Kayınvalde:(

Yani bana kalsa hiç gelmesinler ama onlardan kurtuluş yolu bulamiyorum malesef
bebek 2 aylik felan olunca gelsin en fazla 2 hafta kalsin gitsinler bari
simdiden Doğuma 2 ay kala gelip yerlesmek istiyolar ne yapmaliyim belki akil veren olur diye yazdım

ama anası babası sonucta atamazda

senin ailen bidaha bu eve asla gelemez huzurumuzu kacıriyolar demekte istemiyorum dahada üzülmemesi için

niye?
niye atamiyor ve siz niye istemiyorum diyemiyorsunuz? neticede onlar üzüyorlar esini.
neyse- görüstügünüz sürece bunlar devam eder

Yok bidaha asla ve asla vermeyiz
Ama neyapıp ne edip geliyolar yine evimize
Dün evden kovuldukları halde doğumdan
2 ay önce gelip yerleşmeyi düşünüyolar

niye?
niye atamiyor ve siz niye istemiyorum diyemiyorsunuz? neticede onlar üzüyorlar esini.
neyse- görüstügünüz sürece bunlar devam eder
Sürekli eşime dini yönden baski yapiyolar
Hakkimi helal etmem gibilerinden fazla bisey yazmiyim banlanmiyim.

Yok bidaha asla ve asla vermeyiz
Ama neyapıp ne edip geliyolar yine evimize
Dün evden kovuldukları halde doğumdan
2 ay önce gelip yerleşmeyi düşünüyolar

eşinize çok iş düşüyor engellesin. annesinde kalıcaz falan desin. ya da kalabalık olması sağlık açısından doktorlar yasakladı vs bişeyler uydursun canım. önemli olan burada sen ve çocuk olacaksınız

bakin siz boyle kararsiz oldukça sizi daha cokk uzerler esiniz üzülsün birakin biraz üzülsün ya ben şiştim burda sinirden neden senin bu kadar üzülmene esin musade ediyor ana baba olsa da bir yere kadar bu ne utanmazlik aklim almadi sende hâlâ esim uzulmesin yok doguma gelmesinler diyorsun kocana diyeceksin asla gelmicekler onlar gelirse ben cikarim giderim az biraz da o düşünsün üzülsün valla lohusalik zaten zor sütün kesilir sinir uzuntuden olan kuzuna olur

bakin siz boyle kararsiz oldukça sizi daha cokk uzerler esiniz üzülsün birakin biraz üzülsün ya ben şiştim burda sinirden neden senin bu kadar üzülmene esin musade ediyor ana baba olsa da bir yere kadar bu ne utanmazlik aklim almadi sende hâlâ esim uzulmesin yok doguma gelmesinler diyorsun kocana diyeceksin asla gelmicekler onlar gelirse ben cikarim giderim az biraz da o düşünsün üzülsün valla lohusalik zaten zor sütün kesilir sinir uzuntuden olan kuzuna olur

abovvvv duydugum en cadalozlarda allah sabir versin sehri. degistirin bacim

anladim.
ozaman isin zor canim- maddi tüm alisverisi kesmeniz lazim.
görümce bunu bunu alicam derse. tesekkür et ama gerekmiyor biz aldik de ve bunu her konuda yap.
kredi konusu icin en iyisi kendinizin kredi cekmeniz. ev/araba alin ve onu ödeyin.
evinize misafirlik konusunda kendi ailenizi araya sokun. dogumdan sonra annem gelecek. 6 ay kalmaniza gerek yok desersiniz. bu konularda acik ve net olmak en sagliklisi.

Adresi değiştirin onlara ASLA söylemeyin yeni adresi.

Doğumdan sonra annenize gidin, uzunca bir süre dönmeyin dönseniz de onlara söylemeyin.

Eşimin zaten çok stesli bi işi var
bide ailesi böyle yapıyor
180 boyundaki adam 55 kilo kaldi üzüntüden
Evden kovdum hala gelicem diyor ne yapiyom ben bunlara daha diyor
İkimizinde pskolojisini bozdular gerçekten

Adresi değiştirin onlara ASLA söylemeyin yeni adresi.

Doğumdan sonra annenize gidin, uzunca bir süre dönmeyin dönseniz de onlara söylemeyin.
Bİzim doğu ya gitme durumumuz var zorunlu görev için
oraya gidince kurtuluruz gelmezler diyoduk ama simdiden onunda yerini yapiyolar

Annem çaliştiği için kalmaya gelemiyor

Ben anneme giderim diye söylemeyi düşündük ama ben gitsemde
Kv gelip eşimle evimde yaşamak ister dahada sahiplenir evimi

Biraz ikna edici konuşsanız eşiniz halleder bence o da onlara çok bayılmıyo gibi geldi bana hani illa gelip kalsınlar benim ailem kafasında diil gibi.
Sizden gelip kalabilecek kimse yok mu? Belki öyle gelmezler.

Ben o 50 binlik krediden sonra yüzlerine bakmazdım zaten siz iyi anlayışlısınız.

Allah sabır versin bacım bunlar terminatör ailesi gibi mübarek. Daha fazla kullandırmayın kendinizi maden hamilesin. Kv kişisinin ar damarı çatlamış bence merak etmeyin size yıktığı borçla aldığı evin hayrını göremeZ. Ben nu durumda tek suçlu sizi ve eşinizi gördüm/ hadi ilk hatalarını affettiniz de bu son gelmesinde belli ki bileti siz alın diye sorun çıkarmış beklemişler, senin yerinde ben olsam eşyalarını çöp poşetine koyar kapıya atardım o kişiliksiz insanları da kapıya koyardım. Gelseler dahi evime almazdım. Sizin merhamet zamanınız geçmiş bu insanları hayatınızdan çıkarın
Gitsin

Kendi kirada otururken, arabasi yokken, tup bebek yapacakken, evlendigi gunden beri borc oderken

onlar 4. Evlerini alacaklar diye kredi cekecek derecede iyi niyetli olmamali bir insan.

Bu kadari fazla. O krediyle kendinize ev alsaydiniz. Onlari da bir daha eve almasaydiniz.

Eşimde hiç istemiyor zaten
onlar bizde kalmaya bayıliyor

Kimse gelemez bizden annemde çalışiyor
Ben anneme gitsem yada gidicem desem
Kvde gelir eşimle evimde kalmak ister
Ben gelmiyim demez

• Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti (bissürü kavgalar cıktı)pardon da bunu nasıl kabul ettiniz bu mümkün bişey mi diğerlerini okumadim

Bende şasırıyorum kendime inanamiyorum ama allah sabır veriyor demekki bi baskasi anlatsa bunları demediğim kalmazdi ama
Şuan bu haldeyim

Tek sorun sende ve eşinde. Ne münasebet ben kirada otururken borcunu bana ödettiği 4. Evini satın alacak ? Hala o insanı evinize sokuyorsunuz. Daha çok kandırırlar sizi.

Çok ağladı sizlandı her ay taksidimizi biz ödicez zaten sizlik bişey yok dedi ama 1 kere bile ödemedi
böyle olcağini bilsek hiç cekermiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…