kayınpedrimin çocukları arasında ayrımcılığı.....

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
Eşim için açtım konular şimdide eşimle barıştım. size içimi döktüm rahatladım gerçektende konuşcak tek bir dostum yok..şimdi ise başka bir konu ile dertleşmek istiyorum .
eşim kardeşi evlenecek ciddi görüştüğü bir kız arkadaşı var. kayın validemle altılı üstlüyüm kaynımın evlenceği kız aile apt. gelmek istemiyor o yüzden kredi çekip ev alıcaklarmış kaynımla ortak çekip yarı yarıya
anlaşacaklar bende eşimle bu yüzden çok tartıştım . bak altlı üstlü olmuyor gel taşınalım kavgamız gürltümüz sevincimiz bizden başkası duymuyacak diye eşimle bunun mücadelesini vedim. sonuçta daha rahat olmak var ayrı yerde
oturduğun zaman . kız şimdiden istemiyorum dedi. ayrı ev istiyormuş bence haklı bir şey demiyorum kendisini tanımıyoum umarın iyi anlaşırız . ben eşimle kavga ettiğimle kaldım . şimdi ev alıcaklar ne kadar kaynım kredi çeksede kendi
sonuçta kayınpedirim yardım edicek . ben ayrı ev istiyorum değince bzm paramızmı var size yardım edelim diyorlardı.şimdi kaynım evlenecek ve kayımpederim ufakta olsa ona yardım edicek biliyorum kayınvalidemle ve kayınpederimle anlaşamadık şu yönde kısaca yazyım elbiseme varıncaya kadar karışmaları ve kayınpederimin kötü laf söylemesi tek istedğim anne kız gibi olmak ama galiba fazla yüz
göz olduk.bize gelince böyle davranmaları ayrımcılık değilmi? size soruyorum arkadaşlar?? i

Ayrımcılık yapıyor. Öyle bir talep olmuş sizden yana ama gelgelelim ki en başta olduğunda sonuç alınıyor böyle şeylerde.. eve girdikten sonra işlerine gelmiyor oğullarının taşınması.
Siz de serin kalın onlarla az muhatap olun..

ayrımcılık değil bu . siz de baştan tavır koysaydınız size de karışamazlardı.

anne kız olmayı bekleme kesinlikle mesafeni koy komsu gibi davran.

hep ilki daha cok ezilir

Evet bir ayrım var ortada ama siz de eltinizin göze aldıklarını alamamışsınız sanırım. Niye almadınız demeye getirmiyorum, şartlarınızı bilmiyoruz tabiki ama kız baştan çekmiş restini. Kaynınızda arkasında belli ki. Bence onlara yardım ettiler bize etmediler kafasına girmeyin. Tenezzül dahi etmeyin. Kendi birikiminizle çıkabilirseniz çıkın, yoksa niye kayınpederinizden para isteyeceksiniz ki? Hele de bu tavırdan sonra bence minnet etmeyin. Yaptıkları şık değil, ama siz de onlara muhtaçmış gibi davranmayın hiç eyvallahınız olmasın.

1. İstemediysen resti cekip evlenmicekdin
2. Kv ile niye anne kiz gibi olmak istiyorsunuz? Anneniz yokmu? Benim yok mesela yinede müstakbel kvnin yaninda 20 dakikadan fazla vakit gecirmem.
3. Onun eşi lafini dinlemiş seninki seni dinlememiş kp niye suclu?
4. Kp yardim etmese haksizlik olurdu. Siz kirasiz oturyorsunuz... kp kesin kayninin yerine kiraci alir eve... yani aslinda karli cikan sensin

Eşinizin ve sizin en başından durusunuz digerleri gibi olsaydı size de kimse bir şey diyemezdi.

Ayrımcılık yapmıyor,eşinizde bitiyor is. Kayniniz kız buraya gelmek istemiyor diye ayrı ev açacak adamida mecbur kılıyor bu durum. Eşinizden zamanında böyle yapmış olsa idi size ayrı eve çıkmış olurdunuz.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…