Kayınvalde:(

Cok ayip ben utandim yani siz uyumussunuzdur o da beklemistir ohhh cok iyi olmus ona

Kayınvalide baya arızalı demek ki, insan istenmediği yerde durur mu?
Tamam gelir misafir olur ama afedersin kimisi b#kunu çıkartıyor. Kal 15 20 gün git.

4 6 ay durunca ayrı oturmanın bir anlamı kalmıyor. Hasta olur bakarsın edersin ama keyfi yapılınca bende sinir oluyorum

Yukarda bahsettim ama fazla derine girmek istemiyorum banlanmamak için

Eşimi surekli dini yönden vurmak istiyolar
İste analik babalik hakki gibi seylerden felan
boşanmazsan hakkımı helal etmiyorum dese eşiniz boşanacak mi bence birseylerin arkasına sığınıyor annesine babasına rest çekmemek için

boşanmazsan hakkımı helal etmiyorum dese eşiniz boşanacak mi bence birseylerin arkasına sığınıyor annesine babasına rest çekmemek için
Zaten daha önce defalarca
ya karın ya ben hakkimi helal etmem dedi ama demesi bi işe yaramadı

Eşim şuan sadece senede 1 kere tek gidip geliyor kadar oda yinede onlar icin degil
90 yasindaki babannesinin hatrina gidiyor elini öpmek için...

Herkes yazmış siz de zaten yapacağınıza karar vermişsiniz ama ben de bir daha vurgulamak isterim.Siz çook çok iyi niyetli saygılı sabırlı birisiniz.çok şükür eşiniz de akıllı biriymiş. Bundan sonra onlarla görüşmemekte gayet haklısınız.nolur saygısızlık olacak diye vicdan azabı duymayın geri adım atmayın.Siz zaten fazlasıyla sabretmişsiniz.Şimdi evladınızla eşinizle mutlu yuvanızda sabrınızın karşılığını alma zamanınız

Büyük konuşturmasın Allah ama şu hayatta evladım olsa onun için bile üstüme kredi çekmem. Ya ödeyemezsem o ödemezse diye. Ne uyanık kv varmış sizde. Allah yardımcınız olsun

Gerisini okuyamadım ilk madde yetti. Nasıl yani ne sebeple yanınızda yattı, nasıl müsaade ettiniz ve neden?

Evlendiğimiz ilk gün düğünden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti
Herkesten özür dilerim ama yazmasam içimde kalacak Ohaaaaaa çüüüüüşşşş yaniiii sapık mıdır nedir!!!!
Maddi konularda buna benzer çok örnek var, ilk gece sabahında odaya dalan da ama bu über manyaklık.

İnanamıyorum.... gerçekten sabrımıza ve eşinize sevginize hayran kaldım

İnanamıyorum.... gerçekten sabrımıza ve eşinize sevginize hayran kaldım
Eşimi övmek istemiyorum ama
eşim Saf kalpli iyi niyetli biri kimseye zararı olmaz
bu yüzden
Onu hep bekarligindan beri kullanmişlar
Bende çok dedigim dedik cazgır biri degilim yani biz yüz verdik bunlara birazda
Ama artik böyle olsun istemiyorum bebegimiz olucak inşallah artik mesafe koymanın vakti geldi
İnşallahta başarabiliriz.

Aslında susmadım sürekli ciddi kavgalarimiz oldu ama hiçbirşey düzelmedi üzerlerine kotülüklerini katip devam ettiler ama artik bebegimde olucak böyle şeyler yaşamak istemiyorum neyapmaliyim
Tamamen kestirip atmalısın.
Çocuğumu yalancılarla bir yetiştiremem, kendinize benzetemezsiniz.
Bize verdiğiniz sözleri tutana kadar kapımdan içeri adım atmayın reziller.
Diyeceksiniz.
Umarım gelmezler

Saf kalpli iyi niyetli esinizin size cok zarari olmus ama.
Bari cocugunuza olmasin, biraz disinizi gosterin.
O 50 bin cocugumuzun hakki, odemeden torun morun gormeye gelmeyin deyin bari.

Kv evi kimin üstüne aldı, sanırım 4 evi olmustu?
Kp üsüne sanırım
Ne demek istediginizi anladım ama

Bunlar ölmüyoda kaplumbağa gibi senelerce nesilden nesile yaşıyolar :)
Kvmin kv si 90 yasinda hala yasiyor

Ve daha bissürü örnek var

Şaka bi yana
bize bu yaşattıklarından sonra
sizce sadece onların ölmesinimi beklemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…