Kayınvaldeme tahammül etmeye çalışırken kendimi bitirdim!

suanda annesine mutfakta yardim ediyor.bende odada suratimi astim oturuyorm. konusmuyorum cok sinirliyim. bana isaret parmagini uzatip ayar cekiyo. ben aannesinin yaninda bagirmadim bu arada. tersledim dogrudur ama bagirmadm akli sira annesi geldi erkeklik taslicak bana.

Bende de tam olarak aynasından var hamile halimle gelinlik yaptım mañana şimdi yapmam herhalde.yüzü midemi bulandiriyor.bir arkadaş misafir demiş.eğer misafirse misafir gibi davranmali.kız analari kapı kulu geldiklerinde evin hizmetçisi oluyorlar.erkeklerinki hanim efendi.ne hikmetse değerleniyor adamlar.eğer sıkıntı anımda kocam yanımda olmasa herhalde evlendiğim gece boşaNirdim ben. Allah affetsin

Misafirlikte bir yere kadar. Sizin anneniz gelince bir işin ucundan tutuyordur muhakkak ki kızıma bakıyor demişsiniz.
Ne var yani tabağını kaldırsa bir çorba pisirse, ufacıkta olsa birseyler yapsa incileri mi dökülür. Çalısmasanız tamam diyeceğim ama çalışan bir bayansınız. Çocukta var , bu kadar iş güç sonrasında çocuğunuza vakit ayıramazsınız bile layıkıyla.
Eşiniz ile tartışmanız olmuş o konu bambaşka bir boyut zaten. Siz bu kadar uğraşırken, teşekkür edeceğine size çıkışması tuhaf yani. Görmüyormu , farkında değilmi olup bitenin?
Allah kolaylık versin. Umarım en kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz tabi kayınvalidenizde evine döner.

iyi etmissin. boyle yapicaksin iste. esek olursan semeri vuran cok olur. eslerden sana aciyip gonul rizasiyla yardim etmelerini beklemiyeceksin. benim esimde yapmisti buna benzer seyler kizim bebekken, kv kp bizde 6 ay kalirken. dedim ahirette iki ellerim yakandadir, sen orda kosulurken ben kizimla gecirebilecegim zamandan calip cok az ilgilenebildim bebegimle, bu hakkimi oldurseler helal etmem dedim.
simdi cok deyisti, bakalim TR ye ailesini ziyarete gidince gorucez. beni kul kedisine cevirirse iki cocugumu da alip annemlere cekip gidicegimi cok iyi biliyor.
Allah kadinlari kole olsun diye yaratmadi sonucta.

ben kizimla ilgilendim banyo yaptik kizimi uyuttim yatagima uzandim bornozla. hala hicbir is yapmiyorum.dinlendiktn sonra saclarima fon cekcm,makyaj yapcm.kv sbhtn beri yemek yetistirme stresinde. ben kalkmayinca esim yardim ediyor. agzini acip bisede diyemiyolar.

Bana çok haksız geldiniz kusura bakmayın. Bir de daha önceden yemek yapmazdım şimdi kızım var diye yapıyorum demişsiniz. Pes doğrusu belki onun da hataları var ama sonuçta misafir. Eşiniz de çok iyi bir insanmış helal olsun. KPSS yi eşiniz de kazanmış. Onu da ailesi yetiştirmiş benim de erkek kardeşlerim var en iyi üniversitelerde okutuyor ailem. Ya onların hakkını kim ödeyecek? Yarın bir gün evine gidince aman gelin KPSS yi kazanmış ne yapsa yeridir mi diyecekler. Allah korusun böyle insanlardan.

Okurken icim sisti.allah sabir versin.hayatta en sevmedigim iki insan tipi vardir bencil ve cimri insanlar.madem esuniz gec geliyor.sizde 3ve gelince masayi kurmayin.ben tokum anne sen hazirla ye diyin.yada isten cikmadan arayin.bulasiklari yikamayin cocugu sallarken uyuyo kalmis numarasi yapin.kac gun kalicak orda bulasiklar elbet yikayacak.madem laftan anlamiyor bu sekilde anlar belki.bunlari yapamam derseniz.susup oturxaksin8z gptmrzdrn gelceksiniz.nasilsa uzakta oturuyomus

4 saat mutfaktaydi bi girdim mutfaga sadece tatli yapmis.simdi 2 saatte o kdr insana yemek yapcm. yine bana patladi. bide cok yorulmus oyle diyo

sen niye yemek yapiyorsun ki . sadece kizinin yiyecegi kadar pisir bir corba o kadar. kendinde yolda gelirken ye. esin dusunsun annesinin yiyecegini. cocugun corbasini migdeye indirip onu ac birakicak kadar manyak bir kadin deyildir heralde.
Bende öyle düşündüm okuyunca kızının yemeğini yap yeter . YorgunYorgunum de sürekli niye herşeye yetişmeye çalışıyosun . Baktın yapiyosun hiç bisey ellemiyolar

Ne vicdansız insanlar var

Benim babaanenle dedemi yengem evlerine almazdı 3- 5 yılda bir orda kalırlarsa zafer sarhoşu olurlardı oda bir gece . Ama en iyi en kıymetli gelini oydu . Yemekler ,temizlikler , ayarlı cümleler ....

iyi de sen bile bile lades demişsin.. nişanlıyken sinyal vermişler biz cimriyiz düşüncesisiz diye, sen aldırmamışsın.. baştan düşünmeliydin.. ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen..

Sen yine bi kac hafta katlanacan ben hep burun burunayım aynı evde degiliz belki ama neredeyse her hafta gorusuyoruz ben kaynanam çoçuguma neler yediriyor bi bilsen sabır sabır sabır

Ev Baba'nın, kredi çekip eşya aldın, üç yıl Baba'nın arabasını kullandınız, cocuğunuza annen BAKIYOR? Evle sen ilgileniyorsun, çocuğa sen bakıyorsun, kayınvalidene hizmet ediyorsun...bunları dışarıdan baskasının Hayatıymış gibi oku bakalım bir de...ne düşünürsün? Sadece sen ve senin ailenin emeği...Evliliği kim yürütüyor? Bu kadar özveriden sonra gördüğün muamele beğenilmeyen gelin...Kendini kullandırtma.Köyden kız almadılar!

evet disardan bakinca aptal gibi duruyomusum. nasil bu hale geldi anlanadim.. sevgiliyken sacma sapan kaprislerimi ceken adam gitti okuz geldi. bu arada konuyu kv icin acmistim ama suanda esime sinirim kv olayini bastirdi.

Canım sen dua etki uzakta biraz sabret, ben 3 sene aynı evde oturdum aynen anlattığın gibi buraya yazmakla bitmez 1 kaşık çorba yaptığını görmedim doğuma giderken eşim işteydi yol parasını o verdi akşam geri almış düşün yani,bebek mevlütü yaptım herşeyi biz aldık peçete lazım oldu gitti aldı parasını istedi akşam oğlundan,evin herşeyini biz karşılıyoduk öyle oluyoduki eşimin işe gitmeye yol parası kalmıyodu şükürler olsun şimdi ayrıyız, evine çıktı 2 sene faturalarını biz ödedik eşim dükkan açıp borçlanınca ilgilenemedi şimdi şükür herşeylerini kendileri alıyo bende kendimi çok yıprattım sonra baktım ne yaparsam yapayım eşim bildiğini okuyo bıraktım kendi hallerine huzursuz olmaya değmez.

ne vicdansız insalar var ,bunlarda anne olmuş halden hiç mi anlamaz ya.gelini sevmiyordurda torunu var ortada

okurken resmen kendimi görüyorum seni cok iyi anlıyorum neyseki seninki uzakmıs benimkisi yakın bıde cocuga kv bakıyo annemde bakıyo ama su ara havalardan dolayı daha cok kv bakıyo herseyi onlar biliyo sen söyleyince bırseyi yanlıs anlıyo tv izlesin bişeyi aa bak buda böyleymiş diyo yavv kadın ben sana demiştim diyorum ama kime diyon işte bunların sorunları bitmez eşlere bişey desen sen kötüsün en iyisi bişey dememek aranı hep iyi tutmak daha mantıklı eşlerle en azından nazın gecer ogulları bısey söyleyince kuzu kesilirler.malesef okadar oku calıs ailen senin için ugrassın ama kendi evinde huzur bulamayınca sinirler tavan yapıyo.biraz sabret cok da alıstırma bu sefer rahat gelır gitmek bilmez sabır arkadsım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…