• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederin ismi

asla olmadı ben fazla iyimser ve fedakarım galiba.ama bu surekli cocugumun tasiyacagi bi etiket o yuzden bu kotulugu ona yapmamam lazim
Net !!! Bitti ya orta yol bulunur çoğu konuda ama hakeden insanlarla .. sevmesini bilmiyo sanırım hırçın seviyor falan dediğin bir eşin var .. kötü demem konu eşin değil ama hamileyken bile el üstünde tutulmuyorsan kimseleri düşünme

Olaylar çığırından çıkıyor şu an. Siz bu adamla severek mi evlendiniz? Babasına bu kadar tapıyorsa yarın onu örnek alıp kuma getirmeye kalkmaz inşallah.
severek evlendim evet ama biraz aliskanligin da payi var tabi.uzun sure konustuk ve aliskanlik oldu arada.onun boyke biseye tepki gostermemesi normal gordugu anlamina geliyo ve babasina da bu kadar aşık bi insan annesine bile acimamis bi insan bana acir mi bilemiyorum

kabul edecek mi diye deniyorum benim babamin adini da ikinci isim m diyorum birnirine oymuyo diyo

İşine gelmeyince birbirine uymuyo. Babanın ismi de Benim gönlüme uymuyor de. Net ol. Azıcık açık kapı bırakırsan ısrar eder. Sıkıntıyı sen çekiyorsun. Senin hakkın değil mi istediğin isimle çocuğuna seslenmek. Bende de çok baskı olmuştu ama eşim hiç teklif bile etmemişti sağolsun. Sonradan da çok laf soktu kayinpederim. Iyi ki koymamışım.

severek evlendim evet ama biraz aliskanligin da payi var tabi.uzun sure konustuk ve aliskanlik oldu arada.onun boyke biseye tepki gostermemesi normal gordugu anlamina geliyo ve babasina da bu kadar aşık bi insan annesine bile acimamis bi insan bana acir mi bilemiyorum
Üzüldüm vallahi. İsimden ziyade bu adamla ve babasıyla yaşamak için allah sabır versin.

yani sen artik vicdan yapma istersen:olamaz:
hangi birini unutup da koycan Allah'ını seversen

öyle bi adamin da senden yana olmayiversin bi hayali de ne çıkar:63:

hamile kadına eziyet resmen, ben kp ve ailesi geldiginde yalniz bile kalmiyorum yillik izin al iznini ayarla aksama kadar napcam ben diyorum, esim evde oluyo %95

sen yapacagin herseyi kat kat yapmissin yapiyosun birak bi isim hakkini da kendine cok gorme yahu
haklısın.kendimi paspas yaptim üstüme ayaklarinizi silin diyorum sanki.resmen ödül bu.

salaklık canım baska bisey degil
Estağfurullah salaklık demeyelim ...

Hamile kafası diyelim sizinkine .. hayatın her anında lütfen ama lütfen önce kendinizi düşünün .. hayatta babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler .. severek evleniyorsun ama senin verdiğin ödünleri karşındaki vermedikçe hayat mutsuz devam eder

Benim kp vefat etti, eşimin anası henüz hamile bile olmamama rağmen bir doğursaydın ..... mi diyor. Yani kocasının ismini verecek çocuğuma. Eşimin hayaliymiş, kahrından ölürmüş umrum olmaz. Kp me nötr düm, yani iyiliği de kötülüğü de öyle çok dokunmadı. Ama bir daha yanımda bile diyemiyor kayınvalide bunu. İsmini koymak bir yana, istemesi bile itici. Hayatta koymam. Herkes kendi ismiyle yaşasın, kusura bakmasınlar. Benim babam da ölecek bir gün hazır onun ismini de koyayım o zaman. Öff arkadaşım çok gereksiz yaa, aç interneti neşeyle isim bul bebeğine, senin de hayallerin var, bir de bu ömürlük bir şey. Babaannesinin ismini taşıyan biri olarak her gün başlarına kalkıyorum neden koydunuz diye.

Senin babaannenmis benim halamın adi resmen :KK76: zavalli annem nefret ettigi gorumcesinin adini koymak zorunda birakilmis :bicak:

Net !!! Bitti ya orta yol bulunur çoğu konuda ama hakeden insanlarla .. sevmesini bilmiyo sanırım hırçın seviyor falan dediğin bir eşin var .. kötü demem konu eşin değil ama hamileyken bile el üstünde tutulmuyorsan kimseleri düşünme
çok haklisin koyarsam bile bile lades dicem.biliyorum cunku esimin de vay helal olsun demeyecegini.ben babamin adini koydurdum ben erkegim diye dolasacak ortada tuylerini kabartip

Yıl olmuş 2018 hala baba ismi koyanlar var. Koymak zorunda değilsiniz.
Ve ayrıca merak ettim bu kadar nefret etmenizin sebebi nedir?

Çünküsü tüm erkek evlatlar birer sehzade(!)olarak doğdukları için bir üst devir padişahının ismini koyup soyu isimle oradan yürütmek şart.
Çıkamadı şu ülke osmanlı psikolojisinden

İşine gelmeyince birbirine uymuyo. Babanın ismi de Benim gönlüme uymuyor de. Net ol. Azıcık açık kapı bırakırsan ısrar eder. Sıkıntıyı sen çekiyorsun. Senin hakkın değil mi istediğin isimle çocuğuna seslenmek. Bende de çok baskı olmuştu ama eşim hiç teklif bile etmemişti sağolsun. Sonradan da çok laf soktu kayinpederim. Iyi ki koymamışım.
sanirim ben de koymicam.zaten koymak istemedigimden icime sinmediginden cok emindim ama esim icin katlansam mi bu mutsuzluga acaba diye dusunuyodum

beni uzun senelerdir taniyo bu numarayi yemez :KK70: yani o isimle cocuguma seslendigimi dusununce bile tuylerim diken diken oluyo

Yalnız isim uzun falan deyince aklıma hep abdül... şeklinde başlayan isimler geliyor.
El kadar bebeye abdürrezzak falan koyup 60 yaş sorumluluğu yüklemeyin

haklısın.kendimi paspas yaptim üstüme ayaklarinizi silin diyorum sanki.resmen ödül bu.

kapi süsü bebek şekeri falan da yaptir istersen erkenden, isim konusu karambole gitmesin artik ismi koy hazirliklara da basla

cok sinirlendim yazik gunah ya insan ne kadar emek veriyo bebegine hamileyken ayri dogunca ayri

hasta olsa belki aramayacak bile dedesi, adini tasisa nolur

benim arkadasim kendi istegiyle kv ismini koydu bi de baska isim, kadin sevmiyo torununu daha bir bucuk yasinda sürekli de hor görüyo yazik degil mi o bebege, annesi de pisman nerden koydum adini soyledikce sinirleniyorum bazen diyo

Estağfurullah salaklık demeyelim ...

Hamile kafası diyelim sizinkine .. hayatın her anında lütfen ama lütfen önce kendinizi düşünün .. hayatta babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler .. severek evleniyorsun ama senin verdiğin ödünleri karşındaki vermedikçe hayat mutsuz devam eder
benim bu genel sorunum sanirim.bu fedakarliktan sayilmiyo bence cunku surekli kendimden once baskasini dusunuyorum bu bazen anne oluyo bazen baba bazen eş bazen sokaktaki herhangi biri.fazla bencillik nasil sorunsa fazla fedakarlik da ayni derece de bi rahatsizlik bence

Back
X