- 5 Ekim 2018
- 51
- 43
- 3
- 37
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Kendim direkt muhattap olmak istemiyorum aslında çünkü inanılmaz çirkef insanlar hamile hamile suratima konuşurlar üste çıkmanin yolunu bulur onlarOkurken sinir oldum ya. Kesinlikle yuz vermeyin. Esinize kalmasin bizzat siz söyleyin , istemiyorum kimseyi geliyorsanız 2 hafta yeter deyin.
Allah korusun ama dogru söylüyosunuzOkurken içim şiştinasıl insanlar bunlar ya..valla Allah sabır versin. Almayın bu insanları evinize. Süt kesilmesini bırak düşük yaptırır bu kadın size...
Net durunEvet haklısınız ama birden çat diye geliyolar kapıyimi açmiyim ne yapıyım süreli ağlıyolar tek bisey diyincede
Böyle söyledigimde nereye kadar böyle devam eder peki kesim cözüm olur muNet durun
Eşinizede söyleyin
Kimseyi yanımda istemiyorum
Gelirlerse kapıda kalırlar ben huzurlu doğum yapmak istiyorum diye
Her yerde istemediğiniz söyleyeceksiniz başka yolu yok
VarKayinpeder yok mu.
Çok ağladı sizlandı her ay taksidimizi biz ödicez zaten sizlik bişey yok dedi ama 1 kere bile ödemedi
böyle olcağini bilsek hiç cekermiydik
En azından gelip 6 ay kalamazBöyle söyledigimde nereye kadar böyle devam eder peki kesim cözüm olur mu
Sonuçta eninde sonunda gelmicekler mi bana
Haklisiniz sanirimEn azından gelip 6 ay kalamaz
O kadının gelip doğumdan sonra 6 ay kalmasına katlanabilecek misin
Mecbur söyleyeceksin
Bak aklında bulunsun kimseye misafirliğe istediği gibi esnetme hakkı verme
Kocan diyecek gelecekseniz işte doğumdan iki ay sonra gelin
Hem gidiş bileti hem dönüş biletini ayırıp siz alın
Şu saatte gideceksiniz diye
Yoksa onların keyfine bırakırsan ohooo
Geleceğiz mi dedi kalp kalbe karşıymış bizde tam size geliyorduk görüyor musunuz deyip geri püskürteceksiniz
Eşiniz anam tabiki gelecek gerekirse iki sene kalacak diyen bir tip değil dua edin
Ayrıca borç harç isteyeni savuşturmanın en iyi yolu mesela sizin gidip sürekli onlardan istemeniz
En azından başka şey istemeye yüzleri olmuyor
Kendim direkt muhattap olmak istemiyorum aslında çünkü inanılmaz çirkef insanlar hamile hamile suratima konuşurlar üste çıkmanin yolunu bulur onlar
Esimin bi mesleği var hemen ordan vurmaya başliyolar işte yemedik içmedik okuttuk o maaş bizim sayemizde var diyolar
Daha neler neler var anlatsam inanmassınız
Okadar haklisiniz kiYani sizde cevabını veremiyor musunuz Allah askına???? Üzerinize düşeni yaptınız mecburdunuz çocuk dünyaya getirmeyi biliyorsa bakacak okutacak. Bu kadar paracı bi anneysen neden evlendirdin diyin. Kocamın ailesi kaç kuruş ki herşeyini alttan alayım??? Azıcık sivri olun yoksa sadece kendiniz çalar kendiniz söylersiniz.
Kocam olduğu sürece saygı duyarım kocam olduğu icin hürmet gösteririm aöa bir yere kadar.
Bakın biz ayda 100 tl bile kalmadan geçinmeye çalıştık borçlar üstümüze kaldı. Onlar dügün yaptık diye hava attılar elaleme ama herseyi eşim yaptı. O sıkıntıyı ben cektim. Eşim icin işimi bırakmak zorunda kaldım. Bilseydim borç bu kadar yıkılacak asla şehir değiştirmez eşime ısrar ederdim. Tayini olmadı mecbur kaldım. Ama bu sıkıntıyı ben cektim sebebi ailesi oldu tüm takıları hırsız gibi rızasız aldılar. Şimdi de geberiyorum deseler parmağımı oynatmam. Herkes kendi ailesine bakacak. Kocanız saf ise siz biraz uyanık olun ben size de çoktan kızdım. Siz mesafeyi ayarlayın. Kötü gelin olmaktan korkmayın zira bazen hayırlı olan seçenek bu oluyor
Okadar haklisiniz ki
Evet biraz daha baskın olmam lazım benim böyle geçip gitmez
Biraz bunlar küçük yaşta evlendigimden oldu(19da evlendim şu an 26 yasimdayim)beni bastirmaya caliştilar galiba
Ama artik anne olucam inşllah
Bişeyler demem,yapmam lazım
Bizim düğünümüz benim ailemin yaşadigi sehirdede oldu
İlk düğün oldu bitti
resmi nikahta kıyılmıştı zaten
2.düğün icin onlarin memleketine gittiğimizde
düğünden sonra geldi yanimiza yatak kurdu ne olduğunu anlamadik hiç sonra eşimle annesi tartişmaya kavga etmye başladılar kadın yinede gitmiyor burda böyle olur diyo sürekli
Bizde sarildik yattik eşimle
oda yerde yattı izledi bizi resmen
Sabahida kalktık döndük yasadimiz şehire
Şöyle anlatıyımDüşman başına.
İlk gecenizde ne yaptı anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?