iğreniyorum kendisinden.kendisini çok akıllı görüp herşeyimize celme takmaya çalışan herşeyimize karışan
kendisini çok genç görüp dışarıdan bayanlarla ilişkisi olan ve para yetiremeyen insan numunesi seni allaha havale ediyorum.
bizi bir rahat bıraksada kurtulsak.allah benim kayınpederimi ve sizlerin kayınpederlerini ıslah etsin.
ben de hiç sevmem kendisini, bu zamana kadar saygıda kusur etmedim ama artık saygı da duymuyorum...
Yaklaşık bir saattir yazdıklarınızı okuyarak mantığınızı anlama yönünde kendimi zorladım. Kimse kusura bakmasın ama bana acziyetin göstergesi gibi geldi. Yüzlerine mecburen de olsa güldüğünüz insanlar hakkında -üstelik bu insanlar sizin aşkınızı (!) dünyaya getiren insanlar- öyle laflar etmişsiniz ki insan bu lafları düşmanına söylemez.Böyle bir alaycılık, küçük görme vb. . Hiç bir şey için değil sadece eşinizin hatrı için her şeye olmasa bile çoğu şeye katlanılır. Herkes mutlaka kendi yaşadığını bilir. Kendi acısını bilir. Acısı olanlara saygı duyuyorum. Ama kendi eşimin burada anne-baba ve ailem hakkında yazdıklarını görünce gerçekten şok oldum. Bu kadar basitleşebileceğini hiç düşünmezdim. İnsan nasıl olur da yedi yabancıya tüm ailevi sorunlarını anlatır !
Bu arada siz siz olun nerelere neler yazdıklarınıza dikkat edin. Bir gün tesadüfen kocanız gecenin üçünde tüm yazdıklarınızı tek tek okuyabilir.
ay çok sevindim canım halledilmesine,geçmiş olsun babanada bu arada,herşey yoluna girmiş ne mutlu artık,merhaba hanımlar...malumunuz eşim burda yazdıklarımı gördü.ve o da bişeyler yazdı buraya.evet çok kırılmıştı bana kendince haklı olarak.ama üzerinden zaman geçti bir sürü şeyler yaşandı(kendi ailemdeki sağlık sorunları,babamın kalp krizi geçirip ameliyat olması,eşimin görev için 2-3 ay şehir dışında olması vs)bu süre zarfında çok şey düşündük.kopma noktasına kadar geldik.şu an ikimizde hatalarımızı anladık.ve artık ailelerle ilgili şeyleri konu etmiyoruz.malesef babamın olayı beni ciddi anlamda üzdü,yıprattı.ve herşeyin ne kadar önemsiz ve boş olduğunu anladım.eşime burda yazdıklarımın ona göre saçma olduğunu ama benim o dönemde paylaşmaya ihtiyacım olduğunu,bunları da kimseye anlatamadığımı anlattım.dediğim gibi şimdi herşeyin üstüne bir sünger çektik umarım bundan sonrası herkes için hayırlı olur.bu arada şifremi de değiştirdim.ve artık bakmayacağına söz verdi:)))
kayınvalidemi ve kayınpederimi o kadar çok seviyorum kiiiiiicanlarım benimmmm....dünyalar bir yana onlar bir yana...hele kaynım ve eltime bayılıyorum...kocacım okuyorsan inan safiyene ve temiz duygularım.daha önceleri duygu dalgalanmalarım olduysada şuurum yerinde değildi,cahilliğime ver...muck muck
bızımkıde 55 yaslarında falan hala 30 40 yıl oncesınde yasadıgımızı sanıyo. onun bana karısmaya kalktıgı kadar kendı babam karısmıyo. ev yaptırıyoruz orası öle olsun burası böle olsun bılmem ne sen hyr yanlıs dusunuyosun desende anlamıo dunyadakı tek dogru onun fıkırlerı. adam banyoya prız koydurmamıs ya yok efendım nemden falan zarar gorurmus butun banyolarda var onlara bısı olmuo dıyoruz onlarada oluyodur dıyo. ee banyoya camasır makınası koymaya kalksak ne olcak dıyorum artık banyolara camasır makınası konmuyo dıyovallahı sölicek söz bulamıyorum bazen ya
Sevmemekte nedemek nefret ediyorum kendisinden.üstelik dayımolur kendisi gelin geldim geleli ne lafı bitti ne başka birşeye.herşeye karışıyor oglunun evde olmasına bile razısı yok karıkulu diyor oglundan icin.
Şuan 1 aylık nişanlıyım eşim askeri personel bu yüzden lojman alabilmek için önden nikah yapmak zorunda kaldık. Şuanda üniversiteden yeni mezun oldum kpss ye gireceğim. Sınava girene kadar bir tuafiyede çalışmaya başladım. Kayinpederim eşime çalışmamam için baskı yapmış. Ben ise eşime çalışmak istediğimi ve çeyizimin eksiklerini almak istediğimi belirrttim kendisi de anlayışla karşıladı.Fakat kayinpederim ısrarına devam etti önce beni aradı bu konudaki net kararımı kendisine söylememe rağmen babamı arayıp parayı biz gönderelim gelin kızımız çalışmasın demiş. Babam da bunun kendi isteğim ve kararım olduğunu anlatmış. Telefonu kapattıktan sonrada aşırı derecede sinirlenmişti ve sakinlesmesi için çok fazla dil döktüm. Kayinpederimin yaptığı şey babama olan tavrının aşagilayici bir şekilde olması elbette ki ondan sogumama yetti ve yıllar geçse bile kendisiyle bu tavrından dolayı asla yıldızımız barışmıcak. Eşimle aramda konuşup hallettiğim bir konuyu bu denli aileler arasına taşıması gerekmiyordu boş yere gergin bir ortam yarattı .Ve benim çalışıp çalışmadığıma karışacak en son insan olabilir artık benim için başta kendisini çok sevmiştim ama bir insanın tek bir hareketi ondan sogumama yetiyorya nedense ben kayınpederimi bi türlü sevemedim. her söylediği her yaptığı batıyo bana. sanırım yıllar gecsede aramız hıc ıyı olamıcak kendısıyle.. sızlerde de var mı acaba böle anlasamama durumları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?