- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
benimki onu da kabul etmiyo zaten kp ismi de uzun iki isim takmaya müsait degilBen iki isim koymakta buldum çareyi.
İlk isim benim istediğim isim olacak 2.si babasının ismi, ama ben ilk ismi söylemek şartıyla koyduruyorum yani yalnızca kağıt üzerinde kalacak babanın ismi hem de eşimin gönlü olacak
defalarca bana ve aileme yalan söyledi dolandirdi özü sözü dogru bi insan degil 40 ipte oynuyo yani ve menfaatci biriNeden bu kadar nefret ediyorsunuz?
bilmiyo.eşim afedersin babasi agzina da etse yutacak bi insan o yüzden bütün karaktersizliklerine ragmen laf söyletmiyoEşin babasından bu kadar nefret ettiğini biliyor mu
evet malesef hala bu kör zihniyette olan insanlar varYıl olmuş 2018 hala baba ismi koyanlar var. Koymak zorunda değilsiniz.
Ve ayrıca merak ettim bu kadar nefret etmenizin sebebi nedir?
hamile kadına neler dert ettirilmedi ki bu bişey mi şuan bayram için yatili misafirim var ev dopdolu ve ben 7 aylik hamileyimHamile bir kadına isim konusu dert ettirilmemeli ya ...
Evlada isim annenin hakkıdır ..hamile kadına neler dert ettirilmedi ki bu bişey mi şuan bayram için yatili misafirim var ev dopdolu ve ben 7 aylik hamileyim
ben ona da razıyım da eşim çok hevesleniyo kırmak istemiyorum hevesini.yani istesem babasinin adini koymam kendimi yerden yere vururum gene de koymam ama bu hayalinden onu mahrum birakip birakmama konusunda endiseliyimBenim oğlumunda çift ismi var ilki büyük dedenin ikinci isim benim istediğim isim oldu hem onların istediği oldu hem de benim. İlk günlerde çift isimle sesleniyorlardı zamanla tek olan benim istediğim isimle sadece seslenir oldular okulda sokakta fln çift isim zor oluyor tabii rahmetlinin adı sadece kağıt üzerinde duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?