Kayınvalde:(

Ailen nerde aynı şehirdeyse doğumda annemlere gidicem o bakicak diyin
 
Çok ağladı sizlandı her ay taksidimizi biz ödicez zaten sizlik bişey yok dedi ama 1 kere bile ödemedi
böyle olcağini bilsek hiç cekermiydik
hayatta her seyin kotusunu dusuneceksin. Ben olsam, olurlerse borc bana kalir diye cekmek istemezdim ya da tapuya serh koydururdum, borcunu odemezse avukata verirdim.
Siz cok fazla iyi niyetlisiniz, bu kadari olmamali dedirtecek duzeyde. Cunku karsinizda muhtac ac acikta bir aile yok. Adamlar 4. Evini aliyor, daha dogrusu size aldirmislar 4. Evi.
 
  • Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti (bissürü kavgalar cıktı)pardon da bunu nasıl kabul ettiniz bu mümkün bişey mi diğerlerini okumadim
Bizim düğünümüz benim ailemin yaşadigi sehirdede oldu


İlk düğün oldu bitti
resmi nikahta kıyılmıştı zaten



2.düğün icin onlarin memleketine gittiğimizde
düğünden sonra geldi yanimiza yatak kurdu ne olduğunu anlamadik hiç sonra eşimle annesi tartişmaya kavga etmye başladılar kadın yinede gitmiyor burda böyle olur diyo sürekli

Bizde sarildik yattik eşimle
oda yerde yattı izledi bizi resmen

Sabahida kalktık döndük yasadimiz şehire
 
Eniştemin bi akrabasının annesi böyleydi. Çoook fenalardı. Artık gelin bıkmıştı. Yolların birikmişliği ile böyle bir kavga oldu. Annesi işte biz gidiyoruz Ramazan'da gelir kalırız diye gitti. Bu arada gelin he he dedi geçti. Cadı kayınvalide aniden Ramazan'dan önce gitti. Plan yaparlarda gelemeyiz diye uyanık davrandı. Gittiki kayınvalide şokk evi taşımışlar. Mecbur geri geldi. Çoook üzüldü kayınvalide ama hak etti. 5 yıl görüşmediler. Ama üçüncü kişilerden haber alıyorlardı birbirleri hakkında. Sonra gelin ikna oldu gelsinler dedi evine davet etti. Geldiklerinde yüzlerine misafirliğiniz sadece 3 gün daha fazla kalırsanız çocukları eşimi alıp giderim demiş siz kalırsınız evde demiş. Kayınvalide anneme anlatmıştı. Hala sadece 3 gün gidip dönüyorlar. Onlar ise asla gelmiyor.
 

yuhhhhh hayatımda böyle pislik görmedim. Bazı insanların kafası nasıl çalışıyor anlamak mümkün değil. Keşke kalmasaydınız basıp gelseydiniz o gün
 
yuhhhhh hayatımda böyle pislik görmedim. Bazı insanların kafası nasıl çalışıyor anlamak mümkün değil. Keşke kalmasaydınız basıp gelseydiniz o gün
Kalmıcaktik zaten o gece döncektik ama
Yaşadikları yer merkeze 200 km uzaklıkta

Gecenin o saatinde otogara gidicek araba bulamazdık
eşim gel gidelim buluruz bi yol dedi ama

O kadın öyle yapinca inat ettim gitmek istemedim sarıldım yattim kocamla
sabahı erkenden kalktik gittik
 
Buna benzer mevzuları zaman zaman çok daha şiddetlilerini yaşadım. Eşiniz sınır çizicek, sizde yüzgöz olmayın daha fazla mesafe koyun. İlk evladımda sütüm çok güzeldi ama kesilmesine sebep oldular.

2.de eşim yaklaştırmadı ve huzurla evladımı büyütüyorum çok şükür..

Bunlar susmaktan, anlamazlıktan gelmekten anlamazlar, yüzsüzlük diz boyu, yuvanıza yaklaştırmıycak olan sizsiniz.
 
Yok bidaha asla ve asla vermeyiz
Ama neyapıp ne edip geliyolar yine evimize
Dün evden kovuldukları halde doğumdan
2 ay önce gelip yerleşmeyi düşünüyolar
açık açık soyleyın 2 ay evvelden gelmenıze gerek yok
ben rahat edemem yatıyorum kalkıyorum kendımıze zor bakıyoruz deyın
 
Canim eğer onlar doğumdan önce gelip yerleşmeye kalkarlarsa sen git annenlere yerles doğumdan önce. Ve 40in çıkana kadar da eve dönme. Gerekirse kocan da gelsin seninle.
Açıkça ara sakin gelmeyin gelirseniz de 2 geceden fazla kalmayın de. 2 hafta bile çok. Ağlarda aglasin kaynana. Sen anlayacağım anlayacağım aglasin. Kolay mi bebek tedavileri. Az mi canınız yandı. Bunlar yüzünde erken doğum yaparsın. Hiç ciddiye alma ve direk açıkça söyle.
Benden aldığımız kredi borcunu ödemeden evine adım atmayin de.
 
Hele bi gitsinlerde evimden

Söylücem telefondan artık
Tekrar burda kavga etmek istemiyorum yeterince beni strese soktular zaten
 
Geçen gün buna benzer bir konuya yazmıştım yine.Bu nasıl bir sabır.Lütfen kendinize bir tokat atıp ayılın o dünyadan.Normal bir insan bunun onda birinde cinneti basıp o aileyi sonsuza kadar unutmuştu.Yapmayın etmeyin bu hayat bunları yaşamak için çok kısa.
 
Okurken sinir oldum ya. Kesinlikle yuz vermeyin. Esinize kalmasin bizzat siz söyleyin , istemiyorum kimseyi geliyorsanız 2 hafta yeter deyin.
 
Konu sahibi bu yorumu cok begendim. Sen de 3 günden fazla kalamazsin evimde diye söyle.
Bana gelecekseniz de çektirdiğini kredinin parasını getirmeden evine gelmeyin de. Eve geldiklerinde de ilk is o parayı sor yok desinler gönder gitsinler.
Cok terbiyesiz bunlar ya. Doğum için hemşire tuttul sana gere yok da diyebilirsin.
Kısaca sen de terbiyesizlesmeden olmaz bu iş. Cidden dinsizin hakkından imansiz gelir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…