• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalde yine geldi yardim edin

Hayır yok , ama çevremde çok kayinvalide var hepsi gelinlerinden senin yaptığın gibi muamele görüyor inan çok üzücü bişey bu onların gözünden baksan anlarsın ne demek istediğimi. Kayinvaliden senden yüz bulamadığı için erken gitme kararı almış belli ki, yıllarca bakıp büyüttüğü oğlunun evinden bu şekilde donmek çok üzücü olsa gerek
haftaya gelir. hep bu şekilde gidiyor yine geliyor merak etme sen. sen evlenip kayinvalden le yaşayinca konuşalım. yaşamadan anlaşılmaz bu konu. mağdur taraflar objektif görülmez dışardan arkadaşım. hiç ağlayan kv görmedim ama gelin gördüm ben. 39 yaşıma gireceğim. hayatı tanıyorum artık.

bence de
istediğini söyleyen istemediğini işitir demişler
öyle kafasına estiğini yapan da istemediği muameleyi görür o zaman !

cidden burda konu sahibini haksız görenleri anlamıyorum
kim ister haftalarca evince kök gibi oturan bir misafir?
hastalık yok bir şey yok ne diye sürekli gelip insanı bunaltıyorsun ?
bir de kendi geldiği yetmiyormuş gibi yapışık ikizler gibi kardeşiyle gezermiş falan gitsin kardeşinde kalsın o halde!
domuz gibi biliyorlar karşısındaki insanın sıkıldıgını anlamamazlığa vurduruyorlar
istemediğin muameleyi görmek istemiyorsan adam gibi gel bir hafta kal defol git sonra b.kunu çıkarma dimi !
uff içim rahatladı okuyunca. anlayan birileri olması paha biçilmez. Allah razı olsun N nebilimben

haftaya gelir. hep bu şekilde gidiyor yine geliyor merak etme sen. sen evlenip kayinvalden le yaşayinca konuşalım. yaşamadan anlaşılmaz bu konu. mağdur taraflar objektif görülmez dışardan arkadaşım. hiç ağlayan kv görmedim ama gelin gördüm ben. 39 yaşıma gireceğim. hayatı tanıyorum artık.
Ben de sana gördüğüm bir olayı anlatayım o zaman.uzaktan bir tanıdığımız oğlunu evlendirdi yıllar önce (polisti oğlu) kaynana ve gelin anlasamıyorlar bir türlü küsler, oğlu ile konuşuyorlar görüşüyorlardı ama gelinle görüşmüyorlardı. Görevi gereği farklı bir ildeler oğlu ve gelini. Bir kaç ay önce oğlu şehit oldu terör saldırısında. KV defnedilecegi gün sabah uçağı ile oğlunun cenazesine gitti definden sonra ilk uçakla geri döndü çünkü gelini eve davet etmedi kv'yi . Kadının yanına taziyeye gidenlere kadın aynen şu cümleyi söylemiş "oğlumu mezara koydum da geldim" . Arada kan mı var ne var bu kadar büyütecek bu kadar kin tutmayın diyorum ben sadece.

Sen saygıda kusur etme zaten etmiyormuşsun belliki yine de evine gelebiliyor. Evine gelmiş misafir yüz çevirme.Belliki çocugunu torununu özlüyor. Ilerde senin çocugun da evlenip yuva kurduğunda sende onu özlemezmisin? Yaşlı insanlarmış gönül kırma. Keşke yalnız gelseymiş. En nefret ettiğim şeydir gelen misafirin yanında misafir getirmesi

Ben de sana gördüğüm bir olayı anlatayım o zaman.uzaktan bir tanıdığımız oğlunu evlendirdi yıllar önce (polisti oğlu) kaynana ve gelin anlasamıyorlar bir türlü küsler, oğlu ile konuşuyorlar görüşüyorlardı ama gelinle görüşmüyorlardı. Görevi gereği farklı bir ildeler oğlu ve gelini. Bir kaç ay önce oğlu şehit oldu terör saldırısında. KV defnedilecegi gün sabah uçağı ile oğlunun cenazesine gitti definden sonra ilk uçakla geri döndü çünkü gelini eve davet etmedi kv'yi . Kadının yanına taziyeye gidenlere kadın aynen şu cümleyi söylemiş "oğlumu mezara koydum da geldim" . Arada kan mı var ne var bu kadar büyütecek bu kadar kin tutmayın diyorum ben sadece.
objektif olmalısın. Bu başka bişey. benim 14 yıldır olan sıradan basit hayatın sıkıntıları.

Sen saygıda kusur etme zaten etmiyormuşsun belliki yine de evine gelebiliyor. Evine gelmiş misafir yüz çevirme.Belliki çocugunu torununu özlüyor. Ilerde senin çocugun da evlenip yuva kurduğunda sende onu özlemezmisin? Yaşlı insanlarmış gönül kırma. Keşke yalnız gelseymiş. En nefret ettiğim şeydir gelen misafirin yanında misafir getirmesi
birde kv deyince yaşlı klasik anne tipi canlanıyor tabi değilmi. Bu benimki benden havalı dinç fönlü manikürlü dar kıyafet giyen biri. görseniz ne dersiniz çok merak ediyorum. benim rahmetli annem başını örter namazını kılar hep gülümserdi. alakası yok. Kv dominant bir kadın.

Kızlar kayinvaldem başka şehirde yaşıyor. 2 3 hafta bizde kaldı tam gitti derken bu şehirdeki kardeşine geldi. hadi o da tmm. Bu sabah teyzeye kahvaltıya gittik benim fikrimdi çünkü torununu ozlemistir vs dedim. hem eşimde annesini bi daha görsün dedim. (iyilik yaptım bence).
tam eve geri döncez eşim gizlice dediki biraz bize cagirabilirmiyim. yaa benim yüzüm çok yumuşak kızlar. hele eşimi hiç kiramiyorum. peki dedim :KK43: hatam bu sadece. teyze ve annesi geldiler evime yine. kardeşler hiç ayrılmaz bunlarda. şimdi ne zmn gidecekler kimbilir. ben kurtulamiyorum bunlardan yaa. azıcık iyilik bana böylemi kötü dönecek allah aşkına bir akıl verin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. :KK43:( nasıl bikmisim 14 senedir aynı terane. yeter yaa :KK43:((
Bence artık biraz katı olmalısınız ben de çok yumuşak yüzlü ve iki güzel söze kolay kanan biriyim özellikle eşime ve bu durum bizim gibi bayanlar için cok kötü çünkü bu iyiligimiz hep kullanılıyor en başta eşler tarafından kendi ailesine karşı

birde kv deyince yaşlı klasik anne tipi canlanıyor tabi değilmi. Bu benimki benden havalı dinç fönlü manikürlü dar kıyafet giyen biri. görseniz ne dersiniz çok merak ediyorum. benim rahmetli annem başını örter namazını kılar hep gülümserdi. alakası yok. Kv dominant bir kadın.
Ay kimi kayınvalidesinden kimi kayınbabasından çekiyor arkadaş

Back
X