Kayınvalde yatıda!!

saol canım allah nazarlardan saklasın balımı

zaten biz evimizi uzak aldık aynı il ama otobüsle geliyordu bana. ama ne yaptı bizim evin karşıısında ki binada daire boşaldı hmn geldilerrrrrrrrrr. kendimizin evi gitme sansımız yok. bnm evimin üst katı var yapılıyor diorki biz gelelim orayaa:36::36::36: :53::52::52:

"oldu olacak gel evimin bi odasini verim sana otur ölene kadar de"... :47: allahim yaa...kari ya bak... :37:

kızlar belliki eoşumuz kayınvalidesinden hoşlanmıyor...kimse kimseyi sevmek zorunda değil....eğer kızcağıza zamanında anne gibi yaklaşsaydı oda şu an bu durumdan yakınmazdı...tatlım resmi ol ... iş yap mesela evin bi odasını temizliğe kaldır onada sen yabancı değilsin yapmak zorundayım falan dersin...arkadaşın varsa onu çağır odada birlikte oturun arkadaşım özel konuşmak istiyor kusura bakma anne dersin olabildiğince uzak ol canı sıkılır ve gider inşallah sıkma canını kayınvalide milleti işte gelinlere gün göstermeyecekler biz oğullarınında kendilerininde izavralarıyız...(hani bi zamanlar brezilya dizisi vardı köle izavra)

Benimde kaynanam geldi bir haftadır bende ne zaman gidicek belli değil :52:
inş en kısa zmnda giderde rahat edersin sende

kızlar belliki eoşumuz kayınvalidesinden hoşlanmıyor...kimse kimseyi sevmek zorunda değil....eğer kızcağıza zamanında anne gibi yaklaşsaydı oda şu an bu durumdan yakınmazdı...tatlım resmi ol ... iş yap mesela evin bi odasını temizliğe kaldır onada sen yabancı değilsin yapmak zorundayım falan dersin...arkadaşın varsa onu çağır odada birlikte oturun arkadaşım özel konuşmak istiyor kusura bakma anne dersin olabildiğince uzak ol canı sıkılır ve gider inşallah sıkma canını kayınvalide milleti işte gelinlere gün göstermeyecekler biz oğullarınında kendilerininde izavralarıyız...(hani bi zamanlar brezilya dizisi vardı köle izavra)
o bana 1 adım gelseydi ben 10 adım giderdim beni istemeye geldiler istanbula o gun gunduz eminönüne gitmiş kendine pardüse almaya tabi akşmda geç geldiler rezalet..

"oldu olacak gel evimin bi odasini verim sana otur ölene kadar de"... :47: allahim yaa...kari ya bak... :37:

oda istedi zaten kayınpederim evlendiğimizde uzakta çalışıyodu odaların hepsine eşya alnayın ben kullanmadığm çekyatımı halımı getireym dedi aslında amaç nasılsa odada onun çekyatı var yatayım. bende ona inat tüm odalarımı eşya ile doldurdm 4 oda 1 salon evim var 3 oturma grubum var bi odada yatak odası var.şimdi bebiş oldu hersey üstüste ama hiç yakınmıyorum bundan sona ben demiştimmm diorrrrrrrrr:36::36::36:

konuya bekar olanlar yorum yapmasın lütfen rica edyorum. kaynana kavramını bilmedikleri için yorumları tartışma oluyor.

Hah işte KK da özlediğim yorum!! Uzuın zaman olmuştu görmeyeli.

Sayın konu sahibi bir konu açtıysanız her türlü eleştiriyle ( hakaret ve aşağılama boyutunda olmayan), öneriyle karşılaşmayı kabul etmiş sayılırsınız. Konuma X ler yorum yapsın, Y ler sussun,Z ler sadece okusun gibi ayrıma girmenin bir anlamı yok.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
kayınvalde kavramını bilmeyen insanların yaptığı yorum tartışmaya sebeb oluyor.bekara karı boşamak kolay derler

kayınvalde kavramını bilmeyen insanların yaptığı yorum tartışmaya sebeb oluyor.bekara karı boşamak kolay derler

ne diyelim size yani? 'ay canim yazik kaynanana da gicik oldum ayyy' mi yazalim illa? sizi rahatlatmak icin bakis acilari oneriyoruz. sizi daha da gaza getirsek, yangina korukle gitsek daha mi iyi?

kaynananiz cok da haksiz degil..

rabbim bozmasın huzurunuzu.bende görümcemle çok iyiym olması gerektğinden iyi ama kaynanamla limoni hepp
Ebru sen evlenmeden önce kayınvalidemin evine taşındım, ünv okurken demiştin
düğüne kadar felan uzun bir müddet onlarda kaldım demiştin (öyle hatırlıyorum)
o zaman nasıldı aranız, yani aynı evin içinde nasıl tahammül ediyodunuz birbirinize :44: merak ettim ben şimdi :26:
hem o sana okadar zaman evini açmış, bırak arada gelsin 1 gece kalıversin canım yaa :)))

Son düzenleme:
kızlaaaaaaarrrr olmuyor olmuyor olmuyoooorrr.genelde anne ve gelin bir arada olmuyor.taş çatlasın bir gece yatılı olur.fazlası zarar işte.

Ebru sen evlenmeden önce kayınvalidemin evine taşındım, ünv okurken demiştin
düğüne kadar felan uzun bir müddet onlarda kaldım demiştin (öyle hatırlıyorum)
o zaman nasıldı aranız, yani aynı evin içinde nasıl tahammül ediyodunuz birbirinize :44: merak ettim ben şimdi :26:
hem o sana okadar zaman evini açmış, bırak arada gelsin 1 gece kalıversin canım yaa :)))

evt canım doğru eşim yokken yine yapıyordu yapacağını eşim istedi ünivers,te hayatını biliorum diyebide kimse inanmıyordu evleneceğimize o yüzden öle oldu. ozmnda yaptı ama ozmn böle su yüzünde değildi şimdi hersey açık ve net.benden çok hoşlanmadığı biliorum o hep kapalı kız istemişş sürekli söyler bende açığım.

Kendi anneniz olsa aynı şeyleri söyler miydiniz acaba? Kendiniz buyur bende kal dersiniz :) şunu anladım ben kayınvalideniz demek ki çok kötü biri ki istemiyorsunuz...O halde kovun gitsin....:74:

İnsanın kendi annesi ile kocasının annesi bir olmuyor malesef. Kayınvalide seni annen kadar sever düşünür mü? Annemiz bizden hizmet beklemez, kıyamaz bir defa. İnsan ne kadar sevgi ve saygı görürse o kadarını gösterir. Kimse kusura bakmasın...

Valla ilginç bir durum..Korkmuş mudur acaba yalnız kalmaya..? Tuhaf geldi bana ya

Back
X