• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinpederle oturmak

pembehayaler

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
79
0
296
İstanbul
merhaba arkadaslar bir erkekle tanistim hepiniz kayinvalideyle oturmaya karsiniz biliyorum
ama arkadadasimin annesi rahmetli sadece kendi ve babasiyla yasiyor ustelik babasi
sabahtan aksama iste bana dedi ki birlikte yasarmisin siz ne dusunurdunuz simdiden
tessekurler

Dur bakalim bismillah hemen evlendiniz mi?bir tani bakalim fitrati nasildir.Allah muhafaza dunyanin milyon hali var.ayni ev sart mi,yakinda bir evde oturda olmaz miymis?hala calisiyorsa gucu kuvveti yerindedir.

merhaba arkadaslar bir erkekle tanistim hepiniz kayinvalideyle oturmaya karsiniz biliyorum
ama arkadadasimin annesi rahmetli sadece kendi ve babasiyla yasiyor ustelik babasi
sabahtan aksama iste bana dedi ki birlikte yasarmisin siz ne dusunurdunuz simdiden
tessekurler

arkadaşın sana niye soruyor ki? cevaba göre seni alıp almayacağına mı karar verecekmiş:27:
bence olmaz, olmamalı..

bence duruma göre değişir
hasta, yaşlı vs olsa seve seve birlikte oturmayı kabul etmelisin derdim
ama gücü kuvveti yerinde çalışıyor diyorsun
şimdi kabul edersin evlendikten sonra iş değişir bin pişman olursun
en iyisi önce kayınpederin evlensin
sonra siz evlenirsiniz ,evinizde yakın olur
mutlu mesut yaşarsınız :)

dusunuyorum cunku kafalarimiz uyusuyor ayni burcuz daha birseye karar vermedim
yani bir sey olmus degil tessekur ederim ama sizden anladigim kadar baya zor olur
anneme de anlatim o da herkes yapamaz dedi

sadece sizin fikirlerinizi merak ettim cunki babasini yalniz birakmak istemedigin soyledi

Biz de zaten sadece kendi fikirlerimizi soyluyoruz.ben olsam hayatta kalmam valla.sanirim calismiyorsun.yarin adam da isten cikti diyelim napacaksin zaman gecer mi?eger karar noktasi buysa arkana bakma

yani bir sey olmus degil tessekur ederim ama sizden anladigim kadar baya zor olur

ben kendi adıma yaşayamam yapamam. kp yılda 2 kez geliyor. yatak odama kadar giriyor adam. nasıl olsa gidecek diye ses etmiyorum ama aynı evde yaşamayı ölürüm de kabul etmem..

Eneee ayni burc musunuz???????sakin kacirma herkese nasip olmaz bu;)))saka gibisin

Aynı evi bırak aynı bina içinde bile yaşayamam ha hasta olur yaşlı olur kısaca bakıma muhtaç olur orası ayrı o zaman seve seve kabul ederim.Erkek arkadaşınız eger babasından ayrı yaşayamazsa aynı apartmanda oturabilirsiniz karşılıklı yada altlı üstlü tavsiye etmesemde yemegini sizde yer yatmaya kendi evine gider galiba sizin için en iyi çözüm bu olabilir.

eşimin anne babası bizi ziyarete gelmişti, odamızı kitlemeden uyumuşum hayyyy yapmaz olaydım, babası pat diye açtı kapıyı gecenin bir yarısında, o kadar çok utandığımı hatırlamıyorum,,,,.tuvalet diye bizim odaya girmiş ;)) iyi ki oğlu yaramazlık yapmıyordu ;)) düşünsene sürekli evinde çok zor bir durum ya..ne bilim böyle şeyler insanın başına gelebiliyor...;((

Son düzenleme:
tatlım bnm kp de sapasaglam (55-56 yasında) ama masallah cenesi de çok saglam.. Allah kayınvalıdeme uzun ömür versın dıyorum o derece yanı.... kaldı ki aynı ev çok sabır ister bence istedigi kadar iyi olsun..bide yeni evleneceksın,, sinamaya yemege gıtmek ısteyeceksın o zamanları da dusunmek lazım...

eşimin anne babası bizi ziyarete gelmişti, odamızı kitlemeden uyumuşum hayyyy yapmaz olaydım, babası pat diye açtı kapıyı gecenin bir yarısında, o kadar çok utandığımı hatırlamıyorum,,,,.tuvalet diye bizim odaya girmiş ;)) iyi ki oğlu yaramazlık yapmıyordu ;)) düşünsene sürekli evinde çok zor bir durum ya..ne bilim böyle şeyler insanın başına gelebiliyor...;((

ayy cok kotu olmus, evet yeni olunca daha da zor olur bir de tuvalete bile zor girersin

kendi adıma söyleyeyim, evlenmeden once esım sorsa tabıkı hayır derdım, ama tanıdıktan sonra diyorum ki; kv olsa aynı evde daha zor oluyor ama kp ime ömrümün sonuna kadar bakabılırım, öylede ıyı oylede babacan bırı Allah basımızdan eksık etmesın, o aılede benı tek koruyan o dur(eşimden sonra) onun ıcındır ki hayat boyu yanımda bakarım hıcte gocunmadan seve seve....

Back
X