Kayınpederiyle anlaşamayanlar, hatta sevmeyenler kimler

ben de hiç sevmem kendisini, bu zamana kadar saygıda kusur etmedim ama artık saygı da duymuyorum...

valla birde düşünüyordum bitek benim kayınpederim numunelik kesin diye daha niceleri varmış harbiden ıslah etsin rabbim böyle kayınpederleride kurtulak artık

Ne saygısızlık edıyorum, ne de sevıyorum.
Ne vakıt onlara gıtsem, tek kelıme dahı konusmaz benımle.
Bır terbıyesızlıgımı gormemıstır, adabımla oturur, adabımla kalkarım.
Özel gunlerde mutlaka ararım, gıttıgımde sarılır operım, gıderken yıne gıder operım.
Ama ona bır kez olsun 'nasılsın?' demez.
Bu nedenle artık sevmıyorum, sevmek ıcın kendımı zorunlu da hıssetmıyorum.

Bir erkek ağzından bir eş ağzından dökülen cümleler.....
Acaba bayanlar olarak ailevi sorunlarımızı çok mu abartıyoruz çok üzüldüm
inşallah inston a eşi çok fazla tepki vermez

merhaba hanımlar...malumunuz eşim burda yazdıklarımı gördü.ve o da bişeyler yazdı buraya.evet çok kırılmıştı bana kendince haklı olarak.ama üzerinden zaman geçti bir sürü şeyler yaşandı(kendi ailemdeki sağlık sorunları,babamın kalp krizi geçirip ameliyat olması,eşimin görev için 2-3 ay şehir dışında olması vs)bu süre zarfında çok şey düşündük.kopma noktasına kadar geldik.şu an ikimizde hatalarımızı anladık.ve artık ailelerle ilgili şeyleri konu etmiyoruz.malesef babamın olayı beni ciddi anlamda üzdü,yıprattı.ve herşeyin ne kadar önemsiz ve boş olduğunu anladım.eşime burda yazdıklarımın ona göre saçma olduğunu ama benim o dönemde paylaşmaya ihtiyacım olduğunu,bunları da kimseye anlatamadığımı anlattım.dediğim gibi şimdi herşeyin üstüne bir sünger çektik umarım bundan sonrası herkes için hayırlı olur.bu arada şifremi de değiştirdim.ve artık bakmayacağına söz verdi:)))

" inston
merhaba hanımlar...malumunuz eşim burda yazdıklarımı gördü.ve o da bişeyler yazdı buraya.evet çok kırılmıştı bana kendince haklı olarak.ama üzerinden zaman geçti bir sürü şeyler yaşandı(kendi ailemdeki sağlık sorunları,babamın kalp krizi geçirip ameliyat olması,eşimin görev için 2-3 ay şehir dışında olması vs)bu süre zarfında çok şey düşündük.kopma noktasına kadar geldik.şu an ikimizde hatalarımızı anladık.ve artık ailelerle ilgili şeyleri konu etmiyoruz.malesef babamın olayı beni ciddi anlamda üzdü,yıprattı.ve herşeyin ne kadar önemsiz ve boş olduğunu anladım.eşime burda yazdıklarımın ona göre saçma olduğunu ama benim o dönemde paylaşmaya ihtiyacım olduğunu,bunları da kimseye anlatamadığımı anlattım.dediğim gibi şimdi herşeyin üstüne bir sünger çektik umarım bundan sonrası herkes için hayırlı olur.bu arada şifremi de değiştirdim.ve artık bakmayacağına söz verdi:))) "

Sizi merak etmiştim ara ara girip bakıyordum acaba ne oldu diye?
Babanız için çook geçmiş olsunn inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Eşiniz ve aile ile ilgili sorunları empati yoluyla halletmenize de çok sevindim
çok doğru bu kısa dünya da üzüyoruz kendimizi
ama bazen elimizde de olmuyor

kocası okumuş mu yazdıklarınııııııı....tüylerim diken diken oldu...kendi başıma gelmiş kadar oldum.Allaaaahhhh korusunnnnnnnn!

kayınvalidemi ve kayınpederimi o kadar çok seviyorum kiiiiiicanlarım benimmmm....dünyalar bir yana onlar bir yana...hele kaynım ve eltime bayılıyorum...kocacım okuyorsan inan safiyene ve temiz duygularım.daha önceleri duygu dalgalanmalarım olduysada şuurum yerinde değildi,cahilliğime ver...muck muck

bende çok seviyorum kayınpederimi kayınvalidemiarada anlaşmazlıklar oldu tabi küçük küçük ama haloldu..
kayınpedrimi özellikle bana yaklaşımı sıcak kanlılığı..oğlundan fazla bana olan ilgisi..geçtğim bayramda teli kaybolmustu ben çaldırdım nerde oldgnu öğrenmek için beni güzel gelinim diye kaydetmiş=)
henüz nişanlıyız ama bana aşırı bi değeri var çok şükür...ben nişanlmn evne gttğimde kapıya kadar iner gittğimdede mutlaka yolcu eder arabaya kadar..şeker gibi biri rabbim hiiiç bozmaz inş

ayyyyy kızlar traji komik halimiz,
eşinin okması hiç iyi olmmamış ama insan bazen birileri ile dertleşmek istiyor.maalesef hayatmızı paylaştığımız eşlerimiz bizi anlayamıyor.
iş arkadaşımız,komşumuz dostumuz bize dertlerimize yabancı kalabiliyor zaman zaman.
bizi yine aynı sıkıntıları yaşayanlar anlar.
aslında bizi burda dertlerimizi anlatmaya iten yaşadığımız ortak payda.
yoksa insan yalnızlıktan sesizlikten boğulcak gibi oluyo.
evet belki hoş değil eşlerimizin anne babalarını burda anlatmamız ama kiminle paylaşalım.
ben burda yazcaklarımı eşimede söyliyorum
çok huzurumuz kaçtı kayınpederim yüzünden hala da kaçmaya devam ediyo.eşimdeyse tepki yokkkk

ay çok sevindim canım halledilmesine,geçmiş olsun babanada bu arada,herşey yoluna girmiş ne mutlu artık,

allah iyiliğini versin kız güldürdün gece gece beni,hımm güzel taktikmiş vallakeşke gerçekten sevsekte buraya sevdiğimizi yazabilsek ama olmuyo sevmiyorum ısınamıyorum onlara,çok şey yaşattılar bize,düğünümüze bile gelmeyen kayınpederden kayınvalideden ne bekleyelimki,seviyoruz diyolar ama ben inanmıyorum,,uzak olsunlar bana,,ama ayda 1 mutlaka geliyolar maaş almaya e bizede uğruyolar ve kalıyolar 1 gece katlanıyorum,saygıda kusur etmiyorum,ama seviyeli mesafeli olmaya çalıştıkça dibime dibime sokuluyo peder

sagolun hanımlarrr apranax çok güldüm yazına:)))triendy çok teşekkür ederim sağlık temennin için.evet bizleri anlayan birileri olduğu için burda yazmak,dertleşmek ihtiyacı duyuyoruz.burdan öğrendiğim,kendime pay çıkardığım çok şey oldu.sorunlar paylaştıkça azalıyor,mutluluk paylaştıkça artıyor.çoğu zaman olayların içinde olduğumuz için haklı ya da haksız olduğumuz durumları fark edemiyoruz.ve tarafsız birilerinden yorum almak ve değerlendirmek çok daha faydalı oluyor.şu an için bişeyler yoluna girmeye başladı.inşallah bundan sonrası da bu şekilde devam eder.çünkü sorun yaşamak istemiyorum artık

biraz geri kafalı yobaz sanırım...ben biliirm ben ederim ALLAH yardımcınız olsun benim kayınpederimin bana verdiği değeri bazen eşim bile göstermiyo eşim onun kadar düşünemez beni mesela eşim gezme giyme der kayınpederim çok çekmiş bi insan genç kız gezecek giycek sen karışma der...ama sinirlenincede ağzına geleni sayar oğlunada banada :)))

Çok konuşulsa kimse sevmez
Benim kp bardağa çatala kırlente hatta tadilattaki evimin kapısının açılacağı tarafa bile karışır
Ha bi de uykumuza
Aynı evde değiliz olsak öldürmüştüm şimdiye kadar

Anaaam ne insanlar var. Benimkiler hayatta karismaz. Yani hep derler siz iyi olun, ne isterseniz oyle olsun, siz bir ailesiniz derler. Allah yardimcin olsun kardesim. Mecbur duymamazliktan, gormemezlikten geleceksin. He diyip kendi bildigini okuyacaksin. Cahillik zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla bu konuda yalnız olmadığımı gördüm, ağlanacak halime güldüm...
Allah'ımmmmm o yaptıklarından hiiiiiçç bahsetmek istemiyorum. Keza ne kadar dengesiz biri olduğunu açtığım ilk konuda az çok yazmıştım zaten. Iyyyhh.
Rabbim aramızdaki saygıyı bozmasın, tek isteğim bu...

ben de ayni dertten muzdaribim
kendimce hakli sebeplerim var bana col buyuk zulumlari olmasa haline tavrina kufurlerine herseyune zamanla alistim
ama rahmetli kayinvalideme yaptiklari ettiklwri zulumlari aklima geldikce sinirim artiyir
onun tam aksine dunya tatlisi bir kv vardi 7 ay once kaybettik hastanede olum doseginden bile bir kez olsun annemi gormedi
annem oldi oleli birkez bile aramadim sormadim

Allah allah genelde gelinler kayinpederlerini kayinpederler gelinlerini sever ama sizlere demekki garip insanlar denk gelmis:-D

Şuan 1 aylık nişanlıyım eşim askeri personel bu yüzden lojman alabilmek için önden nikah yapmak zorunda kaldık. Şuanda üniversiteden yeni mezun oldum kpss ye gireceğim. Sınava girene kadar bir tuafiyede çalışmaya başladım. Kayinpederim eşime çalışmamam için baskı yapmış. Ben ise eşime çalışmak istediğimi ve çeyizimin eksiklerini almak istediğimi belirrttim kendisi de anlayışla karşıladı.Fakat kayinpederim ısrarına devam etti önce beni aradı bu konudaki net kararımı kendisine söylememe rağmen babamı arayıp parayı biz gönderelim gelin kızımız çalışmasın demiş. Babam da bunun kendi isteğim ve kararım olduğunu anlatmış. Telefonu kapattıktan sonrada aşırı derecede sinirlenmişti ve sakinlesmesi için çok fazla dil döktüm. Kayinpederimin yaptığı şey babama olan tavrının aşagilayici bir şekilde olması elbette ki ondan sogumama yetti ve yıllar geçse bile kendisiyle bu tavrından dolayı asla yıldızımız barışmıcak. Eşimle aramda konuşup hallettiğim bir konuyu bu denli aileler arasına taşıması gerekmiyordu boş yere gergin bir ortam yarattı .Ve benim çalışıp çalışmadığıma karışacak en son insan olabilir artık benim için başta kendisini çok sevmiştim ama bir insanın tek bir hareketi ondan sogumama yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…