Merhaba kizlar
Bir derdim var anlatmak istedim.
Kayinvaldem sehir disinda yasiyo. Yilda birkac defa yanimiza gelir. iki oglu iki torunu var. Sadece onlari sever onlara adamis kendini. Gelen olsun giden olsun istemez. Yanimiza gelir ogluna abarti tavirlrlar sergiler.
Ben amelyat oldum gelcem diye öldu. Sandim ki bana geliyo Bana gelmemis ki...amelyatliyim ev supurdum sildim. 55 yasinda yapardi istese yasli degil.yapmadi.koyde hic oturmaz hayvanlar tarla vs ugrasir. Mesela et yiyemem.bilir ogluna et yapti bana yemek yok.. alindim. oglu midesini usutmus uzaniyo basina gitmis ne dualar ne dualar. Esim goz dr uNa gitti kadin yine ölecek. Sanki kor oldu. Ah cocum ah nolcak simdi ah ole ah bole.agliyo. Alt tarafi dinlendirixi gozluk verdi.
Hep surati asiktir. Kimseyle konusmaz. Bende dahil. Aksam esimin gelmesini bekler onla konusur. Annem gelir ne hosgeldin ne bi gule gule. Guler yuz yok muhabbet yok.Annemde rahatsiz oluo istenmedigini anliyo cekiniyo gidiyo.uzuluyorum. bu halde insan kendi annesini ister yaninda...
Ben asla tahammül edemem ,orası oğlunun evi değil gelini ve oğlunun evi, bunu ona hissettirmelisin... orada onun değil senin dediğin olur suratını asıyorsa inadına annenle konuş Gül,ayrıca madem sana yardımcı olmuyor eşinle konuş annesiyle konuşsun annesi evine dönsün orda kalıp senin sinirini bozmaya mı gelmiş ??Merhaba kizlar
Kayinvaldem sehir disinda yasiyo. Yilda birkac defa yanimiza gelir. iki oglu iki torunu var. Sadece onlari sever onlara adamis kendini. Gelen olsun giden olsun istemez. Yanimiza gelir ogluna abarti tavirlrlar sergiler.
Ben amelyat oldum gelcem diye öldu. Sandim ki bana geliyo Bana gelmemis ki...amelyatliyim ev supurdum sildim. 55 yasinda yapardi istese yasli degil.yapmadi.koyde hic oturmaz hayvanlar tarla vs ugrasir. Mesela et yiyemem.bilir ogluna et yapti bana yemek yok.. alindim. oglu midesini usutmus uzaniyo basina gitmis ne dualar ne dualar. Esim goz dr uNa gitti kadin yine ölecek. Sanki kor oldu. Ah cocum ah nolcak simdi ah ole ah bole.agliyo. Alt tarafi dinlendirixi gozluk verdi.
Hep surati asiktir. Kimseyle konusmaz. Bende dahil. Aksam esimin gelmesini bekler onla konusur. Annem gelir ne hosgeldin ne bi gule gule. Guler yuz yok muhabbet yok.Annemde rahatsiz oluo istenmedigini anliyo cekiniyo gidiyo.uzuluyorum. bu halde insan kendi annesini ister yaninda...
2 yil olmadi evleneli alisamadim galiba .d esim yokken pek konusmiyorum bnde ilgilenmiyorum. Gerci esim varkende pek ilgim olmuyo. Hadi smdi 1 hafta 10 vun kalio Cocuk mocuk olursaa asil o zaman uzun uzun kalmaya gelir ben ona yaniyirum....maydanooz walla ben seni pasif buldum , Hadi bi yapar iki yapar da artık kendi evinde mağdur olmamayı öğrenmiş olman lazım , yüzsüzlere aynı onlar gibi davranmak lazım , walla kv bana gelse yüzüne eşim yokken bakmayı düşünmüyorum , beş yıllık evliyim insan gibi davrandım , eşim yokken de böyle çekingen konu açmaya çalışarak geçti bu yıllarım o şeytana karşı ama bundan sonra rol yapmaya çalışmayacağım , sen de aynı onun yaptığı gibi yap , eşim geldiğinde eşine çoook iyi davran, erkeklerdeki şansa bak ya , rekabeti n ortasında paşa gibi yaşıyorlar
Hahaha cok iyigörgüsüzün teki.. yapacağın şey o kadar kolay ki.. nasıl muamele görüyosan aynısını yapacaksın canım. ilgisizse ilgisiz, konuşmuyosa sen de konuşma kafana göre takıl yanında, o oğluna yemek yapıyorsa sen de kendine en sevdiğin yemeği yap.. bak o zaman nasıl mutlu olcan. benim kaynana da aynen öyleydi. eşime öğretirdim, akşam annene canının istediğini söyleyip şu yemeği yaptırsana derdim. o da ölürdü zaten yapcam diye. oturup en çok ben yerdim. gıcık olurdu
Malesef bariz anlasiliyo. Eltimin ailesinede oyle. Sunnette gittigmizde farkettim. Eltimin annesi kardesleri ugrasti bu hic bisey yapmadi el surmedi. Babanne olarak kalkip dugunde oynamadi bileAnnenız nıye istenmedıgını düşünüp çekiniyor ve gıdıyor? Kv kim oluyor ev sahıbı mı sankı? Orası onun oğlunun evıyse, anneninde kızının evi, neyine çekiniyor anlamadım.
annem amelıyat oldugunda kv gelıp ben bakıcam annene dedı:)Merhaba kizlar
sizde ne yapacaksınız acımayacaksınızKv gelince evim birbirine giriuo. Bi yemek yapcak kapagini kapatir altini sonun kadr acar tasar ocagin ustunde yanar o akanlar komur olur cikaramam. Ellerinden sular yaglar aka aka cekmeceleri dolaplari eller heryer yapis yapis pis silar akar dolaplardan. Peynir cerez bal bilmemne hep acikta masada durur. Yemek yapar aksam dolaba koymaz sabaha kadar bozulur... ay daha neler neler
ben de düğünden önce cok severdim o kadar ıyıydı kı bana karsıKendine zarar veriyor haberi yok. Ben dugunden once kv cok severdim. Dugun arifesinde anladim. Gozunde kiymetimin olmadigini hic sitem etmedim. Arayip sormadim ama. Kandil de bile aramadim. Simdi anliyor yavas yavas sogudugumu. Ne yapayim herkes hakettigini alir
Bende de var iki numara küçüğü. Gelir pırasaların beyazını ogluna koyar. Oğluna özel ekmek alır dolapta ayrı bır yerde tutar. Hastalanınca bır nane kaynatıp getırmez ogluna. Artık anlatmıyom. Salla gıtsın kucul dunyaşarı kucuk hesapları olan insancıklar işte takma gül geç bel bağlama hoc beklentıye gırme. Col da gelmesın ne gerek varMerhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?