Denk gelmiş olamaz mıSene bilmem kaç ? O kadar eski bı konu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denk gelmiş olamaz mıSene bilmem kaç ? O kadar eski bı konu![]()
Ah be güzelim boyum kadar kızım var 16 yaşında ama kaynanamlara yetmiyor yıllardır baskılamaya çalışıyorlar kocasıyla beraber 2.çocuk yok oğlum yok diye ..bu kadar cahiller..sürekli bana onun şu kadar çocuğu var bunun bu kadar torunu var..kötü asiyenin (köyde komşusu)bile 3 erkek torunu var dedi bir kez bana..ee banane yada,sanane bundan dedim bozuldu olayı büyüttü kavga çıkarttı.ama ben her zamanki üslubum la olayı dalgaya almayı başardım ..tarzım bu.onun amacı beni sinirlendirmek,sindirmek ama her seferinde sinirlenen o oluyorBen eşime söyledim oda annesiyle konuşmuş ama hiç cevap yok annesinde.. ve davranışlar aynı hatta ve hatta bizim bebek konusunda sıkıntımız var öğrendi yılan bana şöyle laf soktuğunu sanıyor yoldan geçen bir kadını gösterip “ bak bak boy boy çocuğu var” cevap vermedim çünkü versem de aynı vermesem de görümcelerim de aynıbazıları sadece kendi dedikleri olsun istiyor maalesef
CevapladımÇen bana laf mı çokmaya çayıştın çeeen?![]()
Siz 10 senelik konuya yorum yaptığınız için ilk sayfaya düştü de görüverdik. Siz nasıl buldunuz ilgi çekici kısmı orası.“Antik dönemden kalan” konumuz çok ilginizi çekmiş olacak ki yorum yapmak istemişsiniz.
Allah razı olsun öyle yapmaya çalışıyorumAh be güzelim boyum kadar kızım var 16 yaşında ama kaynanamlara yetmiyor yıllardır baskılamaya çalışıyorlar kocasıyla beraber 2.çocuk yok oğlum yok diye ..bu kadar cahiller..sürekli bana onun şu kadar çocuğu var bunun bu kadar torunu var..kötü asiyenin (köyde komşusu)bile 3 erkek torunu var dedi bir kez bana..ee banane yada,sanane bundan dedim bozuldu olayı büyüttü kavga çıkarttı.ama ben her zamanki üslubum la olayı dalgaya almayı başardım ..tarzım bu.onun amacı beni sinirlendirmek,sindirmek ama her seferinde sinirlenen o oluyorkaale almadığım için çok bozuluyor dahada üstüme geliyor..kocası ona keza..yok kızım büyümüş yarın öbür gün kocaya gidermiş bir oğlumuz bile yokmuş ble ble ble...
Boş boş muhabbetler...kendilerinide yırtsalar istemiyorum 2.yi..tek üzüntüm kızımın bizden sonra tutacak bir dalı olmaması kimsesi kalmayacak biz göçünce...umarım iyi bir mesleği,iyi bir eşi,hayırlı arkadaşları olur hayatında bize ihtiyaç duymaz..
Ama böyle kötü bir devirde 2.çocuk benim için kesinlikle imkansız
Sende çok kafaya takma ne olur üzme kendini onların konuşmaları bitmez..3 tanede doğursan seni alaşağı edecek bir konu bulur nasılsa
Esinle mutlu olmaya bak olmadı benim gibi dalgaya vur işi dahada sinir olsun
Vay be 10 senelik olduğunu bile fark etmedimSiz 10 senelik konuya yorum yaptığınız için ilk sayfaya düştü de görüverdik. Siz nasıl buldunuz ilgi çekici kısmı orası.vay
İnsanlık var olalı beri kişisel problemler 3 aşağı 5 yukarı aynı. Velhasıl 2011 de kv ile laf sokma sıkıntıları yaşayan insanlar nasıl varsa 2021 de de var be 2031 de de olacak. Buna neden şaşırdınız. Ayrıca insanlar sıkıntılarına mukabil konuları aratıp buluyorlar. Herkesin derdi ayrı algıda seçicilik diyoruz buna daAlllah aşkına nasıl buldunuz bu antik dönemlerden kalma konuyu?
İnsanlık var olalı beri kişisel problemler 3 aşağı 5 yukarı aynı. Velhasıl 2011 de kv ile laf sokma sıkıntıları yaşayan insanlar nasıl varsa 2021 de de var be 2031 de de olacak. Buna neden şaşırdınız. Ayrıca insanlar sıkıntılarına mukabil konuları aratıp buluyorlar. Herkesin derdi ayrı algıda seçicilik diyoruz buna da![]()
'' Ben kız vermicem, içgüveysi alcam, artık devir değişti, kız verilmiyor damat alınıyor.Ah be güzelim boyum kadar kızım var 16 yaşında ama kaynanamlara yetmiyor yıllardır baskılamaya çalışıyorlar kocasıyla beraber 2.çocuk yok oğlum yok diye ..bu kadar cahiller..sürekli bana onun şu kadar çocuğu var bunun bu kadar torunu var..kötü asiyenin (köyde komşusu)bile 3 erkek torunu var dedi bir kez bana..ee banane yada,sanane bundan dedim bozuldu olayı büyüttü kavga çıkarttı.ama ben her zamanki üslubum la olayı dalgaya almayı başardım ..tarzım bu.onun amacı beni sinirlendirmek,sindirmek ama her seferinde sinirlenen o oluyorkaale almadığım için çok bozuluyor dahada üstüme geliyor..kocası ona keza..yok kızım büyümüş yarın öbür gün kocaya gidermiş bir oğlumuz bile yokmuş ble ble ble...
Boş boş muhabbetler..
Bdv nin sonuna git en son konuyu hortlatdaha eski bir konuyu hortlatmaya ant içtim şu an
Bdv nin sonuna git en son konuyu hortlat