Kayınpederimle yine tartıştık

bencede arkadasım çok haklı,annenler yoksa yollasınlar anahtarı,çekılır mı bu adamın kahrı,hem kufur hem de 3 kurusn hesabını yapıo,yazık yazık,düşünmüyo hiç küfrettgı kışı kendı soyadını taşıyo !!!!!!!

canım annem istemiyor cumartesi abim gelecekti gelmedi.... onun da dilindeymiş sen benim kardeşimsin deyişleri...

annemi aradım ev bakıyormusunuz diye oda dedi napıcaksın sabret orda kal bende neler çekmiştim...

kocan sahip çıksın sana... evlendin artık bizene... felan dedi... çok ağladım ama onlardan bana fayda yok...

sabretmekden başka çarede yok... annemi babamı abimi hayatımdan silesim var ....

allah onları bana muhtaç etmesin... sırf allah rızası için bayramda gitmek zorundayım

anne babaymış onlar... saygı duymak zorundayım....

silemiyorum hakları var az çok allahtan korkuyorum asi olmak istemiyorum....

allah bana sabır versin bir gün onlarda banim kapıma gelirler mi acaba ve ben ne cevap verirdim...:14:

bende senin yaşadığını yaşadım 1 gün önce 2,5 yaşında kızım var hasta ona ilaç içireyim dedi ilacı içince herzamanki gibi kustu kayınpederimde yanımdaydı bez getireyim diye odadan çıktım ardımdan kzım yine kusmaya başlamış o an kayınpederim kızmaya başladı arkamdan içieri gittim bana ilaki boğacanmı çocuğu herşeyi tıkıştırıp duruyosun dedi bende sen karışma baba dedim nedemek sen karışma köpek dedi karışma baba dedim ben siliyoyorum temizliyorum dedim oda senin ağzına s...m dedi daha yeni para verdim o halıları yıkkattım dedi.bende benim böyle konuşma dedim...sen kimsinki hayvan deyim küfürler yağdırıyor elim ayağım dondu 6 aylık hamileyim üzerime geliyo eşimde yanımızda oda bana bağırdı .sonra kaynatam işte buevden defolup gitceksin sana herşeyim haram olsun dedi benim sadece o yazdıklarımı söyledim başka hiç bişey söylemedim..mutfağa gidip kaynanamın yanında bana sen obür eltine kurban ol senin kıtabını s...m kendiside hacı buarada ...eşim beni dövdü sen babama karşı geldin işte parmağını salladın ben olsam daha fazlasını yapardım dua et yaşlı...sonra eşime ayrı eve çıkalım dedim burda kalamam beni kovdu dedim hak ettin sen diyo bu nasıl evlilik sizce yada bu evlilikmi?ne yapmalıyımmmm.....

Son düzenleme:
bende senin yaşadığını yaşadım 1 gün önce 2,5 yaşında kızım var hasta ona ilaç içireyim dedi ilacı içince herzamanki gibi kustu kayınpederimde yanımdaydı bez getireyim diye odadan çıktım ardımdan kzım yine kusmaya başlamış o an kayınpederim kızmaya başladı arkamdan içieri gittim bana ilaki boğacanmı çocuğu herşeyi tıkıştırıp duruyosun dedi bende sen karışma baba dedim nedemek sen karışma köpek dedi karışma baba dedim ben siliyoyorum temizliyorum dedim oda senin ağzına s...m dedi daha yeni para verdim o halıları yıkkattım dedi.bende benim böyle konuşma dedim...sen kimsinki hayvan deyim küfürler yağdırıyor elim ayağım dondu 6 aylık hamileyim üzerime geliyo eşimde yanımızda oda bana bağırdı .sonra kaynatam işte buevden defolup gitceksin sana herşeyim haram olsun dedi benim sadece o yazdıklarımı söyledim başka hiç bişey söylemedim..eşim beni dövdü sen babama karşı geldin işte parmağını salladın ben olsam daha fazlasını yapardım dua et yaşlı...sonra eşime ayrı eve çıkalım dedim burda kalamam beni kovdu dedim hak ettin sen diyo bu nasıl evlilik sizce yada bu evlilikmi?ne yapmalıyımmmm.....

ayy allahım canım çok üzüldüm senin adına ya.valla konu sahibinin derdini bile okumadan sana yazdım.inanmıyorum yaa eşler nasıl böyle duyarsız kalabiliyor.aynı yatağı paylaştığın insana bunları haklettin kovulamayı hakettin demek ne demek ya.rabbim sabır versin.mecburmusun o adamla aynı evde kalmaya ya.

bilenler biliyordur eşim görevde olduğu için ailesiyle kaldığımı ve anlaşamadığımı....

en son kayınpeder kızıma düşde geber salak kız demişti ve ben bu ithamlardan hoşlanmadığımı kayınvalideme söylemiştim oda gitimiş

yok bana bunları söyledi benimle tartıştı halbuki tartışmadım ben sinirden bayıldım beni komşum ayıltı gibi söylemleride katarak ki hepsi numara

adamıda doldurmuş bana bir kinli azrail olsa canımı alacak...neyse yemek yenecek ben yukarıda saçımı kurutuyorum aşagıda bağırıyor yemek yiyoruz diye bende tamam baba dedi kendisi buna rağman çıktı yukarı neden yaz günü saçını kurutuyorsun

elektrik fazla geliyor dedi bende baba ne kadar elektirik yakar ki dedim oda sen mi ödüyorsun dedi...

bende dedim eşim ödesin dedi eşin parasızlıktan geberiyor gerizkağlı dedi bende düzgün konuşun dedim eşimde var merdivenlerde konuşuyoruz bi yandada aşağı iniyor...

sonra döndü bana ors... çocuğu senin ağz... sç..... gibi terbiyezce küfür etti bende bağırdım dedim terbiyeli ol eşimde susturdu aşağıya indirdi ne biçim konuşuyorsun böyle konuşmaya hakkın yok dedi sonra yok annenle tartışıyor neler yapıyor kadın onun yüzünden evden gitti dedi...

bende kızım öyle korktuki oda vardı nasıl ağlıyor kızımı sakinleşrirmeye çalışıyorum ama nasıl ağlıyor eşimi çağırdım yanımıza geldi sonra gidelim dedim annemlere

evde kimse yok fln gidemedik ertesi günde eşim dönmek zorunda dedi annenler gelene kadar burda kal dedi bana bende mecbur kabul ettim gidecek yerim yok

o gece öyle çok ağladım ki gözlerim şişti... şimdi sabrediyorum eşim giderken boşa oğlum git dilekçeyi ver bundan bişey olmaz senle aramızı açıyor dedi eşimde beni savundu benim eşimle aramda bi

problem yok niye boşayım dedim olsada biz hallderiz aramızda dedi... sen hatalıydın dedi ... idare edin birbiriniizi dedi 3 ay var gelmeme dedi...

sonra kayınvalidem kız kardeşini çağırmış o benimle konuşuor aramız iyi ya neyse eşim gitti kayınpederde gittii ben aşağı indim kayınvalidem kardeşine soruyor açmısın diye bende saat kaç olmuş birşey yememişim

bana hiç bir şey sormuyor ona rağman gittim anne uzatmayalım kırgınlık olmasın dedim oda hemen yumuşadı sarıldık barıştık ama kırgınım susucam bundan sonra inşalah gerçi susuyorumda

ama kayın pederle konuşmuyoruz aynı masada yemek yiyoruz ama sırf allah rızası için yaptım bunları birde eşim ve kızım için...
lütfen arkadaşlar konuşmaya ihtiyazım vardı yardımcı olurmusunz yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim ...

bende senin yaşadığını yaşadım 1 gün önce 2,5 yaşında kızım var hasta ona ilaç içireyim dedi ilacı içince herzamanki gibi kustu kayınpederimde yanımdaydı bez getireyim diye odadan çıktım ardımdan kzım yine kusmaya başlamış o an kayınpederim kızmaya başladı arkamdan içieri gittim bana ilaki boğacanmı çocuğu herşeyi tıkıştırıp duruyosun dedi bende sen karışma baba dedim nedemek sen karışma köpek dedi karışma baba dedim ben siliyoyorum temizliyorum dedim oda senin ağzına s...m dedi daha yeni para verdim o halıları yıkkattım dedi.bende benim böyle konuşma dedim...sen kimsinki hayvan deyim küfürler yağdırıyor elim ayağım dondu 6 aylık hamileyim üzerime geliyo eşimde yanımızda oda bana bağırdı .sonra kaynatam işte buevden defolup gitceksin sana herşeyim haram olsun dedi benim sadece o yazdıklarımı söyledim başka hiç bişey söylemedim..eşim beni dövdü sen babama karşı geldin işte parmağını salladın ben olsam daha fazlasını yapardım dua et yaşlı...sonra eşime ayrı eve çıkalım dedim burda kalamam beni kovdu dedim hak ettin sen diyo bu nasıl evlilik sizce yada bu evlilikmi?ne yapmalıyımmmm.....

canım onların yaptıkları neyse ama eşinin senin yanında olmaması çok üzücü ayrılmayı düşünüyor musun?çalıştığın bir işin var mı?ayrılsan çocuğuna bakabilecek güçte misin?Allah yardımcın olsun canım gerçekten üzüldüm durumuna

konu sahibi arkadaşım ben senin yerinde olsam o evde duramazdım.o adamla aynı evde durmaktansa ne bilim yaa allah kimsenin başına vermesin.bide böyle küfür etmezlermi alacaksın bıçağı keseceksin dillerini.

ayy allahım canım çok üzüldüm senin adına ya.valla konu sahibinin derdini bile okumadan sana yazdım.inanmıyorum yaa eşler nasıl böyle duyarsız kalabiliyor.aynı yatağı paylaştığın insana bunları haklettin kovulamayı hakettin demek ne demek ya.rabbim sabır versin.mecburmusun o adamla aynı evde kalmaya ya.

bilmeme mecburum sanki hiç birşey yapamıyorum elim ayağım bağlı sanki sağlıklı düşünemiyorum sanki hatalı benim...

canım onların yaptıkları neyse ama eşinin senin yanında olmaması çok üzücü ayrılmayı düşünüyor musun?çalıştığın bir işin var mı?ayrılsan çocuğuna bakabilecek güçte misin?Allah yardımcın olsun canım gerçekten üzüldüm durumuna

çaılışmıyorum 6 aylık hamileyim hep ağlıyorum 3 yıldır hep sustum hep hizmet ettim severek evlendim.annemlere gideyim dedim önce hangi cehenneme gidersen git dedi sonra anneme söyle ona göre karar veririz dedi nabızlarını yokla işleri iyice sarpa sarma dedi..anneside olmaz göndermem dedi oda benle ağladı bişey olmaz oda senin baban dedi....

çaılışmıyorum 6 aylık hamileyim hep ağlıyorum 3 yıldır hep sustum hep hizmet ettim severek evlendim.annemlere gideyim dedim önce hangi cehenneme gidersen git dedi sonra anneme söyle ona göre karar veririz dedi nabızlarını yokla işleri iyice sarpa sarma dedi..anneside olmaz göndermem dedi oda benle ağladı bişey olmaz oda senin baban dedi....

sizin evliliğiniz için kararı annesine mi bırakıyor yani???valla canım kusura bakma kırılma bana ama kocandan ne köy olur ne kasaba evliliği kaldıracak olgunlukta değil demekki kararını bile annesine bırakıyor

Back
X