- Konu Sahibi isimsiz871
-
Tek sorun kayın valide mi? Bu aile komple sorunlu. Sizin bu kadar şeye susmanız da iyi niyet değil.
Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti (bissürü kavgalar cıktı)
neden bulamıyorsunuz ki?onlardan kurtuluş yolu bulamiyorum malesef
Ailen nerde aynı şehirdeyse doğumda annemlere gidicem o bakicak diyinYani bana kalsa hiç gelmesinler ama onlardan kurtuluş yolu bulamiyorum malesef
bebek 2 aylik felan olunca gelsin en fazla 2 hafta kalsin gitsinler bari
simdiden Doğuma 2 ay kala gelip yerlesmek istiyolar ne yapmaliyim belki akil veren olur diye yazdım
Eşinde annenlerde kalsın senin yanındaEşimde hiç istemiyor zaten
onlar bizde kalmaya bayıliyor
Kimse gelemez bizden annemde çalışiyor
Ben anneme gitsem yada gidicem desem
Kvde gelir eşimle evimde kalmak ister
Ben gelmiyim demez
hayatta her seyin kotusunu dusuneceksin. Ben olsam, olurlerse borc bana kalir diye cekmek istemezdim ya da tapuya serh koydururdum, borcunu odemezse avukata verirdim.Çok ağladı sizlandı her ay taksidimizi biz ödicez zaten sizlik bişey yok dedi ama 1 kere bile ödemedi
böyle olcağini bilsek hiç cekermiydik
Bizim düğünümüz benim ailemin yaşadigi sehirdede oldu
- Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti (bissürü kavgalar cıktı)pardon da bunu nasıl kabul ettiniz bu mümkün bişey mi diğerlerini okumadim
Bizim düğünümüz benim ailemin yaşadigi sehirdede oldu
İlk düğün oldu bitti
resmi nikahta kıyılmıştı zaten
2.düğün icin onlarin memleketine gittiğimizde
düğünden sonra geldi yanimiza yatak kurdu ne olduğunu anlamadik hiç sonra eşimle annesi tartişmaya kavga etmye başladılar kadın yinede gitmiyor burda böyle olur diyo sürekli
Bizde sarildik yattik eşimle
oda yerde yattı izledi bizi resmen
Sabahida kalktık döndük yasadimiz şehire
Kalmıcaktik zaten o gece döncektik amayuhhhhh hayatımda böyle pislik görmedim. Bazı insanların kafası nasıl çalışıyor anlamak mümkün değil. Keşke kalmasaydınız basıp gelseydiniz o gün
açık açık soyleyın 2 ay evvelden gelmenıze gerek yokYok bidaha asla ve asla vermeyiz
Ama neyapıp ne edip geliyolar yine evimize
Dün evden kovuldukları halde doğumdan
2 ay önce gelip yerleşmeyi düşünüyolar
Tabiki derim ama anlıcaklarini pek sanmıyorumaçık açık soyleyın 2 ay evvelden gelmenıze gerek yok
ben rahat edemem yatıyorum kalkıyorum kendımıze zor bakıyoruz deyın
çok fena ya allah yardımcın olsunTabiki derim ama anlıcaklarini pek sanmıyorum
Çat diye habersiz bile kalkıp geliyolar cunku
Aminnnçok fena ya allah yardımcın olsun
Canim eğer onlar doğumdan önce gelip yerleşmeye kalkarlarsa sen git annenlere yerles doğumdan önce. Ve 40in çıkana kadar da eve dönme. Gerekirse kocan da gelsin seninle.Yani bana kalsa hiç gelmesinler ama onlardan kurtuluş yolu bulamiyorum malesef
bebek 2 aylik felan olunca gelsin en fazla 2 hafta kalsin gitsinler bari
simdiden Doğuma 2 ay kala gelip yerlesmek istiyolar ne yapmaliyim belki akil veren olur diye yazdım
Hele bi gitsinlerde evimdenCanim eğer onlar doğumdan önce gelip yerleşmeye kalkarlarsa sen git annenlere yerles doğumdan önce. Ve 40in çıkana kadar da eve dönme. Gerekirse kocan da gelsin seninle.
Açıkça ara sakin gelmeyin gelirseniz de 2 geceden fazla kalmayın de. 2 hafta bile çok. Ağlarda aglasin kaynana. Sen anlayacağım anlayacağım aglasin. Kolay mi bebek tedavileri. Az mi canınız yandı. Bunlar yüzünde erken doğum yaparsın. Hiç ciddiye alma ve direk açıkça söyle.
Benden aldığımız kredi borcunu ödemeden evine adım atmayin de.
Konu sahibi bu yorumu cok begendim. Sen de 3 günden fazla kalamazsin evimde diye söyle.Eniştemin bi akrabasının annesi böyleydi. Çoook fenalardı. Artık gelin bıkmıştı. Yolların birikmişliği ile böyle bir kavga oldu. Annesi işte biz gidiyoruz Ramazan'da gelir kalırız diye gitti. Bu arada gelin he he dedi geçti. Cadı kayınvalide aniden Ramazan'dan önce gitti. Plan yaparlarda gelemeyiz diye uyanık davrandı. Gittiki kayınvalide şokk evi taşımışlar. Mecbur geri geldi. Çoook üzüldü kayınvalide ama hak etti. 5 yıl görüşmediler. Ama üçüncü kişilerden haber alıyorlardı birbirleri hakkında. Sonra gelin ikna oldu gelsinler dedi evine davet etti. Geldiklerinde yüzlerine misafirliğiniz sadece 3 gün daha fazla kalırsanız çocukları eşimi alıp giderim demiş siz kalırsınız evde demiş. Kayınvalide anneme anlatmıştı. Hala sadece 3 gün gidip dönüyorlar. Onlar ise asla gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?