aynı evdemi yaşıyorsunuz
ben de sevmem çok bencil bir insandır kendisi ve geçimsiz
kayınvalidenin yapmadığı şeyleri o yapar
öyle valla benim eşim tek çocuk
faydalarını görmediğimiz gibi adam 55 yaşında hala kendini genç zannediyor yediği haltlarla uğraşıyoruz
inancı olmadığı için ölümü öbir tarafı da düşünmüyor tabi
garip bir adam
senin ki size çok karışıyor sanırım bizimki karışamıyor kendi hatalarından
izin versek karışacak tabi her halta para hesabımıza kadar
ben de sevmem çok bencil bir insandır kendisi ve geçimsiz
kayınvalidenin yapmadığı şeyleri o yapar
aynen canım ben birde beraber yaşıyorum malesef. Kaynana ötesi birşey adam oğlumun herşeyine karışır. Bezini değiştirdin mi diye sorar devamlı. En sonunda kızdım yok niye değiştiriyim kakalı kakalı dolaştırıyorum pişik olsun diye dedim. Artık pek sormuyor bezini. Yatırırım çocuğu niye yatırdın uyumasın der. Tutturdu birde karalahana yedir diye. Trabzonlu kendileri bizde trabzonda yaşıyoruz aslen istanbulluyum ama evlenince buraya geldim. Karalahana çok tiksindiğim bir sebze. Bende daha küçük damak tadına uymaz şimdi dedim. E biz hep onlarla büyüdük diyo. Bende ben onunla büyümedim herkes nasıl büyüdüyse öyle yetiştirsin çocuğunu dedim. Böyle bir sürü şey eskiden hep alttan alırdım artık alttan almaya gücüm yok. Ne yapıyım banane tanımadıkları hiç görmedikleri bir insanı evlerine almadan önce düşüneceklerdi onu aslında böyle değildim ama kendileri bu hale çevirdiler beni alttan almakla olmayınca üste çıkmaya başladım yoksa baş edemiyorum malesef
ben ilk zamanlar çok sevmiştim eşimin ailesini ama malesef tüm iyilikleri beni alana kadarmış..kayınvaldem herşeye yorum yapan karışan biridir kayınpederiminde ondan aşağı kalan tarafı yok..çok kırıcı konuşur sürekli beni veya ailemi bozmaya çalışır saçma esprilerle..ben hep erkeğin ağır olanını az konuşanını sevmişimdir..ama yazıkki öyle bir kayınpeder bana denk gelmedi..insanda saygıda kalmıyo böle olunca..yazık
aslında kimse kimseyi sevmek zorunda değil...ama eşlerimize burda büyük iş düşüyor.dengeyi kuracak olan onlarrr.e malum herkesin eşi de aynı anlayışa sahip olmuyor.arada olan bizlere oluyor.duygularımızla hareket edip daha da dolduruyoruz kendimizi.ben de inanılmz derecede kırgınım,kızgınım ama eşim hala babasını haklı görüyorsa ne olacak haliyle ben soğuyacağım,mesafeli olacağım.bize kalsa ne güzel olurdu değil mi?kendi keyfimize göre yapsak,yaşasak ama malesef))(())
konu sahibi arkadaşım evlilik yolunda gidiyorsun en güzel en heyecanlı anlarını yaşıyorsun.bu süreci kendine eziyete dönüştürme.bilmiyorum eşinin,ailesiyle dialogu nasıl ama eşinle konuşun kararınızı verin.sen yüzgöz olma hiç ağız dialoguna,münakaşa yaratacak ortamlara girme.nasıl başlarsan öyle gider.mesafeni ve saygını koru.onlar bizim ailemiz değiller ve olamazlarda.o yüzden bizleri üzmek,anlamamak çok kolaylarına geliyor.Allah korusun bir de kıymetli oğulları bu duruma müsama gösteriyorsa vayy bizim halimize:))
canım kendi babamı görüyorum mesela
adam abim için yengem için çalışıyor şu yaşta hala
hiç bir şeylerine karışmaz ne evlerine ne mobilyalarına
varsa yoksa torunları
bizimki nerde torun düşünecek kayın valide olmasa kızıma bile kızar onu elleme bunu elleme diye
eşime her gün arayıp ne oldu ne bitti sormaya çalışır hiç görmediğim erkek davranışları bunlar(
banyoya priz lazım olmaz mı ya o nasıl saçmalık benim makinem banyoda ben öyle başka yerde hoşlanmam zaten
ev senin içine sinmesi gereken sensin ona ne oluyor sanki
alttan almayacaksın böylelerine ağzının payını ver
ben geçen sene çocuğa bakmaya gelmişlerdi ,evden kovdum durmadan içki içiyordu benim evim meyhane değil ben kız yetiştiryorum bu evde dedim ,kayın valideyle de durmadan kavga ediyorlar ki ben kavgadan nefret ederim
rahatsız olurum ben sürekli alkol alan adamla aynı evde
densizler işte ne yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?