Galeye bile almiyor olanlari soyleyince de ailemi bana kotuleme diyorEşiniz ne yapıyor bu esnada
Böyle bir babadan yetişen ve sizi ilk seferinde korumayan, uyarmayan, sallamayan adamdan ne beklenir ki... Türkiye’de evlilik halaya benziyor, sülale ile evleniyorsunuz. Yabancı ülkelerde tango gibi. Biz ve Ortadoğu ülkeleri, az gelişmiş Hindistan gibi ülkelerde aynı.Galeye bile almiyor olanlari soyleyince de ailemi bana kotuleme diyor
inatlasip iyice ustume gelsin istemiyorumArkama yaslandım belim agrıdı dıye neden acıklama yapıyorsun, evet doydum kalsın yapacak bisey yok de gec.
Açsan bile bırak yeme.
Inatlasmıyorsun da ne oluyor eline surdugun kreme kadar gırmıs adam. Bu mu sence cozumu.inatlasip iyice ustume gelsin istemiyorum
Ana babayi cok saygida kusur edilmeyecek laf soylenmeyecek birileri goruyorlar onlar ne yaparsa ne derse susacaz alttan alacazBöyle bir babadan yetişen ve sizi ilk seferinde korumaya , sallamayan adamdan ne beklenir ki... Türkiye’de evlilik halaya benziyor, sülale ile evleniyorsunuz. Yabancı ülkelerde tango gibi. Biz ve Ortadoğu ülkeleri, az gelişmiş Hindistan gibi ülkelerde aynı.
Keske benimde gorusmeme sansim olsa nisandan düğüne hersey de burnumdan geldi hep kendi istedigi sekilde ilerletti herseyi bende tepki koydum o zaman biraz simdi ceremesini cektiryo sanki inadim inat biriBunlardan kurtuluş yok bacım. Sen bide benim kayınpederimi gör. Kandilde kandilini kutladım keşke sen oğlumla evlenmeseydin dedi bana. İçten içe düşmanlık besliyor hep. Kayınvalidem çok sever beni ama oda önüne geçemiyor.Küfür hakaret her türlü şey var. Biz artık yollarımızı ayırmaya karar verdik. Eşimde bıktı. Tek yolu görüşmemek
Bilemedim gercekten kocam da. Arkamda degil haklida olsam hepsi bisey oldumu bana karsi birlesip laf yapıyorlar bir söylesem bin isitiyorum oyle diyimInatlasmıyorsun da ne oluyor eline surdugun kreme kadar gırmıs adam. Bu mu sence cozumu.
Devam et oyleyse
Ay gerçekten sizin evlendiğinizde ki halinizi çok merak ediyorumArkama yaslandım belim agrıdı dıye neden acıklama yapıyorsun, evet doydum kalsın yapacak bisey yok de gec.
Açsan bile bırak yeme.
Ayy benimdeee her şeyi burnumdan getirdiler. Balayında bile telefondan taciz ettiler. En güzel günler zehir oluyor sayelerinde. Umarım kurtulursunuz canım çok yıpranıyor insanKeske benimde gorusmeme sansim olsa nisandan düğüne hersey de burnumdan geldi hep kendi istedigi sekilde ilerletti herseyi bende tepki koydum o zaman biraz simdi ceremesini cektiryo sanki inadim inat biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?