• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederin ismi

valla ne deseniz haklisiniz esim diye savunmayacagim ben de boyle dusunuyorum cunku dogruya dogru.vizyonsuzluk

Koyma bacim cocuguna kimsenin adini. Benim bebise doktor ilk erkek dedi hemen basladi kv kayinbabamin adini zikretmeye. Acikca dedim esime. Bizim bu. Isim hakki da sadece bize ait. Konusturma anneni babani bana dedim. Sonra ne hikmetse bizim bebis oldu kiz :) bu sefer kvnin adi donmeye basladi. Adi da modern isimlerden. Koyarim sandi ama yemezler :KK76: bu bebek benim, kendi koymak istedigim bir ismi koymak istiyorum senin adin da guzel ama k.bakma lutfen herkes adiyla yasasin dedim :dondurma: konu kapandi artik. Daha da bahsedemiyorlar. Yasasin aciksozluluk :eğlence: siz de acikca soyleyin.

kiz sen medyum musun evliya mi :KK70: adamjn adı abdülrezzak :KK70:

Ayyy cidden mi :KK70:
Abdül... ile başlayan isimlerden en içime sinmeyen,en yaşlı ismi olanı seçtim yazdım hiç tahmin etmezdim.

Aman diyeyim,abdülrezzak diye bebek mi olur etme eyleme:stop:

Insan bebek diyip sevemez isim çok yaşlı:p

Şey falan desen evde ayni isimli bir büyük varken bebeğe o büyüğün ismini koymak evdeki kişinin ömrünü kısaltırmış virt zırt uydursan..

kapi süsü bebek şekeri falan da yaptir istersen erkenden, isim konusu karambole gitmesin artik ismi koy hazirliklara da basla

cok sinirlendim yazik gunah ya insan ne kadar emek veriyo bebegine hamileyken ayri dogunca ayri

hasta olsa belki aramayacak bile dedesi, adini tasisa nolur

benim arkadasim kendi istegiyle kv ismini koydu bi de baska isim, kadin sevmiyo torununu daha bir bucuk yasinda sürekli de hor görüyo yazik degil mi o bebege, annesi de pisman nerden koydum adini soyledikce sinirleniyorum bazen diyo
tebrik bile etmedi hayirli olsun cocugunuz oluyomus diye bile adam aramadi ben fazla yuruyemiyorum belim agriyo diyince ohaa artik diyo.sanki yalan soyluyorum.yok ya bu ismi yavruma koyacagima alnima salak yazip gezeyim daha iyi

benim bu genel sorunum sanirim.bu fedakarliktan sayilmiyo bence cunku surekli kendimden once baskasini dusunuyorum bu bazen anne oluyo bazen baba bazen eş bazen sokaktaki herhangi biri.fazla bencillik nasil sorunsa fazla fedakarlik da ayni derece de bi rahatsizlik bence

Bu yazinda kendimi gördüm :)

Bu arada bende kvde ismi koydum ve binpismanim ! Iki isimli ve ilk ismi benim koydugum isim oldugu icin burnumdan geldi lohusaligim. Esimde tam nankorluk yapti ! Yani kesinlikle koyma hicbi sekilde deger bilinmiyo bide pisman ettiriyorlar

Ayyy cidden mi :KK70:
Abdül... ile başlayan isimlerden en içime sinmeyen,en yaşlı ismi olanı seçtim yazdım hiç tahmin etmezdim.

Aman diyeyim,abdülrezzak diye bebek mi olur etme eyleme:stop:

Insan bebek diyip sevemez isim çok yaşlı:p

Şey falan desen evde ayni isimli bir büyük varken bebeğe o büyüğün ismini koymak evdeki kişinin ömrünü kısaltırmış virt zırt uydursan..
isim guzel bile a sahibinden oyle bi tiksinmisim ki anlatamam cocuga iblis adini koysam daha az canim acir yani :D

ABdülrezzak ismi bebeğinizin sosyal yaşamını ilk yıllarda bayağa etkiler,kendisi dahil arkadaşları bile ismini zikredemeyecekler.dalga ve alay konusu olabilir bu durum.ayrıca sınavlarda, kodlama yaparken zorlanır ve kaydırma yapması da olası.ben bebeğiniz açısından bakarak durumu ele aldım,bebeğinizin söz hakkı olsa Emin’im bu ismi asla istemez.Bence siz ismi belirleyin,taşıdığınıza göre 9 ay ve önümüzdeki yıllarda uykusuz kalacağınız gün ve geceleri düşünerek bu hak siz ve eşinizin,içinize sinmeyen hiç bir şeye onay vermeyin

Bu yazinda kendimi gördüm :)

Bu arada bende kvde ismi koydum ve binpismanim ! Iki isimli ve ilk ismi benim koydugum isim oldugu icin burnumdan geldi lohusaligim. Esimde tam nankorluk yapti ! Yani kesinlikle koyma hicbi sekilde deger bilinmiyo bide pisman ettiriyorlar
valla esim simdiden pisman etti karima hamile yatili gelmeyin diyemiyo yani babam isteyince bisey diyemem diyo

Back
X