• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederin ismi

o kadar fena bi insan ki duygu sömürüsü yapiyo ogluna ve esim de onu uzmemek icin and icmis elinden geleni yapiyo ama adami bi görsen tam firildak benle esimin arkasindan çok guldugune eminim
Koymayın adını falan, üzülürse üzülsün. Madem iki duygu sömürüsüne kanıyor siz de duygu sömürüsü yaparsınız olur biter.

hizmet etme geç kenara yönlendir.kimseyle uğraşmayın lütfen.7ay riskli olabilen ay oysaki
ne düşüncesiz insanlar var ya :KK43:
ben hamileyken 9ay misafir kabul etmedim gerçi sonrada pek kabul etmedim desem yeridir, en son düğünde gördüğüm tiplerle ne konuşacağım alllasen, doğumdan sonra ilk 3gün evimde kaldım, sonra 10 gün annemde diğer 10gün kvde kaldım.25.gün tekrar evime geçtim.
gelecek tüm misafirleride onlardayken arayıp gelin burda bebekde burada diye haberdar edip kabul ettiler.ne hizmet ne bişey yaptım, bebeğim kucağımda dolandım durdum öyle.arada emzirmek için odaya geçtim vs.uzandım vs.zaten lohusayım deliden hallice bir halde birde misafir falan çekilmiyor kimse kusura bakmasın.
çünkü hem annem hem kv bilir ben sevmem pek öyle vıcık vıcık misafir muhabbeti.
valla helal olsun kibarca nasil reddettiniz merak ettim
ya da kibarca mi reddettiniz yoksa dan diye mi :D

eminim cok pisman olucam hic süphem yok bundan.ama esim icin buna katlanip elimi tasin altina koysam buna deger mi bi erkek?
Değer mi değmez mi bu herkese göre değişir ama eşinizin nankörlüklerini de görmüşsünüz ... isim için size “Allah razı olsun” der mi bunu size hissettirir mi ? Yoksa ummadığınız bir an nankörlük yapar mı ? Bunu siz bilirsiniz

esim de cok aşırı istiyodu koymadim tek isim ben sectim esim de begendi, pişman değilim :halay:

ayni dedesi, dedesi adli baldan tatlı, ayyy huylari da ayni dedesi laflari beni sinir eder. simdi ikinciye koyarim diyo ama koyamaz:KK59:

nefret ettigin adam bu durumu da kullanip sinir eder seni bence
valla yine istedigi ismi koysun isterse cok kotu bi isim koysun raziyim yeterki o ismi koymasin

Değer mi değmez mi bu herkese göre değişir ama eşinizin nankörlüklerini de görmüşsünüz ... isim için size “Allah razı olsun” der mi bunu size hissettirir mi ? Yoksa ummadığınız bir an nankörlük yapar mı ? Bunu siz bilirsiniz
simdi diyo tabi Allah razi olsun sen bi cok fedakarsin falan.ama uzun sürmüyo bu durum her an her ortamda beni kırabilir

Adam resmen sizi duygu sömürüsü yaparak kandırmaya çalışıyor siz de kanacakmissiniz gibi geldi bana.

Oğlumun iki ismi var ikisini de kendim koydum. Esimin babasının adını koyacagima kendi babamın adını verdim ilk isim olarak. Ohhh çok da iyi yaptım.

9 ay karnimizda taşıyoruz , emek emek büyütüyoruz biz anneler . Bıraksınlar da isim hakkı da annenin olsun.

Koymayın adını falan, üzülürse üzülsün. Madem iki duygu sömürüsüne kanıyor siz de duygu sömürüsü yaparsınız olur biter.
canim ben istesem suan itiraz ederim koydurmam.ama uzulecek eminim.koyarsam da ben üzülücem.eşim bu bebegi çok istiyo hayaliyle yatip kalkiyo resmen babasinin adini da koyarsa dünyalar onun olur yani ama gel gör ki bu benim de ilk bebegim benim de heveslerim var orta yolu bulmak gerekmiyo mu

hayatinda her hayali burnundan geldi diye dusunme, isim cok önemli bisey omur boyu tasiyacak sonuçta

koydurma ne yap ne et hayir olmaza ikna et, benim dokuz aylik oğlum var doğduğunda babasıyla alakasi yoktu ayni bana benziyodu kaynanam ayni babasi diye geziyodu ortada, esim anne neresi bana benziyo diyodu :işsiz:

simdi ismi koycan dogunca benzemese de benzetcekler zaten herseyi bari ismi farkli olsun

k
Adam resmen sizi duygu sömürüsü yaparak kandırmaya çalışıyor siz de kanacakmissiniz gibi geldi bana.

Oğlumun iki ismi var ikisini de kendim koydum. Esimin babasının adını koyacagima kendi babamın adını verdim ilk isim olarak. Ohhh çok da iyi yaptım.

9 ay karnimizda taşıyoruz , emek emek büyütüyoruz biz anneler . Bıraksınlar da isim hakkı da annenin olsun.
kiz ben yine onun koymasina raziyim yeter ki o bes para etmez karaktersiz adamin adini minicik masum bebegima koymim

canim ben istesem suan itiraz ederim koydurmam.ama uzulecek eminim.koyarsam da ben üzülücem.eşim bu bebegi çok istiyo hayaliyle yatip kalkiyo resmen babasinin adini da koyarsa dünyalar onun olur yani ama gel gör ki bu benim de ilk bebegim benim de heveslerim var orta yolu bulmak gerekmiyo mu
Koymayın diyorum ya işte. Orta yolu hak eden biri olduğunu düşünmedim nedense eşinizin. Eğer öyle olsaydı eşini üzen bi adamın adını koymayı teklif etmezdi bile. Yanlış düşünüyorsam bilemem tabi. Nasıldır anlayışlı mı? Aranız nasıl? Yani benim nefret ettiğim kayınpederimin adını sırf eşimin hayali diye çocuğuma koymam için, eşimin beni el üstünde tutması, bulutlarda uçurması lazım.

naparsan yap degmez yani daha fazla taviz verme mi diyosun
Ben şunu diyorum evet eşlerimizi severiz üzmek istemeyiz ... ama babasının ağzına bu kadar çok bakan bir adam var karşınızda ...

Derim ki herkesten önce kendinizi düşünün ... hayatta en değerli sensin , sen olmazsan yavrun da olmazdı .. ve bu durum bir günlük değil , aman bugün böyle olsun yarın değişir bu isim diye bir şey de değil ... ömürlük !

hayatinda her hayali burnundan geldi diye dusunme, isim cok önemli bisey omur boyu tasiyacak sonuçta

koydurma ne yap ne et hayir olmaza ikna et, benim dokuz aylik oğlum var doğduğunda babasıyla alakasi yoktu ayni bana benziyodu kaynanam ayni babasi diye geziyodu ortada, esim anne neresi bana benziyo diyodu :işsiz:

simdi ismi koycan dogunca benzemese de benzetcekler zaten herseyi bari ismi farkli olsun
bana öyle buyük kaziklar atti ki gözümün icine baka baka ve hic pisman olmadan güldü karsimda.onun yuzunden hamileyken çok agladim.simdi hic icime sinmiyo onun adiyla seslenmek dilim varmiyo ya mide bulaniyo vallahi

Bu isim mevzularını anlamıyorum.ben Sormadım kimseye, kimsede şu bu diye teklifle gelmedi. Kardeşime gel yardım et netten anlamlarına bakıp liste yapalım dedim. Eleye eleye 2 ye düşürüp eşime sordum hangisi diye. O benim daha çok istediğimi seçti. Seçmeseydi dinlemezdim valla. Doğururken nerelerime kadar yırtıldım, emzirirken neler çektim, uykusuz geceler hep bende. İsim için teklifle gekeni kürekle kovalardım valla. Kocanız gitsin başka bir hayal kurup peşinden koşsun. Bu kadar iğreniyorum dediğiniz birinin ismini koymayın. Psikolog bir hocamız isimleri kimden esinlenip koyarsanız çocuğun huyu benzer yada isimlerin anlamları çocuğun kişiliğini etkiler demişti. Bana mantıklı gelmişti.

Ben şunu diyorum evet eşlerimizi severiz üzmek istemeyiz ... ama babasının ağzına bu kadar çok bakan bir adam var karşınızda ...

Derim ki herkesten önce kendinizi düşünün ... hayatta en değerli sensin , sen olmazsan yavrun da olmazdı .. ve bu durum bir günlük değil , aman bugün böyle olsun yarın değişir bu isim diye bir şey de değil ... ömürlük !
evet resmen agzina bakiyo.bana bu halimle yatili misafir getirmesinden belli degilmi neymis babasi istemiş.bu karnimla hizmet ediyorum karsiligi hep yalan dolan sahtekarlik

kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi :KK43:
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
Tatlım ikinci bir isim koy. Eşin sorarsa o senin hayalinse buda benim hayalim dersin

evet resmen agzina bakiyo.bana bu halimle yatili misafir getirmesinden belli degilmi neymis babasi istemiş.bu karnimla hizmet ediyorum karsiligi hep yalan dolan sahtekarlik
Eee sizi düşünen var mı üzülür yorulur diye ????

Valla bence artık bu saatten sonra orta yolu bulmaya da gerek Yok , yemişim “ hayali” ni ... sizinle hayaliniz huzurlu , sakin , el üstünde tutularak bir hamilelik geçirmekti belki de ... oldu mu ?

Back
X