Valla onuda dedi hastanede mi usuttun nasi uyudun orda bilmem ne. 2 sene olmadi evleneli aliscam ...Bu sıkıntı herkeste var sanırım bende hastalanıp hastaneye yatmıştım kv gelmişti ama benden çok oğluna üzülmüştü ahh oğlum sen bu refakatçi koltuğunda nasıl uyuyan dedi. Eşimden bi su istedim gözümün içine nasıl bakıyor kv yani içinden kız hastalandı oğlum bakmak zorunda kalacak gibi bişeyler geçirdi sanırım. Bende zamanında senin hesap kafaya çok takardım her yaptığı batardı artık huyunu ve boşvermeyi öğrendim aman ne derse ne yaparsa yapsın diyorum gülüp geçiyorum. Sende böyle yap derin bir nefes al ohh mis Gül geç..,
Ustelik kizi yok kizi bebekken ölmus. Daha anlayisli olmaliydi belkiEl kızı . .
İnsan nasıl böyle olur anlamıyorum. .
Senin de bir insan evladı olduğunu unutmuş.
@Nalet Kaynana
Ustelik kizi yok kizi bebekken ölmus. Daha anlayisli olmaliydi belki
Koyde yasayanlarin geneli tarla bahce derken ev islerini unutuyorlar. Temizlige onem vermiyorlar firsatlari kalmiyor zaten. Sizde esiniz yokken kayinvalidenin yuzune bakmayacaksiniz ki anlayacak.Merhaba kizlar
Bir derdim var anlatmak istedim.
Kayinvaldem sehir disinda yasiyo. Yilda birkac defa yanimiza gelir. iki oglu iki torunu var. Sadece onlari sever onlara adamis kendini. Gelen olsun giden olsun istemez. Yanimiza gelir ogluna abarti tavirlrlar sergiler.
Ben amelyat oldum gelcem diye öldu. Sandim ki bana geliyo Bana gelmemis ki...amelyatliyim ev supurdum sildim. 55 yasinda yapardi istese yasli degil.yapmadi.koyde hic oturmaz hayvanlar tarla vs ugrasir. Mesela et yiyemem.bilir ogluna et yapti bana yemek yok.. alindim. oglu midesini usutmus uzaniyo basina gitmis ne dualar ne dualar. Esim goz dr uNa gitti kadin yine ölecek. Sanki kor oldu. Ah cocum ah nolcak simdi ah ole ah bole.agliyo. Alt tarafi dinlendirixi gozluk verdi.
Hep surati asiktir. Kimseyle konusmaz. Bende dahil. Aksam esimin gelmesini bekler onla konusur. Annem gelir ne hosgeldin ne bi gule gule. Guler yuz yok muhabbet yok.Annemde rahatsiz oluo istenmedigini anliyo cekiniyo gidiyo.uzuluyorum. bu halde insan kendi annesini ister yaninda...
ayy siz ne sekersiniz gelimler kalimler egelimiyiz neyizDiyemiyorum ya. Halbuki desem yalan solicek ne dicek sevmiom anneni mi dicek...
ya arkadasim amelyatliyim diye yanina gelim temizlencek bisi varsa yardim edim dedi. Bizimki yok onu cagirma sevmedim dio. Kim der bu zamanda ole biseyi. Kiz hastaneye bile gelim kalim dedi. Kiş basinda tanistik arkadasimin sevgilisi. Millet kac yillik arkadasina demio ole...
Haha tesekkur ederim egeli geliniyimayy siz ne sekersiniz gelimler kalimler egelimiyiz neyiz
ben de maalesef ayni kv den bende de var bildigin hasta isteHaha tesekkur ederim egeli geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?