Kayınvalde:(

Okurken içim şişti nasıl insanlar bunlar ya..valla Allah sabır versin. Almayın bu insanları evinize. Süt kesilmesini bırak düşük yaptırır bu kadın size...

Okurken sinir oldum ya. Kesinlikle yuz vermeyin. Esinize kalmasin bizzat siz söyleyin , istemiyorum kimseyi geliyorsanız 2 hafta yeter deyin.
Kendim direkt muhattap olmak istemiyorum aslında çünkü inanılmaz çirkef insanlar hamile hamile suratima konuşurlar üste çıkmanin yolunu bulur onlar

Esimin bi mesleği var hemen ordan vurmaya başliyolar işte yemedik içmedik okuttuk o maaş bizim sayemizde var diyolar

Daha neler neler var anlatsam inanmassınız

Okurken içim şişti nasıl insanlar bunlar ya..valla Allah sabır versin. Almayın bu insanları evinize. Süt kesilmesini bırak düşük yaptırır bu kadın size...
Allah korusun ama dogru söylüyosunuz

bugun gidiyolarda kurtuluyorum şimdilik

Kocami okuttugunuz parayı kredi ile odedik, artik cenenizi kapatıp gidin evimden de. Valla gerekirse evi taşıyıp adres söylemeyin. Gelirlerse telefon ederler. Telefonlara da çıkmayın.

Evet haklısınız ama birden çat diye geliyolar kapıyimi açmiyim ne yapıyım süreli ağlıyolar tek bisey diyincede
Net durun
Eşinizede söyleyin
Kimseyi yanımda istemiyorum
Gelirlerse kapıda kalırlar ben huzurlu doğum yapmak istiyorum diye

Her yerde istemediğiniz söyleyeceksiniz başka yolu yok

Net durun
Eşinizede söyleyin
Kimseyi yanımda istemiyorum
Gelirlerse kapıda kalırlar ben huzurlu doğum yapmak istiyorum diye

Her yerde istemediğiniz söyleyeceksiniz başka yolu yok
Böyle söyledigimde nereye kadar böyle devam eder peki kesim cözüm olur mu

Sonuçta eninde sonunda gelmicekler mi bana

Çok ağladı sizlandı her ay taksidimizi biz ödicez zaten sizlik bişey yok dedi ama 1 kere bile ödemedi
böyle olcağini bilsek hiç cekermiydik

Kendini de kesse dügünde attığı kazık sonrası çekmezdim. Bir de evime gelip çöreklenecek. Bunun cirkeflikle alakası yok siz kendinizi kullandırıyorsunuz. Hala da o üzülmesin vs diye diye devam ediyorsunuz. Benim düğün sonrası takılarımı aldılar. Konusu açılınca söylerim eşime Benden beklentiye girmesinler Beni beş kuruşsuz dünya borçla bıraktılar yarın durumum iyi olsa bile yardım etmem derim. Ailesine de laf arasında misafirlik max 10 gündür insanlar sevgisini kaybetmemeli derim. He arsızlık yaparlar mı evet gelip aylarca kalma planı da yaparlar ama geldiği gibi 3. Gün misafirlik biter evimde kalıyorsa temizlikte yapar yemekte. Yapmazsa da cevabını usulünce alır. Kendiniz nu duruma getiriyorsunuz

Böyle söyledigimde nereye kadar böyle devam eder peki kesim cözüm olur mu

Sonuçta eninde sonunda gelmicekler mi bana
En azından gelip 6 ay kalamaz
O kadının gelip doğumdan sonra 6 ay kalmasına katlanabilecek misin
Mecbur söyleyeceksin
Bak aklında bulunsun kimseye misafirliğe istediği gibi esnetme hakkı verme
Kocan diyecek gelecekseniz işte doğumdan iki ay sonra gelin
Hem gidiş bileti hem dönüş biletini ayırıp siz alın
Şu saatte gideceksiniz diye
Yoksa onların keyfine bırakırsan ohooo
Geleceğiz mi dedi kalp kalbe karşıymış bizde tam size geliyorduk görüyor musunuz deyip geri püskürteceksiniz

Eşiniz anam tabiki gelecek gerekirse iki sene kalacak diyen bir tip değil dua edin
Ayrıca borç harç isteyeni savuşturmanın en iyi yolu mesela sizin gidip sürekli onlardan istemeniz
En azından başka şey istemeye yüzleri olmuyor

Haklisiniz sanirim
En iyisi benim sert bi dille istemedigimi söylemem
Bide hersey bi yana ben bebegimi zaten geç buldum
doğduğunda tek basima keyifli bi şekilde büyutmek isiyorum allahin izniyle
Kendi annem bile olsa yanimda 6 ay yanimda olsun istemem zaten

Yani sizde cevabını veremiyor musunuz Allah askına???? Üzerinize düşeni yaptınız mecburdunuz çocuk dünyaya getirmeyi biliyorsa bakacak okutacak. Bu kadar paracı bi anneysen neden evlendirdin diyin. Kocamın ailesi kaç kuruş ki herşeyini alttan alayım??? Azıcık sivri olun yoksa sadece kendiniz çalar kendiniz söylersiniz.
Kocam olduğu sürece saygı duyarım kocam olduğu icin hürmet gösteririm aöa bir yere kadar.
Bakın biz ayda 100 tl bile kalmadan geçinmeye çalıştık borçlar üstümüze kaldı. Onlar dügün yaptık diye hava attılar elaleme ama herseyi eşim yaptı. O sıkıntıyı ben cektim. Eşim icin işimi bırakmak zorunda kaldım. Bilseydim borç bu kadar yıkılacak asla şehir değiştirmez eşime ısrar ederdim. Tayini olmadı mecbur kaldım. Ama bu sıkıntıyı ben cektim sebebi ailesi oldu tüm takıları hırsız gibi rızasız aldılar. Şimdi de geberiyorum deseler parmağımı oynatmam. Herkes kendi ailesine bakacak. Kocanız saf ise siz biraz uyanık olun ben size de çoktan kızdım. Siz mesafeyi ayarlayın. Kötü gelin olmaktan korkmayın zira bazen hayırlı olan seçenek bu oluyor

Okadar haklisiniz ki

Evet biraz daha baskın olmam lazım benim böyle geçip gitmez

Biraz bunlar küçük yaşta evlendigimden oldu(19da evlendim şu an 26 yasimdayim)beni bastirmaya caliştilar galiba

Ama artik anne olucam inşllah

Bişeyler demem,yapmam lazım

AH be kuzum küçük yaşta evlenmen kötü bence ama seni bu konuda yargılamak bana düşmez. Lütfen ama lütfen altta kalma. Sen susup ezilmeye devam ettiğin sürece bu daha da artar. Kocana restmini çek alma evine. Anne babanın görevidir bu çocuğunu büyütmek okutmak evlendirmek. Geçmişten beri böyle olur. Kimse etliye sütlüye karışmadan sizden birşeyler beklemesin. Kv sana birşy söylerse sakin ol yapıştır cevabı. Bırak saygısız ol bırak şirret çirkef ol bazı insanların naturası bunu kaldırır.

Allah size sabır versin. Kesinlikle ayaklarını kesin gelmesinler. Çok geç bile kalmışsınız. Neden bu kadar pasif kaldınız. Çok afadersiniz ama tepenize çıkarmışsınız. Yazık değilmi size, hayatınıza? Aileniz sizi elalemin sefasının borcunu ödeyin böyle görgüsüz, cahil insanların kahrını çekin diyemi büyüttü evlendirdi. Kesinlikle tavrınızı koyun evinize sokmayın lütfen. Bebeğiniz olunca çok daha kötü olacak herşey. 6 ay evinizde kalmaları ne demek?! Çocuğunuz için tepkinizi koyun. Lohusa halinizle nasıl çekeceksiniz?

Düşman başına.

İlk gecenizde ne yaptı anlamadım ben
Şöyle anlatıyım

Benim iki yerde dügünum oldu

İlk annemlerin yasadigi , ayni zamanda bizimde yasadigimiz sehirde
Oldu
Resmi Nikah ,kina gecesi ,dugun oldu
Biz kendi evimizde ilk geceyi yasadık

2 gün sonra esimin memleketindede bi duğun oldu gitik ordada düğün yaptik bitti onlarin evine gittik
Gece bi baktik bizim oldugumuz odaya yer yatagi kurdu
İlk anliyamadik biz
Sonra esimle kavga ettiler uzun uzun felan sürekli bizim burda böyle olur gibi biseyler dedi kadin

Gece gece kalkip gidemedik çunku merkeze 200km uzak köy gibi biyer orası

Esim yinede dediki kalk gidelim otogara gitmenin yolunu buruz dedi

Sonra ben inat ettim yok kalicaz dedim sarildım eşime sıkı sıkı yattım öylece
Oda yerde yatakta yatti sabaha kadar izlemistir bizi

Sabahta kalkip döndük evimize.

ilk geceden yaninizda yatmasi nedir ya.hele bi de 4. evlerini almak icin kredi cektiriyorlar size.ben olsam ya o vakte kalmadan evliligim biterdi ya da o insanlar evime gelemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…