Kayınpederiyle anlaşamayanlar, hatta sevmeyenler kimler

Sevmemekte nedemek nefret ediyorum kendisinden.üstelik dayımolur kendisi gelin geldim geleli ne lafı bitti ne başka birşeye.herşeye karışıyor oglunun evde olmasına bile razısı yok karıkulu diyor oglundan icin.

hayat arkadasına deger vermesınden daha guzel ne olabılır acaba

merhabalarr...yorumun için teşekkür ederim.kendimden örnek vererek bunu anlatayım isterseniz...4 senemize girmek üzereyiz ve öncesinde de üniversite geçmişi yani yaklaşık 10 senedir eşimi tanıyorum.tabi o zamanlar yani evlenmeden önce hiçbirşeyi anlamıyordum belki de gözüme gelmiyordu.dediğin gibi onlar zaten o ailelerde yetiştiği için herşey normal geliyordu.evlendikten sonra o kadar çok şeyle karşılaştım kiii.ve inan kayınpederimi karşıma alıp saatlerce konuştum,ilk zamanlar sürekli anlatıyrodum.teşekkür ediyordu benimle açık açık konuştuğun için diyordu.sorunlarımıza gelince belki birçok arkadaşım bunu normal karşılar ama bana (daha doğrusu benim aile yapıma) çok ters geliyordu araba alacaktık kayınpedere sorulacakmış,bi yere gidilecek ona da soracağız,maddi konularda borç ilişkileri,ev değiştircez müdahele etmeler,aynı şehirde yatıya gelmeler daha bir çokkk şeyy.ve inan ben bunları tek tek konuştum biz yanlış yapa yapa doğruyu öğreneceğiz,sizde bir eğitimcisiniz gençlerin psikolojisinden daha ii anlamanız gerekir,ben aynı şehirde yatıya kalma olayını görmedim daha çok yeniyiz ve alışık değilim yaniii herşeyi söyledim.sonuç ne oldu diyeceksiniz???beni ve oğlunu karşısına aldı neymiş ben rahat edeyim artık evimize gelmeyecekmiş,ben hep oğlullarını doldurmuşum,yalnız kalmaya mahkummuşumm bir sürü şey.ki şöle de bişey var bize hiçbir zaman destek olmadılar zaten evliliğe alışma aşaması var bir de üstüne böyle şeylerle uğraşmak gerçekten çok üzücü.şu anda ayda 1 gidiyorum eşimle ve inan artık içimde hiçbirşey yokkk.önceden ne heyecanla sevgiyle yaklaşırdım ama zaman geçtikçe anladım ki benim ailem olamaz sadece onlar var,onlara gidilecek.gezme mantığımız sadece onlardan ibaret olacak.herşeyimize müdahale etme hakkını bulacak kendinde.
çok uzattım sanırım.ama umarım siz konuşarak birşeyleri düzeltebilirsiniz ben defalarca denedim.ama çözümü ilgilenmemekte ,düşünmemekte buldum.saygısızlık asla yapmam ama dediğim gibi artık mesafeyi bu seviyede tutmak daha cazip geliyor...

sen zorda olsa deneye deneye bı cıkar yol bulmussun bakalım allah bızede dayanma sabrı verır ıns. bızlerde bı kac yol deneyerek uygununu bulucaz ıns.. yorumların ıcın cok tesekkur ederım.bu tıp olayları hafızamın bı kenarına hep yazıyorum ders alıp ona gore kafamdakı dusuncelerı sekıllendırmeye calısıyorum. saol...

Bende sevmiyorum, nişanlılığım ve evliliğim ilk yılı boyunca yapmadığını bırakmadı. Ta ki bi gün eşime ben artık bunları çekemeyeceğim ailenle ilişkimi kesiyorum ister benimle ol ister olma dedim. Sağolsun eşim kim haklı kim haksız bildiği için benimle oldu. Şimdi babası ve ablasıyla görüşmüyor eşim yaptıklarından dolayı. Annesi ve kız kardeşi ile görüşüyor. Ben hiç biriyle görüşmüyorum. Rahatım çok şükür ama tabi eşim için üzülüyorum. Netice de o insanlar ailesi. Ne diyeyim raabim iyi etsin!

evet hakedene cevabını vereceksin..ben ilk başlarda susuyodum ama baktım kırılan hep ben ve ailem oluyo şimdi gerektiği yerde cevabını veriyorum..saygıyı hakedene göstericekmişsin bunu anladım..içim çok rahat

allaha sukur benım babam(kayınpederım) cok ıyıdır bana hıc karısmaz ama anneme(kayınvalıdeme) karısır hatta basıma kaynana der ben severım allah razı olsun anlayıslı adamdır

tatlim eger aranizda kavga felan olmadi ise, sen yine de böyle düsünüyorsan, bence kendini sevmiyorum diye sartlandirma, o zaman gercekten iyi-kötü yaptigi her sey batar... ama benimki gibi kalkip her türlü küfürü ettiyse, nefret de etsen sonuna kadar haklisin...

ben mesela, artik görmek bile istemiyorum.. adam yaptigim her ise celme takiyor.. her zaman kayinbaba agirligini kullanarak bana hayati zindan ediyor, oglunu en ufak olayda bosanmaya yöneltiyor.. Allahin cezasi, seytanin ögrencisi hem para kazanmam taraftari kayinbaba hazretleri, hem de is yapmamami istemiyor.. tek sicak baktigi temizlik isi o da dönemlik para getiriyorya yeter... heeeyy ben ögretmenlik okuyan ama sizin gibi insanlar icin birakip gelmis, kendi gözünde fedakar, ama aslinda aptalin tekiyim belki ama o kadar da degil... esim görmez kendi ailesi tabiki onlarin tavri dogru.. ayyyyyyyyyyyy nefret ediyorum pislik adam insallah birgün kocam olacak o oglu da görür de niyetini bana en azindan hak verir...

Yaklaşık bir saattir yazdıklarınızı okuyarak mantığınızı anlama yönünde kendimi zorladım. Kimse kusura bakmasın ama bana acziyetin göstergesi gibi geldi. Yüzlerine mecburen de olsa güldüğünüz insanlar hakkında -üstelik bu insanlar sizin aşkınızı (!) dünyaya getiren insanlar- öyle laflar etmişsiniz ki insan bu lafları düşmanına söylemez.Böyle bir alaycılık, küçük görme vb. . Hiç bir şey için değil sadece eşinizin hatrı için her şeye olmasa bile çoğu şeye katlanılır. Herkes mutlaka kendi yaşadığını bilir. Kendi acısını bilir. Acısı olanlara saygı duyuyorum. Ama kendi eşimin burada anne-baba ve ailem hakkında yazdıklarını görünce gerçekten şok oldum. Bu kadar basitleşebileceğini hiç düşünmezdim. İnsan nasıl olur da yedi yabancıya tüm ailevi sorunlarını anlatır !
Bu arada siz siz olun nerelere neler yazdıklarınıza dikkat edin. Bir gün tesadüfen kocanız gecenin üçünde tüm yazdıklarınızı tek tek okuyabilir.

Burdaki arkadaslara 7 kat ele tüm sirlarinizi döküyorsunuz, anlatiyorsunuz diye birsey yazmissin güzel arkadasim, ama sende yazmissin seni kiran seyleri 2 sayfa önce.

benim kayınbabamda tutarsız biridr
nerde ne yapcağı belli olmaz
ama özünde iyi biri olduğuna inanıyorum
zaten ayrı şehirlerdede olunca,ufak poblemleride takmıyorum kafama
ha düşünsem yaptıklarını elbette ki kızarım,darılırım
ama sonuçta bu kişi hayatım boyumca karşıma çıkacak
eşimin ailesi sonuçta
o yüzden aldırmıyorum
aldırsam olan ona değl bana olacak yine....
sizede biraz geniş olmanızı tavsiyee ederim
biraz kör birazda sağır olmalısınız

.............................................................

Son düzenleme:

ya kızım sen manyakmısın harbidende 2sayfa önce kayınpederine demediğini bırakmamışsın şimdi gelmiş ahkam kesiyorsun aslında sana yazık evet sevmiyorum bende hatta nefret ediyorum yüzünüde grmek istemiyorum 2 aydırda görüşmüyorum zaten nasıl sevilirki böyle insan

aha valla ben simdi anladim meseleyi. Üstteki mesaji inston nickli bayan arkadas degil, onun esi yazmis.
Son cümleleri dikkatli okuyun bak.

Son düzenleme:
aha valla ben simdi anladim meseleyi. Üstteki mesaji inston nickli bayan arkadas degil, onun esi yazmis.
Son cümleleri dikkatli okuyun bak.

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn şimdi anladım bende sağol kız,,,ama şunu söyliyim beyefendiye o senin karının problemi bizi ırgalamaz ,ben nefret ettiğimi bikez daha söylüyorum ve bunu eşimde biliyo ve saygı duyuyo hatta şuan gelse okusa bişey demeye hakkı yok herkezin meselesi ayrı tabi,ben kayınpederimden soğudum hemde evlenmeden önce hiç bi baba gelinine şart koşarmı sana düğün yaparım ama önce 2yıl köyde yaşıycaksın bizimle dedi bu nedemek sizde böyle bişey yok tabi ben sevmiyorum onuuuuuuuuuu noldu ama benim ailem ve eşimin sayesinde düğün oldu mutluyuz 3.5 yıl bitti defalarca affettik hep aynı değişmiycekler hep bişey buluyorlar sevmiyorum zorundada değilim son

en çok güldüğüm konu bu oldu. kayınpederden niye nefret edilirki yaaa :)

özellikle de şu inston un eşinin yazdıkları . sonuna kadar haklı :)

en çok güldüğüm konu bu oldu. kayınpederden niye nefret edilirki yaaa :)

özellikle de şu inston un eşinin yazdıkları . sonuna kadar haklı :)

sen seviyorsan devam edebilirsin ama bize karışamaz laf edemezsin ben sevmiyorum kardeşim kimene oda beni sevmese keşke başka ne isterim ondan

iğreniyorum kendisinden.kendisini çok akıllı görüp herşeyimize celme takmaya çalışan herşeyimize karışan
kendisini çok genç görüp dışarıdan bayanlarla ilişkisi olan ve para yetiremeyen insan numunesi seni allaha havale ediyorum.
bizi bir rahat bıraksada kurtulsak.allah benim kayınpederimi ve sizlerin kayınpederlerini ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…