- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Tabi ki çekerim çünkü benim annem babam. Ben şunu çok iyi biliyorum ki oturup gece gündüz bakamam psikolojik olarak beni çocuk bakmak bile yoruyor . Kardeşlerimi toplarim herkes maddi imkanı çevcevesinde para koyar karşımdan bir ev tutarım güzel bir yardımcı bulurum elim de hep üzerinde olur . Hasta babamı itip kakmam inşallah. Adamın malı varsa satılır kullanilir. Ben kendim de çocuklarıma muhtaç olmak yerine bu seçeneği isterim.Siz de annenizin babanızın tüm yükünü kendiniz çekersiniz
Bu konuda sorun çıkaran kvmis zaten.Muhtemelen o da görümceye mental olarak yükleniyor söyleniyor.Zaten o düşünceli biri olsa iki çocuğunu da bu yükün altında ezmezTabi ki çekerim çünkü benim annem babam. Ben şunu çok iyi biliyorum ki oturup gece gündüz bakamam psikolojik olarak beni çocuk bakmak bile yoruyor . Kardeşlerimi toplarim herkes maddi imkanı çevcevesinde para koyar karşımdan bir ev tutarım güzel bir yardımcı bulurum elim de hep üzerinde olur . Hasta babamı itip kakmam inşallah. Adamın malı varsa satılır kullanilir. Ben kendim de çocuklarıma muhtaç olmak yerine bu seçeneği isterim.
İşten yeni izin alabildiği için gideceğiz … 3 gün kalacağız ..Somut olarak ne yapıyor peki eşiniz?
Eee sorun ne ben ne eşim ne de görümce o zaman .. bütün sorunu kaynanaya atalım ohh mu diyelim .. yaa Allah askınaaa .. yorum yapmak için yormayın kendiniziBu konuda sorun çıkaran kvmis zaten.Muhtemelen o da görümceye mental olarak yükleniyor söyleniyor.Zaten o düşünceli biri olsa iki çocuğunu da bu yükün altında ezmez
Bilmiyorum hiç samimi gelmiyor ,o duygu geçmedi bana .Bu da benim düşüncemİşten yeni izin alabildiği için gideceğiz … 3 gün kalacağız ..
Öyle yapacağız ama maşallah baya pahalıbakimevi tek cözüm gibi görünüyor eger bakacak kimse yoksa demanz bir insana bakmasi sorumluluguda cok zor
Olur mu siz de ve esinizde hiç sorun yok.Tek sorunlu görümce sizin gözünüzde.Unutmayin bu dünyanın öbür dünyası var.Bastan görümceye takiksiniz herkesin gönlünü Allah bilirEee sorun ne ben ne eşim ne de görümce o zaman .. bütün sorunu kaynanaya atalım ohh mu diyelim .. yaa Allah askınaaa .. yorum yapmak için yormayın kendinizi
İnanmanız için ne yapabilirimBilmiyorum hiç samimi gelmiyor ,o duygu geçmedi bana .Bu da benim düşüncem
Ya niye görümce sorunlu olsun kız 1 haftadır uğraşıyor . Ben büyükbabamı ölene kadar çektim ki arayıp şöyle böyle demedim hee çözüm sunuldu itiraz etmedim .Olur mu siz de ve esinizde hiç sorun yok.Tek sorunlu görümce sizin gözünüzde.Unutmayin bu dünyanın öbür dünyası var.Bastan görümceye takiksiniz herkesin gönlünü Allah bilir
Karısı yaşarken siz niye geline bak diyorsunuz ? İki çocuk var bir eş var gelin dört aylık bebekle neden baksın bir erkeğe ? Altını almasi gerekse uygun mu yani hak bu mu sizce ?Bu konuda sorun çıkaran kvmis zaten.Muhtemelen o da görümceye mental olarak yükleniyor söyleniyor.Zaten o düşünceli biri olsa iki çocuğunu da bu yükün altında ezmez
Ya aslında en temizi yardımcı .. hem kaynanam için gayette iyi olur ama anlamıyor istemem diyor .. kp malı yokta kaynanamın var . Eşim annesi ile konuşacaktı bi yer satılsın bankaya koyulsun faizi ile bakımevi ödenir dedi siz bilirsiniz dedim ..Kayinvalideniz hayatta bir yardımcı tutulsun en mantıklısı bu bence . Maddi olarak çok zorluyorsa adamın elbet bir mali vaedir . Bunu satabilirsiniz.
Yani o zaman oturup kendisi bakacak adamı ortada rezil ediyorlarYa aslında en temizi yardımcı .. hem kaynanam için gayette iyi olur ama anlamıyor istemem diyor .. kp malı yokta kaynanamın var . Eşim annesi ile konuşacaktı bi yer satılsın bankaya koyulsun faizi ile bakımevi ödenir dedi siz bilirsiniz dedim ..
Ev dubleks olduğu için ona güveniyorum aslında .. 2 hafta oldu iyilerdi .Bence siz bebeğinizle gitmeyin. Domuz gribi kolay bir hastalık değil. O kadar korunduğumuz halde bu hafta kovid oldu oğlum. Ömrümden ömür gitti. O ağlamaları, halsizliği. Önce evlatlarınızı düşünün. Eşiniz gitsin üzerine düzeni yapsın ve gelsin. Kayınvalidenizde artık onu istemiyorum bunu istemiyorum demeyi bıraksın. Ortada sıkıntılı bir durum var o bari biraz uyumlu olsun.
Yani o zaman oturup kendisi bakacak adamı ortada rezil ediyorlar
Elbette bi o hastane bi bu hastane adam helak oldu . Eşime söyledim adama iyilik mi yapıyoruz kötülük mü bilemedim dedimYani o zaman oturup kendisi bakacak adamı ortada rezil ediyorlar
Ev dubleks olduğu için ona güveniyorum aslında .. 2 hafta oldu iyilerdi .
Kıyamam geçmiş olsun size de . Çocuklar hasta olmasın yaa ..
annemle üst katta olacaklar vall kp iyi olsun görsün bi kere bayrama gidecektik ne olur ne olmaz ..
Bence çocuklar bazi yerde ana baba dinlemeyecek . Adamın aklı başında değil böyle bir muameleyi haketmiyor. Birde ben anlamıyorum insan eşinin sorumluluğunu alır. Yardimcu tutar işinden edecekler hem kızı hem adamı çok saçma ve bencillik resmenSorun kesinlikle kayınvalide bence. Onu istemiyorum bunu istemiyorum birde kendi istemediği şeyler için de kayınpeder kabul etmek diyordur kesin. İstiyor ki kızı oğlu halletsin. Mallara da birşey olmasın. Günahını almak istemiyorum ama bana öyle geldi. Kızının bu kadar hırpalanmasına göz yumuyor. Yazık değil mi adamı itip kakacak boyuta gelmiş. İki konuşmayla olmuyor yani ı işler.
Bunun benimle ne alakası var yada eşimle . Yapabileceklerimizi yapıyoruz zaten maddi olarak .
Şuan kayınpederime bu haliyle bakamam bağırıyor sürekli evde bebeğimle . He normal rutin haline döner daha önce kaldıkları gibi gelebilirler . Bakımevi bakıcı biz önerdik başta kabul etmediler . Daha yeni bakımevine sıcak baktılar araştırıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?