Iclerine girmeden biliniyormus gercektenGerçekten tepkim doğrudan size değil ama, bu şekilde şeylere katlanamiyacak yapidaysaniz (ki çok normal katlanamamak) evlenmek için evlenilmese keşke.. keşke şöyle biraz taniyip içini dışını bilip sonra karar verilse de evlenilse. Bu tarz tipler ufaktan da olsa bi belli eder cunku kendini
Huyu oyle diyor herkes onun huynu kabullenmek zorundaymis gibi. Baba diye bisey demiyoe iste dese beni korudugu icin kizarlar bile belki ogullari geline eziyet etse hoslarina gider bunlar o tarz insanlar geline alerjileri var kizim demezler gelin asagi gelin yukarıNeden gidiyorsunuz? Oraya gittiginizde huzurunuz kaliyor mu ki? Gitmiyosunuz diye esinizin suratini cekmeniz bile bence daha cazip. Bari huzursuz oluncaksa oyle cahillerle muhattap olmamis olursunuz. Bu eşler ne boyle ya, yani siz artik evlenmissiniz tabi ama bekarlara küpe olsun bence bu forumda konusulan ütopik ama gercek olan şöyle meseleler. Eşiniz bu maruz kaldiginiz sözlü tacize şiddete sahsen bu şekilde isimlendiriyorum bunlari inanilir gibi değil, nasil goz yumuyor anlamiyorum. Nasil evlilikler yapiliyor boyle
EğitimsizKayınpederinizin eğitimi nedir ?merak ettim.
Tahmin ettiğim gibi.Eğitimsiz
Neden gitmesen olmuyor?Çok merak ettim.Kocanın ailesiyle görüşme zorunluluğun mu var.Ben bi yerde mutlu degilsem,bir daha gitmem oraya..
bunu diyecek erkek var mi acaba tr de yaa?Baba oğul bi konuşalım seninle deyip özel olarak babasına eşim alınabiliyor söylediklerine o alışkın değil böyle bir muameleye dikkat et biraz daha baba rica ediyorum hele ki eşime küfür etmen kabul edeceğim bir şey değil böyle devam edersen evinize gelmek istemeyecek ben arada kalacağım dedi mi mesela
Var bencebunu diyecek erkek var mi acaba tr de yaa?
yok bazisi kendi basina bir devlet oluyor boyle dengesiz kufurbaz kendini bilmez halleri.. dediginiz gibi olsa kv azicik susturur oturtur adami.. oglu annesine der babama soyle yapmasin diye.Her kayınpeder kayinvalidenin gudumundedir. Sakin aldanmayin nisanlilar yeni evliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?