Kayinpedermi kayinvalide mi anlamadim ??

Ana babayi cok saygida kusur edilmeyecek laf soylenmeyecek birileri goruyorlar onlar ne yaparsa ne derse susacaz alttan alacaz
Alttan almaktan almaya değişiklik var. Ben mesela böyle bir durumda suratımı asmam ama sanki o adam orada yokmuş veya çocukmuş gibi davranırım. Aman boşver, önemli değil der hiçbir sorusuna cevap vermem, iyice kudurturum. Gitmem, az giderim gittiğimde de iletişime girmem. Siz bunu yapmazsanız bir gün patlarsınız. Eşiniz laf söylerse de benim de annem babama söyleyeyim sana aynı şekilde hakaret etsinler bakalım, içinden sohbet etmek gelecek mi dersiniz veya öyle mi? Ben hiç farkında değilim. Çok sallamıyorum ne dediğini, sen de oralı olmuyorsun dersiniz. Biraz üste çıkın, taktik yapın, gitmeyin evlerine.

Keske benimde gorusmeme sansim olsa nisandan düğüne hersey de burnumdan geldi hep kendi istedigi sekilde ilerletti herseyi bende tepki koydum o zaman biraz simdi ceremesini cektiryo sanki inadim inat biri
Size de üzüldüm keşke nişanda görünce kurtulsaymışsınız.

Bilemedim gercekten kocam da. Arkamda degil haklida olsam hepsi bisey oldumu bana karsi birlesip laf yapıyorlar bir söylesem bin isitiyorum oyle diyim
Seni sen korursun ancak. Bir yapacak iki yapacak, deli deliyi gorunce sopasını saklarmıs. Ali kıran bas kesen gıbı, kremıne ekmegıne karısamaz ne senın ne baskasının

Enteresan biri ben ciddiye almazdım devamlı gelip gitmezdim. Biri laf ederse de yüzüne bu patavatsızlığından dolayı olduğunu söylerim. Bu tipleri hiç çekemem

Ne kadar süredir evlisiniz?

Inanin agzimi acmiyorum oyleyken boyle muhatap olsam nasil olur bilmem

Bence mesafe şart
Ben acikcasi mesafeli gorusuyorum esimin ailesi ile
Cunku o ayari tutturamayan insanlar
Bende mesafeden yanayım
Kimsenin tantanasini cekemem
Sizde sık sık gitmeyin
Esim gitmek istyor gitmek istemynce huzursuzluk cikiyor gidince böyle gayet mesafeliym yapim bu oyleyken bunlara maruz kaliyrm

QUOTE="Canan4600, post: 63697367, member: 937922"]
Esim gitmek istyor gitmek istemynce huzursuzluk cikiyor gidince böyle gayet mesafeliym yapim bu oyleyken bunlara maruz kaliyrm
[/QUOTE]
Eşiniz gitsin siz gitmeyin

Bana kufur etmiyor yanimda kufurlu konsuyor rahatsiz oluyrm gercekten
Doğrudan size küfredemiyor olsa bile küfür duymaya maruz bırakılmanız bile çok çirkin bir olay. Eşiniz ailemi kötülüyorsun tribine gireceğine babanıza triplenmeli. Kayinvelidenizle aranız nasıl ona açabilir misiniz konuyu babam neden böyle ben rahatsız oluyorum falan diye. Eşiniz için mecburen sık sık ziyaretlerine gideceksiniz belli ki

Kayinvalide de altan alta imali konusan bir kadin cahiller anlayacagni sanmiyrm uste çıkarlar aksine

O halde ya kulakları tıklayıp görüşmeye devam(nasıl takmamaya çalışacaksınız onu da bilemiyorum)
Ya da ipleri koparıp yüz göz olduktan sonra eşinizle olan huzurunuzun da bozulması suretiyle bir kaosun içine sürüklenme durumu
Başka bir seçenek kalmamış

Kayinvalide de altan alta imali konusan bir kadin cahiller anlayacagni sanmiyrm uste çıkarlar aksine
Neden gidiyorsunuz? Oraya gittiginizde huzurunuz kaliyor mu ki? Gitmiyosunuz diye esinizin suratini cekmeniz bile bence daha cazip. Bari huzursuz oluncaksa oyle cahillerle muhattap olmamis olursunuz. Bu eşler ne boyle ya, yani siz artik evlenmissiniz tabi ama bekarlara küpe olsun bence bu forumda konusulan ütopik ama gercek olan şöyle meseleler. Eşiniz bu maruz kaldiginiz sözlü tacize şiddete sahsen bu şekilde isimlendiriyorum bunlari inanilir gibi değil, nasil goz yumuyor anlamiyorum. Nasil evlilikler yapiliyor boyle

Gerçekten tepkim doğrudan size değil ama, bu şekilde şeylere katlanamiyacak yapidaysaniz (ki çok normal katlanamamak) evlenmek için evlenilmese keşke.. keşke şöyle biraz taniyip içini dışını bilip sonra karar verilse de evlenilse. Bu tarz tipler ufaktan da olsa bi belli eder cunku kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…