değil.

Yorumların hepsini okumadım ama kayınpederim bugün yanıma yaklaştı kızım yürürken eteklerin açılıyor lütfen kapatırmısın dedi ,peki babacım dedim gittim iğne buldum tutturdum.
El öpmekle dudak aşınmaz.Ayrıca böyle şeylere alınmayın öz babanız gibi görmesenizde yabancı değil artık.

o kişilerin zevkine değil,yaşayışlarına kültürlerine uygun davranmak saygıdır.(heleki bu insanlar eşin ailesiyse) nasıl tatil yerinde normalde gezeceğiniz giysilerden daha açık giysiler giyebiliyorsanız bu da daha kapalı giyinmenizi ya da daha "normlara uygun" "geleneğe uygun" giyinmenizi gerektirir.
kişilikle ne ilgisi var bunun anlamadım,kişinin kendisinden ödün vermesi normalde tavizdir ama bu durumda toleranstır,adaptasyondur,ama kişiliksizlik değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…