Kayınpederimle yine tartıştık

yok canım o kendi aleminde....

hiç bir şey söylemiyor duyarsız biri sen para verirsen seni çok sever...

istediği birşeyi alırsan iyisin almazsan çok kötüsün....

düşün ben hamileyim dedim canım dondurma istiyor gidelim dondurma alalım oda diyorki ben gelemem

ben yiyemem çünkü boğazım ağrıyor...

yani oda yiyebilse gelecek... düşün anne ve babsının kızı nede olsa...

Sanırım onun bilgisayarını kullanıyorsunuz.
Dikkat edin de bizimle paylaştıklarınızı farketmesin.
Yoksa evde yeni bir kriz çıkmasın.
Ben sürekli nete girebildiğiniz için görümcenizle aranızın iyi olabileceğini düşünmüştüm ayrıca

Sanırım onun bilgisayarını kullanıyorsunuz.
Dikkat edin de bizimle paylaştıklarınızı farketmesin.
Yoksa evde yeni bir kriz çıkmasın.
Ben sürekli nete girebildiğiniz için görümcenizle aranızın iyi olabileceğini düşünmüştüm ayrıca

yok canım bilgisayar ortak bilgisayar odası var herkes giriyor...

okusun ben yüzünüde söyledim insanları para durumuna göre seçme diye oda yanlış olduğunu kabul etti...

sadece karışmaz ama sever beni yinede...

bir küfür yüzünden öz babamı silip attım.. bu daha da ağir olmalı.. elin adamı gelip küfür ediyor haa ... anlayamadiğim nokta abiniz varmış gelip ağzini burnunu iyi dağitmamış sen benim bacıma nasıl küfredersın diye.. bana kayınpederım öyle bi laf etse abim evlerini başlarına yıkar.. umarım bundan sonra çok mutlu olursun.. ama dar gününde insanın öz anası da mı sırt çevirir be kardeşim.. umarım eşinden ve evlatlarından yana yüzün güler.. çünkü kusra bakma ama ailen de aile değilmiş...

bir küfür yüzünden öz babamı silip attım.. bu daha da ağir olmalı.. elin adamı gelip küfür ediyor haa ... anlayamadiğim nokta abiniz varmış gelip ağzini burnunu iyi dağitmamış sen benim bacıma nasıl küfredersın diye.. bana kayınpederım öyle bi laf etse abim evlerini başlarına yıkar.. umarım bundan sonra çok mutlu olursun.. ama dar gününde insanın öz anası da mı sırt çevirir be kardeşim.. umarım eşinden ve evlatlarından yana yüzün güler.. çünkü kusra bakma ama ailen de aile değilmiş...

canım senin adına çok üzüldüm inşallah babnla aran düzelir...babam bana evliyken geldi vurdu o an sinirlendim evimden kovdum ama yinede

barıştım... hiç bir farkları yok eski babaların birbirinden... şimdi bizim çocuklarımız daha şanslı... şimdiki erkekler çocuklarının kıymetini biliyor...

daha iyi babalar... benim kızım çok şanslı ...

abimde çok sinirlendi ona küfür etti birde şehir dışında olduğu için gelemedi...

zaten bende istemem bilinçsiz biriyle kavga etmesini... sonuçta yaşlı...

canım senin adına çok üzüldüm inşallah babnla aran düzelir...babam bana evliyken geldi vurdu o an sinirlendim evimden kovdum ama yinede

barıştım... hiç bir farkları yok eski babaların birbirinden... şimdi bizim çocuklarımız daha şanslı... şimdiki erkekler çocuklarının kıymetini biliyor...

abimde çok sinirlendi ona küfür etti birde şehir dışında olduğu için gelemedi...

Nedir bu sizin ebeveynlerden çektiğiniz??
Kayınpederiniz bunu biliyor mu
Eğer biliyorsa bunu koz olarak da kullanabilir
Senin baban da yaptı diye savunabilir kendisini
halbuki anne babalar hep çocuklarının arkasında durmalı.
Hataları varsa bile
Eğer varsa hata, uygun bir dille eleştirmeli, yol göstermeli.
Ama herkes bilmeli ki çocuğun annesi ve babası arkasında
O zaman daha bir saygılı oluyorlar çocuklara

Nedir bu sizin ebeveynlerden çektiğiniz??
Kayınpederiniz bunu biliyor mu
Eğer biliyorsa bunu koz olarak da kullanabilir
Senin baban da yaptı diye savunabilir kendisini
halbuki anne babalar hep çocuklarının arkasında durmalı.
Hataları varsa bile
Eğer varsa hata, uygun bir dille eleştirmeli, yol göstermeli.
Ama herkes bilmeli ki çocuğun annesi ve babası arkasında
O zaman daha bir saygılı oluyorlar çocuklara

canım biliyorlar hatta eşimde baban sana vurdu sen affettin dedi benimkide affet demeye getirdi...

canım ben onlar yüzünden huzurumu bozmak istemiyorum elini öpmüycem barışmıycam diyorum ama eşim üzülücek diye

bazende barışayım ne olur ne kaybederim diyorum sonra aklıma geliyor yine böyle olursun diye...

şimdi konuşmuyorum ya kedi gibi hiç bir şey söylemiyor bazen kayınvalideye bir şey diyorum kendisi cevap vermeye çalışıyor ama

hiç muhattap olmuyorum....

canımmm 2, evlilik diye bir topik var nerdeyse hemen hemen hepsinin yuvası eşinin ailesi yüzünden dağılmış...

öyle üzüldüm ki onlara helaki çocuklarına çok yazık...içim parçalandı...:14:

allah kimsenin yuvasını yıkmasın yıkdırmasında.... :71:

Allah Allah ne demek sen babanı affettin benimkini de affet
adı üstünde senin baban ötekisi kocanın babası
tamam babanın yaptığı da hata savunulacak bişeyi yok
ama hangisi daha gurur kırıcı
senin baban ona vursa affeder miymiş acaba?

bilenler biliyordur eşim görevde olduğu için ailesiyle kaldığımı ve anlaşamadığımı....

en son kayınpeder kızıma düşde geber salak kız demişti ve ben bu ithamlardan hoşlanmadığımı kayınvalideme söylemiştim oda gitimiş

yok bana bunları söyledi benimle tartıştı halbuki tartışmadım ben sinirden bayıldım beni komşum ayıltı gibi söylemleride katarak ki hepsi numara

adamıda doldurmuş bana bir kinli azrail olsa canımı alacak...neyse yemek yenecek ben yukarıda saçımı kurutuyorum aşagıda bağırıyor yemek yiyoruz diye bende tamam baba dedi kendisi buna rağman çıktı yukarı neden yaz günü saçını kurutuyorsun

elektrik fazla geliyor dedi bende baba ne kadar elektirik yakar ki dedim oda sen mi ödüyorsun dedi...

bende dedim eşim ödesin dedi eşin parasızlıktan geberiyor gerizkağlı dedi bende düzgün konuşun dedim eşimde var merdivenlerde konuşuyoruz bi yandada aşağı iniyor...

sonra döndü bana ors... çocuğu senin ağz... sç..... gibi terbiyezce küfür etti bende bağırdım dedim terbiyeli ol eşimde susturdu aşağıya indirdi ne biçim konuşuyorsun böyle konuşmaya hakkın yok dedi sonra yok annenle tartışıyor neler yapıyor kadın onun yüzünden evden gitti dedi...

bende kızım öyle korktuki oda vardı nasıl ağlıyor kızımı sakinleşrirmeye çalışıyorum ama nasıl ağlıyor eşimi çağırdım yanımıza geldi sonra gidelim dedim annemlere

evde kimse yok fln gidemedik ertesi günde eşim dönmek zorunda dedi annenler gelene kadar burda kal dedi bana bende mecbur kabul ettim gidecek yerim yok

o gece öyle çok ağladım ki gözlerim şişti... şimdi sabrediyorum eşim giderken boşa oğlum git dilekçeyi ver bundan bişey olmaz senle aramızı açıyor dedi eşimde beni savundu benim eşimle aramda bi

problem yok niye boşayım dedim olsada biz hallderiz aramızda dedi... sen hatalıydın dedi ... idare edin birbiriniizi dedi 3 ay var gelmeme dedi...

sonra kayınvalidem kız kardeşini çağırmış o benimle konuşuor aramız iyi ya neyse eşim gitti kayınpederde gittii ben aşağı indim kayınvalidem kardeşine soruyor açmısın diye bende saat kaç olmuş birşey yememişim

bana hiç bir şey sormuyor ona rağman gittim anne uzatmayalım kırgınlık olmasın dedim oda hemen yumuşadı sarıldık barıştık ama kırgınım susucam bundan sonra inşalah gerçi susuyorumda

ama kayın pederle konuşmuyoruz aynı masada yemek yiyoruz ama sırf allah rızası için yaptım bunları birde eşim ve kızım için...
lütfen arkadaşlar konuşmaya ihtiyazım vardı yardımcı olurmusunz yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim ...

canim benim Allahimdan sana sabir ve güc diliyorum....Allah sorsun o adamdanda birde baba olacak ya tiksindim resmen okurken nasil bir küfür eder o sana...3 ay daha dayan be güzelim kendi annenlere git kal arada esinlede konus cok sükür onunla bir problemin yokmus cok cok dua ediyorum sana insallah hersey gönlünce olur kizinin psikoloji bozulacka ondan endise ediyorum senin ailen ne zaman gelecekki?

esinle hergün konusma firsati buluyormusun...hani bu tip durumlarda az konusulursa diger tarafin yine doldurmasindan korkulur ya ondan sordum:44:

canım biliyorlar hatta eşimde baban sana vurdu sen affettin dedi benimkide affet demeye getirdi...

Ne alakası var. O sizin babanız. Evet kesinlikle onaylamıyorum babanızın yaptığını. 5 yaşındaki çocuğa vuran babayı da onaylamam. Ama o babanız.
Üstelik kayınpederinizin söyledikleri küfürler, kişiliğinize, karakterinize, namusunuza yapılmış çok daha ağır bir şiddet
Öyle sinirlendirdi ki savunduğunuz eşiniz beni
size yapılanlar konuşulmuyor sadece kıyaslanıyor
Çok rencide edici

Allah Allah ne demek sen babanı affettin benimkini de affet
adı üstünde senin baban ötekisi kocanın babası
tamam babanın yaptığı da hata savunulacak bişeyi yok
ama hangisi daha gurur kırıcı
senin baban ona vursa affeder miymiş acaba?

affedermiş canım hiç bir şey söylemezmiş... öyle diyor... bana diyor ki...

4 atanın hakkı birdir... onlar bana yani içinde anne babsıda dahil hakkını helal etmezse cennete gidemezmişim felan filan..

bende dedim bende helal etmem o zaman... hakkımı dedim....

canim benim Allahimdan sana sabir ve güc diliyorum....Allah sorsun o adamdanda birde baba olacak ya tiksindim resmen okurken nasil bir küfür eder o sana...3 ay daha dayan be güzelim kendi annenlere git kal arada esinlede konus cok sükür onunla bir problemin yokmus cok cok dua ediyorum sana insallah hersey gönlünce olur kizinin psikoloji bozulacka ondan endise ediyorum senin ailen ne zaman gelecekki?

esinle hergün konusma firsati buluyormusun...hani bu tip durumlarda az konusulursa diger tarafin yine doldurmasindan korkulur ya ondan sordum:44:

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun öyle değerli senin duan benim çok saol....

canım 3 ay daha sabredicem azımı bile açmıycam bana takılsada cevap vermiycem kızım için...

normald burda tartışma ortamı yok kayınvalidede susar hep hiç tartışmaz onla derki hep ben onu değiştiremem..

hep susmuş cevap vermemiş evlilikleri böyle gitmiş.. kadın çocuklarım huzursuz olmasın diye hiç tartışmamış.. ne derse evet demiş...

eşim hergüm 3,4 kere ara beni... bunada karışıyorlar seni arıyor neden bizi aramıyor diye...

Ne alakası var. O sizin babanız. Evet kesinlikle onaylamıyorum babanızın yaptığını. 5 yaşındaki çocuğa vuran babayı da onaylamam. Ama o babanız.
Üstelik kayınpederinizin söyledikleri küfürler, kişiliğinize, karakterinize, namusunuza yapılmış çok daha ağır bir şiddet
Öyle sinirlendirdi ki savunduğunuz eşiniz beni
size yapılanlar konuşulmuyor sadece kıyaslanıyor
Çok rencide edici

canım eşim diyor yaptığı çok yanlış hatta babasınada dedi senin yaptığının hiç bir savunması yok diye...

ama diyor ben babamı biliyorum onun sadece dilinde sinirle söyledi...

sinirle söylediyse bende affetmiyorum bana baskı yapamaz canım yaparsada bende artık onu üzerim ama

o diyorki işte nasıl olsa uzakta olucaz yılda bir görürrüz... felan... ne olur küslük olmasın diyor ama

artık o adama taviz vermiycem büyük konuşmak istemiyorum ama affetmiycem...

canım eşim diyor yaptığı çok yanlış hatta babasınada dedi senin yaptığının hiç bir savunması yok diye...

ama diyor ben babamı biliyorum onun sadece dilinde sinirle söyledi...

sinirle söylediyse bende affetmiyorum bana baskı yapamaz canım yaparsada bende artık onu üzerim ama

o diyorki işte nasıl olsa uzakta olucaz yılda bir görürrüz... felan... ne olur küslük olmasın diyor ama

artık o adama taviz vermiycem büyük konuşmak istemiyorum ama affetmiycem...

canım selamlar yzadıklarını okudum da allah sabır versin kızın için dediğin gibi katlanıcaksın mecburen 3 ay daha..baya aksi bi adammış kayınpeder,, benimkide seninkine çok benziyo kasımda doğum yapıcam ve yaza kadar kayınvalide+ kayınpederle birlikte kalıcam şimdiden strese giriyorum ben o adamı görmeye bile tahammül edemezkem 7-8 ay birlikte kalıcaz:((( ama bebeğim için dayanıcam başka çarem yok

Uzakta olsan bile seni uzmeyi basarirlar.
bunlardan kurtulus yok.
keske insan gibi insan olsalardi, bunlara gerek kalmazdi.
huzur icinde,baris icinde gecinir giderdi herkes.
ama kimi insanlar cok kinci ve cok fesat.

arkadasim amacim seni kirmak degil lütfen yanlis anlama ama

neden hep karsi taraftan kötü hareketler gören sizsiniz

kayinpederiniz sayip sövüyor ,babaniz evinize gelip sizi dövebiliyor

anlamiyorum sizin tavirlarinizda mi bi acayiplik var yoksa ailelerinizde mi?

Back
X