Oyle vallahi kendi evide berbat. Camlarda bi avuc sinek olusu ayy hayvanlari var hele o yuzden her yer sinek ama kahvaltiliklar ortada yag peynir uzerinde sinekler. Buz dolabinda sinekler ayyy nasi kotu. Ben orda bisey yiyemiyorum hep kapali paket aliyirum bisiler kahvaltida falan anca ole yiyebiliyorumKoyde yasayanlarin geneli tarla bahce derken ev islerini unutuyorlar. Temizlige onem vermiyorlar firsatlari kalmiyor zaten. Sizde esiniz yokken kayinvalidenin yuzune bakmayacaksiniz ki anlayacak.
ayyyOyle vallahi kendi evide berbat. Camlarda bi avuc sinek olusu ayy hayvanlari var hele o yuzden her yer sinek ama kahvaltiliklar ortada yag peynir uzerinde sinekler. Buz dolabinda sinekler ayyy nasi kotu. Ben orda bisey yiyemiyorum hep kapali paket aliyirum bisiler kahvaltida falan anca ole yiyebiliyorum
Zorr anliyorum sizi. Oyle pis evde bende 1 bardak su dahi icemem. Ogluna yag yapacagina biraz temizlik ogrense ne guzel olur degil miOyle vallahi kendi evide berbat. Camlarda bi avuc sinek olusu ayy hayvanlari var hele o yuzden her yer sinek ama kahvaltiliklar ortada yag peynir uzerinde sinekler. Buz dolabinda sinekler ayyy nasi kotu. Ben orda bisey yiyemiyorum hep kapali paket aliyirum bisiler kahvaltida falan anca ole yiyebiliyorum
Diyorum ya belki ben alisik olmadigim icin bana ole geliyodur. Birazda onun icin yazdimSize davranışları hoş değil,Pisliğini falan da geçtim o onu ilgilendirir.
Ama şu var ki bugün burada aaa ruh hastası diyenlerin evlatları büyüyünce görücem ben onları.
Önce can sonra canan.İki oğlum var(kızımda olsa farketmezdi) Saçlarının teli için ölürüm.
Maddi-manevi herşey onlar için.Onlar kimi severse ben onlar sevdiği için en azından onu seveceğim.
Onlar mutluysa mutluyum.
Sizin anneniz böyle hissetmiyor mu?Niye kayınvalidenizin evlatlarına olan sevgisi ilgisi sizi rahatsız ediyor.
(Diğer şikayetlerinizi bunun dışında tutuyorum)
Diyorum ya belki ben alisik olmadigim icin bana ole geliyodur. Birazda onun icin yazdimSize davranışları hoş değil,Pisliğini falan da geçtim o onu ilgilendirir.
Ama şu var ki bugün burada aaa ruh hastası diyenlerin evlatları büyüyünce görücem ben onları.
Önce can sonra canan.İki oğlum var(kızımda olsa farketmezdi) Saçlarının teli için ölürüm.
Maddi-manevi herşey onlar için.Onlar kimi severse ben onlar sevdiği için en azından onu seveceğim.
Onlar mutluysa mutluyum.
Sizin anneniz böyle hissetmiyor mu?Niye kayınvalidenizin evlatlarına olan sevgisi ilgisi sizi rahatsız ediyor.
Onlar mutluysa mutluyum.
Benim de iki evladım var tabi ki saçlarının teline zarar gelsin istemem. ama erkekler ana kuzusuysa kızlar da öyle degil mi????bi tarafı el üstünde tutup diğer tarafı ezmek sorun bence adalet hersey de olmalı. benim kayinvaldem de aman oğlu is yapmasın ,elini kaldirmasin ,ben ona kul köle olayım ,her hizmetine kosturayim ister üstelik de çalışan kadınım aynı saatte eve geliyoruz. Onun oturup benim deli gibi çalışmam uygun mu ?ben ana kuzusu değil miyim ?Size davranışları hoş değil,Pisliğini falan da geçtim o onu ilgilendirir.
Onlar mutluysa mutluyum.
Kızlar acaba benim kaynana da bi tuhaflık mi var. Evime gelir yemeği bile kendi yapar herşeyi beraber yaparız.annem annem konuşur..oraya gideceğimiz zaman sevdiğim yemekler yapılır:) asla bi dk oturmaz yerinde. Sanırım sizinkiler normal benimki anormal:)))Seni çok iyi anlıyorum aynısı bende de var malesef. Gelirse oğlu için gelir torun sever bana laf sokar kaynanalik yapar kahve yap içelim falan önceden susardım artık sabrım kalmadı kve ye karşı eşinle konuş o iyice konuşsun yada sen ağzının payını vermelisin Onlar öyle gelini hak ediyor 1 tane düzgün Kv çıksa sasiricam inanki
Benim de iki evladım var tabi ki saçlarının teline zarar gelsin istemem. ama erkekler ana kuzusuysa kızlar da öyle degil mi????bi tarafı el üstünde tutup diğer tarafı ezmek sorun bence adalet hersey de olmalı. benim kayinvaldem de aman oğlu is yapmasın ,elini kaldirmasin ,ben ona kul köle olayım ,her hizmetine kosturayim ister üstelik de çalışan kadınım aynı saatte eve geliyoruz. Onun oturup benim deli gibi çalışmam uygun mu ?ben ana kuzusu değil miyim ?kayinvaldem i severim gerçekten bunun dışında çok iyi anlasiriz.bunu da belirteyim
Herkesin kendi evladi daha kiymetli haklisiniz. Ama bir de annelik yapmadan anne sevgisi beklemeseler.Siz de kendi ananızınkuzusunuz.Sizin annenizde size kıyamıyordur.Ben zaten kız erkek diye ayırmadım.
Yorumda da belirttim.Ben gelini ezmekten de bahsetmedim.Ama benim söylediğim herkesin kendi evladı kıymetli.
Öncelik canda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?