- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
Abdülrezzakmış adamın adı.
Gerçek gerçek şaka değil. Sonuna can koyun dediniz ya ismi bilin istedim.eger şaka değil isimi gerçekten öyle ise
anlamı :
Abdürrezzak ismi erkek isimleri arasında olup, arapça kökenlidir, anlamı : bütün mahlukların rızkını veren allah'ın kulu. - rezzak, allah'ın isimlerindendir.
ismin anlamını yukarda yayınladım...belki konu sahibi anlamını bilmiyordurGerçek gerçek şaka değil. Sonuna can koyun dediniz ya ismi bilin istedim.
Ne yapacak ki anlamını? İstemiyor, sevmiyor isterse dünyanın en güzel ismi olsun ne fark eder ki? Eşi de kayınpederi de hak etmiyor bence.ismin anlamını yukarda yayınladım...belki konu sahibi anlamını bilmiyordur
geçende böyle bir konu olmuştu...aslında isim taşımak önemli olan bence..Ne yapacak ki anlamını? İstemiyor, sevmiyor isterse dünyanın en güzel ismi olsun ne fark eder ki? Eşi de kayınpederi de hak etmiyor bence.
Ay yok ya abdülrezzak koymazdım ben, kendi bilir tabi. Siz koyun isterseniz ona lafım yok tabi ki.geçende böyle bir konu olmuştu...aslında isim taşımak önemli olan bence..
atıyorum ..velidir adamın adı karaktersizdir ..isimden nefret edersin ..yani nefret edilen kişidir...adı değil....ama adam karakterlidir isim onda gerçek VELİ lik gibi gelir...
burda da böyle olabilir..çocuğuna bu ismi verdiğinde çocuğunu zaten çok sevecek.ismin anlamı çok güzel bence
geçende böyle bir konu olmuştu...aslında isim taşımak önemli olan bence..
atıyorum ..velidir adamın adı karaktersizdir ..isimden nefret edersin ..yani nefret edilen kişidir...adı değil....ama adam karakterlidir isim onda gerçek VELİ lik gibi gelir...
burda da böyle olabilir..çocuğuna bu ismi verdiğinde çocuğunu zaten çok sevecek.ismin anlamı çok güzel bence
Berkecanlar, bartucanlar, ulaş Egeler diye uzatayım mıKaan hakanda eski isim :)
kişi vizyonsuzsa olurBöyle hayal mı olur ?
kişi vizyonsuzsa olur
Ayy sakın koydurma yaa.. senin kp sevmemeni geçtim çocuğa yazık ilerde dalga fln geçerler..kiz sen medyum musun evliya miadamjn adı abdülrezzak
Berkecanlar, bartucanlar, ulaş Egeler diye uzatayım mıkaan Hakan her devrin ismi gidiyor hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?