Sevmemekte nedemek nefret ediyorum kendisinden.üstelik dayımolur kendisi gelin geldim geleli ne lafı bitti ne başka birşeye.herşeye karışıyor oglunun evde olmasına bile razısı yok karıkulu diyor oglundan icin.
keske hersey soyledıgınız kadar kolay olsa...kım böle gusel gunlerını kotu gecırmek ıster kı...ama bazı sozler yada olaylar ıster ıstemez ınsanın canını sıkıyor ve sessız kaldıkca fazlasıyla karsınıza cıkıyorlar. ben sabrederım ama bazen bısıler sölemek gerekıyo..esımın bısı sölemesınden se gusel bı sekılde kırıldıgımı sölemem bana daha mantıklı gelıyor.sonucta medenı ınsanlarız uzuldugumuz kırıldıgımız zamanlarda bunu kavga etmeden dıle getırebılırız.sonuc ıtıbarıyle bırde su var karsınızdakı kısı kac yıllık babasının tavırlarına yada laflarına alısmıs olabılır yanı benı cok uzen bır olay esıme sıradan gelebılır cunku o sureklı bu tıp olaylar yasıyodur ve ben ılk kez karsılasınca uzulebılırım. bunu ona soyletmek yerıne ıcımdekını kendım anlatmayı tercıh ederım ama yınede sızın fıkrınız saygı duyuyorum
merhabalarr...yorumun için teşekkür ederim.kendimden örnek vererek bunu anlatayım isterseniz...4 senemize girmek üzereyiz ve öncesinde de üniversite geçmişi yani yaklaşık 10 senedir eşimi tanıyorum.tabi o zamanlar yani evlenmeden önce hiçbirşeyi anlamıyordum belki de gözüme gelmiyordu.dediğin gibi onlar zaten o ailelerde yetiştiği için herşey normal geliyordu.evlendikten sonra o kadar çok şeyle karşılaştım kiii.ve inan kayınpederimi karşıma alıp saatlerce konuştum,ilk zamanlar sürekli anlatıyrodum.teşekkür ediyordu benimle açık açık konuştuğun için diyordu.sorunlarımıza gelince belki birçok arkadaşım bunu normal karşılar ama bana (daha doğrusu benim aile yapıma) çok ters geliyordu araba alacaktık kayınpedere sorulacakmış,bi yere gidilecek ona da soracağız,maddi konularda borç ilişkileri,ev değiştircez müdahele etmeler,aynı şehirde yatıya gelmeler daha bir çokkk şeyy.ve inan ben bunları tek tek konuştum biz yanlış yapa yapa doğruyu öğreneceğiz,sizde bir eğitimcisiniz gençlerin psikolojisinden daha ii anlamanız gerekir,ben aynı şehirde yatıya kalma olayını görmedim daha çok yeniyiz ve alışık değilim yaniii herşeyi söyledim.sonuç ne oldu diyeceksiniz???beni ve oğlunu karşısına aldı neymiş ben rahat edeyim artık evimize gelmeyecekmiş,ben hep oğlullarını doldurmuşum,yalnız kalmaya mahkummuşumm bir sürü şey.ki şöle de bişey var bize hiçbir zaman destek olmadılar zaten evliliğe alışma aşaması var bir de üstüne böyle şeylerle uğraşmak gerçekten çok üzücü.şu anda ayda 1 gidiyorum eşimle ve inan artık içimde hiçbirşey yokkk.önceden ne heyecanla sevgiyle yaklaşırdım ama zaman geçtikçe anladım ki benim ailem olamaz sadece onlar var,onlara gidilecek.gezme mantığımız sadece onlardan ibaret olacak.herşeyimize müdahale etme hakkını bulacak kendinde.
çok uzattım sanırım.ama umarım siz konuşarak birşeyleri düzeltebilirsiniz ben defalarca denedim.ama çözümü ilgilenmemekte ,düşünmemekte buldum.saygısızlık asla yapmam ama dediğim gibi artık mesafeyi bu seviyede tutmak daha cazip geliyor...
aynen cnm kendı kendıne espırı yapıo kendı kendıne guluyo adam yaespırıye vurdurarak laf ta sokuyo dedıgın gıbı ama benden de babamdanda yıne espırıyle cevabını yedı bı kac kez hak edene hakkını vermek lazım ama dimi
ya nedense ben kayınpederimi bi türlü sevemedim. her söylediği her yaptığı batıyo bana. sanırım yıllar gecsede aramız hıc ıyı olamıcak kendısıyle.. sızlerde de var mı acaba böle anlasamama durumları....
merhabalarr...yorumun için teşekkür ederim.kendimden örnek vererek bunu anlatayım isterseniz...4 senemize girmek üzereyiz ve öncesinde de üniversite geçmişi yani yaklaşık 10 senedir eşimi tanıyorum.tabi o zamanlar yani evlenmeden önce hiçbirşeyi anlamıyordum belki de gözüme gelmiyordu.dediğin gibi onlar zaten o ailelerde yetiştiği için herşey normal geliyordu.evlendikten sonra o kadar çok şeyle karşılaştım kiii.ve inan kayınpederimi karşıma alıp saatlerce konuştum,ilk zamanlar sürekli anlatıyrodum.teşekkür ediyordu benimle açık açık konuştuğun için diyordu.sorunlarımıza gelince belki birçok arkadaşım bunu normal karşılar ama bana (daha doğrusu benim aile yapıma) çok ters geliyordu araba alacaktık kayınpedere sorulacakmış,bi yere gidilecek ona da soracağız,maddi konularda borç ilişkileri,ev değiştircez müdahele etmeler,aynı şehirde yatıya gelmeler daha bir çokkk şeyy.ve inan ben bunları tek tek konuştum biz yanlış yapa yapa doğruyu öğreneceğiz,sizde bir eğitimcisiniz gençlerin psikolojisinden daha ii anlamanız gerekir,ben aynı şehirde yatıya kalma olayını görmedim daha çok yeniyiz ve alışık değilim yaniii herşeyi söyledim.sonuç ne oldu diyeceksiniz???beni ve oğlunu karşısına aldı neymiş ben rahat edeyim artık evimize gelmeyecekmiş,ben hep oğlullarını doldurmuşum,yalnız kalmaya mahkummuşumm bir sürü şey.ki şöle de bişey var bize hiçbir zaman destek olmadılar zaten evliliğe alışma aşaması var bir de üstüne böyle şeylerle uğraşmak gerçekten çok üzücü.şu anda ayda 1 gidiyorum eşimle ve inan artık içimde hiçbirşey yokkk.önceden ne heyecanla sevgiyle yaklaşırdım ama zaman geçtikçe anladım ki benim ailem olamaz sadece onlar var,onlara gidilecek.gezme mantığımız sadece onlardan ibaret olacak.herşeyimize müdahale etme hakkını bulacak kendinde.
çok uzattım sanırım.ama umarım siz konuşarak birşeyleri düzeltebilirsiniz ben defalarca denedim.ama çözümü ilgilenmemekte ,düşünmemekte buldum.saygısızlık asla yapmam ama dediğim gibi artık mesafeyi bu seviyede tutmak daha cazip geliyor...
Yaklaşık bir saattir yazdıklarınızı okuyarak mantığınızı anlama yönünde kendimi zorladım. Kimse kusura bakmasın ama bana acziyetin göstergesi gibi geldi. Yüzlerine mecburen de olsa güldüğünüz insanlar hakkında -üstelik bu insanlar sizin aşkınızı (!) dünyaya getiren insanlar- öyle laflar etmişsiniz ki insan bu lafları düşmanına söylemez.Böyle bir alaycılık, küçük görme vb. . Hiç bir şey için değil sadece eşinizin hatrı için her şeye olmasa bile çoğu şeye katlanılır. Herkes mutlaka kendi yaşadığını bilir. Kendi acısını bilir. Acısı olanlara saygı duyuyorum. Ama kendi eşimin burada anne-baba ve ailem hakkında yazdıklarını görünce gerçekten şok oldum. Bu kadar basitleşebileceğini hiç düşünmezdim. İnsan nasıl olur da yedi yabancıya tüm ailevi sorunlarını anlatır !
Bu arada siz siz olun nerelere neler yazdıklarınıza dikkat edin. Bir gün tesadüfen kocanız gecenin üçünde tüm yazdıklarınızı tek tek okuyabilir.
aha valla ben simdi anladim meseleyi. Üstteki mesaji inston nickli bayan arkadas degil, onun esi yazmis.
Son cümleleri dikkatli okuyun bak.
en çok güldüğüm konu bu oldu. kayınpederden niye nefret edilirki yaaa :)
özellikle de şu inston un eşinin yazdıkları . sonuna kadar haklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?