Çok haklısınız kimi bulur kimi bilemez.Anlamadigimi kim soyledi? Dede ala bilse zaten kendisi gider sigortadan alardi parasini))) Evet, oglunda kaliyo o para. O dede zahmet etmis gitmis ilac almis, niye bi de bu tarafini dusunmuyorsunuz? Bebegim ameliyat oldu, kaynanam bi kere bile hastanaya gelmedi, ayni evde kaliyoruz bi kere bile yardim etmedi o ameliyatli bebege bakmaya, bi kere bile torunum ameliyat oldu diyip uzulmedi bile. Siz dedenin para istemesini goruyorsunuz ama o dede torununu dusunmese gidip ilac almazdi ...
Kayinvalidem 1200 lira emekli maas aliyo, bankada kasa bile tutmus. Sadece aşiri cimri. Kendine bile parasini kiyamiyo. Ben sizin ne demek istediniyizi anliyorum, benim demek istediyim 10 lira size, bana ve ya konu sahibine kucuk gele bilir ama bazi adamlarin gozunde o buyuk paradir. Burda takilacak bir durum yok. O kadar kotu dede ve neneler gordum ki, bana dede onlarin yaninda melek gibi geliyo. Eger devlet o parayi karsilamasaydi evet ben de sizin gibi torununa para harcamak istemiyo derdim ve dedeyi kotulerdim ama devlet karsiladigi icin kotu tarafdan bakamadim. Umarim dusunduyumu anlata bilmisim. Konu sahibi de derdini anlatiyosa her turlu yoruma acik olmali, her kes ayni fikirde ola bilmez. Size de tesekkur ederim sayqi cercevesinde cevap yazdiginiz icin ...Iyide avrupada pek 10 euronun hesabi yapilmaz, düsük gelirdi olmadigin vakit. Konu sahibide yazmis geliri normal diye, bir sorun yok diye. Kv'denin durumunu bilemem, kim bilir maddi durum sikintili da ondan öyle davraniyor. Baska birsey olsa neyse dicemde, torunun ilac parasinin üzerine hesap yapmak bana cok itici geliyor.
Ay şaka gibi , hala ne var bunda devletten al demiş deniyor,kadın on kere izah etti durumu
Bu yazdiginiz yorumla burdaki kadinlara hakaret etmis oluyosunuz haberiniz olsun ...Oeso verilerine göre Türkiyedeki genclerin okudugunu anlama kabilyeti azmis. Bu ve bircok bdv konusunda bu cok net anlasiliyor ne yazikki.
Bu yazdiginiz yorumla burdaki kadinlara hakaret etmis oluyosunuz haberiniz olsun ...
Neyse ...Bu burdaki kadinlara hakaret degil, Türkiyenin egitim düzenini aslinda laf cakildi. Böyle seyler iyi bir egitim sistemi ile gelisir cünkü. Neyse dedigim gibi, fazla polemige gerek yok.
İşte bazı arkadaşlarda yangına körükle gitmeyi meziyet sanırlar. Çünkü onlar üstün zekalı, über zekalıdirlar az kaldı Atomu parcalayacaklar A Arya_Stark01Bu yazdiginiz yorumla burdaki kadinlara hakaret etmis oluyosunuz haberiniz olsun ...
Pardonda ne alaka şimdi? Burda düşüncelerimi yazdım ben. Aklından geçeni söylemesi hemde bu şekilde elbette tuhafıma gider cünkü, yetiştiğim ailede böyle birşey görmedim dedim. Ne alaka abartmayla? Beni ne kadar tanıyorsunuz ki abarttiğimi düşünebiliyorsunuz? Hem ilk kez yaşandığınıda yazmadim. Neyse yorumunuzu yaptığınız için tşk ederim.Tabi ki insan torunu için yaptığını istemez de dillendirmez de belli ki böyle birşey ilk defa mevzu oldu.Konu sahibi biraz abartıyor. Adam bir kere kafasından geçeni söylemiş bulunmuş belki unutulup gidecek .Fakat konu sahibi bunu yetistirilme tarzına kadar götürdü olacak şey değil.
Hayır parayı istememiş.ilaç bedelini gelininden yada oğlundan geri istememiş ki adam.alacağı fiş karşılığında devletten geri alabileceğini belirtmiş.eee alır yani hakkı bu niye bıraksın devlette.Parayı istemiş,gelip alırım demiş.
Aynen bende bunu dicektim...Fişi gösterince para geri verilecek mis ya o yüzden söylemiştir kötü düşünmedim ben
Saygi duyuyoruzda sen fikirlere acik degilsin:) herkes sana hak mi verecekti? Ayy ayar oluyom sizin gibilere. Madem ole konu acmayinMune konumu yorumlara kapatırsanız sevinirim çünkü, ayrı düşüncelere saygı duyamayan insanlar var malesef. Birdahada konu açmayı düşünmüyorum.
Tamam da onun akabinde uğrar alırım demiş,orayı kaçırdıniz sanırım tekrar okuyun.Hayır parayı istememiş.ilaç bedelini gelininden yada oğlundan geri istememiş ki adam.alacağı fiş karşılığında devletten geri alabileceğini belirtmiş.eee alır yani hakkı bu niye bıraksın devlette.
Burdaki insanlari yanlis yonlendirne konu sahibi.. muhtemelen senden o parayi istemedi adam sadece odemesi yapildigi icin oyle demis. Sonucta fisini sigortaya yollayinca geri aliyosun bazi ilaclarin parasini. Yoksa adam 10 avronun pesinde degildir..fesatlik yapiyorsun bence sen gelin hanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?