• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederin ismi

Bu isim mevzularını anlamıyorum.ben Sormadım kimseye, kimsede şu bu diye teklifle gelmedi. Kardeşime gel yardım et netten anlamlarına bakıp liste yapalım dedim. Eleye eleye 2 ye düşürüp eşime sordum hangisi diye. O benim daha çok istediğimi seçti. Seçmeseydi dinlemezdim valla. Doğururken nerelerime kadar yırtıldım, emzirirken neler çektim, uykusuz geceler hep bende. İsim için teklifle gekeni kürekle kovalardım valla. Kocanız gitsin başka bir hayal kurup peşinden koşsun. Bu kadar iğreniyorum dediğiniz birinin ismini koymayın. Psikolog bir hocamız isimleri kimden esinlenip koyarsanız çocuğun huyu benzer yada isimlerin anlamları çocuğun kişiliğini etkiler demişti. Bana mantıklı gelmişti.
hadi desem ki esim de benim bu olgunlugumu anlayacak bunu idrak edecek öyle bisey de yok heryerde gerine gerine babamin adini koydum kimse bisey diyemedi diyip erkeklik kasacak bu kadar cahil kafali bi adamla nasil evlendim diye dusunuyorum bazen

bana öyle buyük kaziklar atti ki gözümün icine baka baka ve hic pisman olmadan güldü karsimda.onun yuzunden hamileyken çok agladim.simdi hic icime sinmiyo onun adiyla seslenmek dilim varmiyo ya mide bulaniyo vallahi

esin babasina dur deyip mesafe koyacak yerde superman i gören kucuk cocuk gibi bön bön babasini izliyosa...

seni hamile halinle aglatan bi adamin adini koymamalisin, seni illa pisman ederler cunku, sen kimsin ki cocuguna bile benim adim kondu dese ne diceksin

esin de arkanda durup haddini bil baba o benim karim demezse kendi kendini yer bitirirsin

Hayır kesinlikle koyma ! 2 isim koysan bile onlar kayınpederinin ismiyle hitap edecekler. Sen de sinir olduğunla kalacaksın. Çok pişman olursun.

Eşiniz eve misafir mi getirdi bir de? Babası istedi diye hem de? Kendisi mi hizmet ediyor misafire?
nerdeee kendisi calisiyo iste suan misafirle bile ben oturuyorum ev sahibi olarak.misafir de kayinpederim ve onun akrabalari.hic birini de sevmem.
esime bu nasil is ya benim evime misafir cagiriyo ben hamileyim diyorum problem cikarma diyo

Eee sizi düşünen var mı üzülür yorulur diye ????

Valla bence artık bu saatten sonra orta yolu bulmaya da gerek Yok , yemişim “ hayali” ni ... sizinle hayaliniz huzurlu , sakin , el üstünde tutularak bir hamilelik geçirmekti belki de ... oldu mu ?
Yok ya bu kadınlar niye bu kadar saf ve duygusal? Kendisi üzülür mü yorulur mu kırılır mi diye düşünmeyen erkekler için niye bu kadar ince düşünürler ki?

esin babasina dur deyip mesafe koyacak yerde superman i gören kucuk cocuk gibi bön bön babasini izliyosa...

seni hamile halinle aglatan bi adamin adini koymamalisin, seni illa pisman ederler cunku, sen kimsin ki cocuguna bile benim adim kondu dese ne diceksin

esin de arkanda durup haddini bil baba o benim karim demezse kendi kendini yer bitirirsin
babasinin sonsuz kredisi var adam herseyi yapabilir ya mübah.babasi kalkti 2.kariyi aldi esim ona bile tepki gostermedi benim annemin uzerine nasil kuma getirirsin diye

kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi :KK43:
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
Eşini seviyorsun belli ama bence yapma evladına da bilinçaltın öfke besleyebilir. Sürekli kötü bir şey olduğunda dedesi gibi diyeceksin çocuğa. Bence eşine çok istediğin başka bir isim olsun de

nerdeee kendisi calisiyo iste suan misafirle bile ben oturuyorum ev sahibi olarak.misafir de kayinpederim ve onun akrabalari.hic birini de sevmem.
esime bu nasil is ya benim evime misafir cagiriyo ben hamileyim diyorum problem cikarma diyo
Yahu neyini düşünüyorsunuz daha o zaman? Hayaliymiş de gözleri parlıyormuş da. Kızacağım vallahi size de. Koymuyorum deyin geçin. Bir daha lafını ederse problem çıkarma deyin ona.

hadi desem ki esim de benim bu olgunlugumu anlayacak bunu idrak edecek öyle bisey de yok heryerde gerine gerine babamin adini koydum kimse bisey diyemedi diyip erkeklik kasacak bu kadar cahil kafali bi adamla nasil evlendim diye dusunuyorum bazen

Olur öyle ben bunu nasıl yaptım dediğimiz şeyler. Bu isim mevusu onlardan biri olmasın. Rüya olayı çok mantıklı. Ama daha klasik bir isim görün rüyanızda. Rüyamda gördüm ‘ Meriç, Berke’ falan derseniz biraz abuk olur. Kafanızda belirleyin ismi sonra rüyanızda görün.

Benim kp vefat etti, eşimin anası henüz hamile bile olmamama rağmen bir doğursaydın ..... mi diyor. Yani kocasının ismini verecek çocuğuma. Eşimin hayaliymiş, kahrından ölürmüş umrum olmaz. Kp me nötr düm, yani iyiliği de kötülüğü de öyle çok dokunmadı. Ama bir daha yanımda bile diyemiyor kayınvalide bunu. İsmini koymak bir yana, istemesi bile itici. Hayatta koymam. Herkes kendi ismiyle yaşasın, kusura bakmasınlar. Benim babam da ölecek bir gün hazır onun ismini de koyayım o zaman. Öff arkadaşım çok gereksiz yaa, aç interneti neşeyle isim bul bebeğine, senin de hayallerin var, bir de bu ömürlük bir şey. Babaannesinin ismini taşıyan biri olarak her gün başlarına kalkıyorum neden koydunuz diye.

babasinin sonsuz kredisi var adam herseyi yapabilir ya mübah.babasi kalkti 2.kariyi aldi esim ona bile tepki gostermedi benim annemin uzerine nasil kuma getirirsin diye
Olaylar çığırından çıkıyor şu an. Siz bu adamla severek mi evlendiniz? Babasına bu kadar tapıyorsa yarın onu örnek alıp kuma getirmeye kalkmaz inşallah.

Koymayın diyorum ya işte. Orta yolu hak eden biri olduğunu düşünmedim nedense eşinizin. Eğer öyle olsaydı eşini üzen bi adamın adını koymayı teklif etmezdi bile. Yanlış düşünüyorsam bilemem tabi. Nasıldır anlayışlı mı? Aranız nasıl? Yani benim nefret ettiğim kayınpederimin adını sırf eşimin hayali diye çocuğuma koymam için, eşimin beni el üstünde tutması, bulutlarda uçurması lazım.
ne iyi ne kötü canım.uzerimde otorite kurmayi cok seviyo erkeklik yapacak yani illaki.ama küs olmaya dayanamaz bensiz yapamaz hemen özler ama öyle aman aman kiymetimi bilmiyo aglatiyo üzüyo.seviyo ama hircin seviyo sanki sevmeyi bilmiyo

yani sen artik vicdan yapma istersen:olamaz:
hangi birini unutup da koycan Allah'ını seversen

öyle bi adamin da senden yana olmayiversin bi hayali de ne çıkar:63:

hamile kadına eziyet resmen, ben kp ve ailesi geldiginde yalniz bile kalmiyorum yillik izin al iznini ayarla aksama kadar napcam ben diyorum, esim evde oluyo %95

sen yapacagin herseyi kat kat yapmissin yapiyosun birak bi isim hakkini da kendine cok gorme yahu

Eee sizi düşünen var mı üzülür yorulur diye ????

Valla bence artık bu saatten sonra orta yolu bulmaya da gerek Yok , yemişim “ hayali” ni ... sizinle hayaliniz huzurlu , sakin , el üstünde tutularak bir hamilelik geçirmekti belki de ... oldu mu ?
asla olmadı ben fazla iyimser ve fedakarım galiba.ama bu surekli cocugumun tasiyacagi bi etiket o yuzden bu kotulugu ona yapmamam lazim

Back
X