Kayinpederimin tutumu sizcede tuhaf değil mi?

Kayınpederi parayı gelinden gelip alırım demediyse,kadın niye öyle dedi desinki :)
Hayır kayınpederi tanimayiz etmeyiz ne amaçla yalan söylesin konu sahibi ?
Yaw tabii tanimiyorum.. ugrar alirim dedigi gelinden mi ugrayip alacakmis?
Benim anladigim odedigi parayi geri alacak ama gelinden degil.

Tamam da onun akabinde uğrar alırım demiş,orayı kaçırdıniz sanırım tekrar okuyun.
Yooo gayet iyi okudum devletin geri iade edeceği parayı kimden alacağını da anladım.ne değişiyor şimdi o para gelindenmi çıkmış oluyor,hayır.torunu için aldığı ilacı gelinden tahsil etmek istemiş gibi yansıtmayın.yanii hanımefendi ne istiyor orasını anlamadım mesela.geri alabileceği parayı devlete hibe etmekmi,yoksa o 10 euroyu alıp cukka yapmakmı.

Evet gelinden çıkmış olmuyor ama torununa aldığı 3 kuruşluk ilaç parasının peşine düşmüş oluyor.Torun bu yahu insanın canı kanı,insan yeri geliyor komşudan geri istemiyor bu kadar düşük meblaği,ayıptır.

@Mune konumu yorumlara kapatırsanız sevinirim çünkü, ayrı düşüncelere saygı duyamayan insanlar var malesef. Birdahada konu açmayı düşünmüyorum.
Asıl siz saygi duymuyorsunuz insanlarin dusuncesine. Her kes sizinle ayni fikirde olmak zorunda degil. 100de 70 kadin ben de olsam parayi isterdim demis, gerisi tuhaf gormus. Siz tuhaf gorenlere guzel cevap veriyosunuz digerlerine sert cevap veriyosunuz. Konu actiysaniz elestiriye de hazir olmalisiniz ...

off
fff offff gene bi yurt dısı konusu ne salak mısım yaa neden avrupaya evlenmemisim beee bekar kızlar akıllı olun ya sengen i olan biriyle yada avurpa yasayan biriyle evlenin hayatınız kurtulsun mizahınız degissin benim gibi turist olup gezip gelirsiniz sonraa

neyse konuya gelicek olursak neden bu kadar pasifsin ki sen evden cıkma dediginde pardon 1 dakka deseydin ya neden bu avrupaya evlenenler evden cıkmaz kaynanasına herseyi danısır kocasına susar offfffffffffffffff

Sen de saygi duymuyorsun ki kp yi hakli bulanlar cikinca hemen konuyu kapattiriyorsun.
Yooo başlardada saygı çerçevesinde yazıp, benimle aynı fikirde olmayanlar vardı. O zamanda konuyu kapattırmadım. Ama kimse kusura bakmasında, parayı cukka etmek, paranın üstüne konmak, herşeyi abartmak, kıymet bilmemekle kimse beni itham edemez. Herkes haddini bilsin. Bu tek benle alakalıda değil. Bazen konu sahipleri ve yorum yapanlara çok saygısız yorumlar yapılıyor. Kimin saygı duyup duyamadığıda yorumlardan herzaman belli ayrıca.

Daha ne yazdığını, benim kim, nerden gelip nereye gelin olduğumi yazanlarada ekstradan burda biyografimi anlatamam. Yorumunuzdaki uslubunuzu tekrar okursaniz iyi olur.

Ben hasta torunu için teklif bile beklemedn kalkıp dr ilaç peşinde koşan bir dede gördüm ki konu sahibi en başında kendileriyle bir sorunu olmadığını belirtmiş.allah razı olsun demek yerine bu niyet okumak niye onu anlamıyorum.yazık adamcağız gelinin böyle düşüneceğini bilememiş olmalı ki geri vericekler uğrar alırım demiş.yani bakın demek istediğim bu olaya düz bakılırsa yanlış ve ayıp bişey yok bence.yada hani gerçekten %100 bir şekilde niyetini biliyorsa,eminse fişini vereyim baba sen kendin al paranı deseymiş.hayır bi yorum yapıyoruz öle değil böle,anlamadın bidaha oku.moderatörlere söyleyelim bari tek tip yorum kuralı koysunlar.

Alakasi bile yok. Bütün yorumlara sert mo yazdim iyi bakın iyi okuyun sonra yazın. Neyse bu saatten sonra kim haklı kim haksız tartismasinida yapacak halimiz yok. Yorumlari okudum, yazanlara tesekkür ettim. Sonra konu uzayınca ve uslubler degismeye baslayinca kapanmasini istedim.

Sonra gelir alırım dediğini pek kimse fark etmemiş. O yüzden sorunuzu garipsiyorlar. :)

Daha ne yazdığını, benim kim, nerden gelip nereye gelin olduğumi yazanlarada ekstradan burda biyografimi anlatamam. Yorumunuzdaki uslubunuzu tekrar okursaniz iyi olur.
yooo baktım hemen konularna yurt dısına gitmissin ama sus pussun adam sana bagırmıs sende konus acmıssın ben yurt dısınsa olcam varya oooo pasa gibi yasarım valla devletten yardım kocadan yardım bide part tıme is ooohhh kebap

adam bagardıgındada sesini cıkar susma

Valla ben komşumdan bile almam 50 lirayı. (Bizim paramıza göre yazdım)
Dedenin tavrı bana garip geldi. Sizde bundan sonra ondan para isterseniz bişey alınca parasını. Yapacak bişey yok. Herkes herkese karşılıksız bişey alacak değil.

Ne sacmaliyorsunuz ya. O zaman gözlük takın bir zahmet. Kazen böyle üyelerin bu şekilde densiz yorum yapması doğru mu?

Bana göre ayıp,net.Hem de çok ayıp.Durumu olmasa,ilaçta pahalı olsa tamam diyeceğim ,ama.oyle bir durum yok.
Bu dede hicmi torununa bir çikolata alıp goturmuyorda üç kuruşluk ilaç parasının peşine düşüyor.Pintilikten başka birşey değil.Kaldi ki hastalık durumu bu,evinde yedirdigi yemeğin parasını da istese , size normal gelecek demekki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…