- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
vazgeçtiğini söylüyor ama benden gizli bi işler karıştırırmı bilmiyorum öyle yaparsa anasının yanına yollarım vallaKesinlikle yapma öyle bisey ve yaptirtma sonra çok pişman olursunuz.
kaynın olacak herife para lazım belli ki .Kendi çeksin kendi ödesin biz ev filan istemiyoruz siz ölünce eşit dağıtılsın hak hukuk ne ise neden demiyorsunuz ?
alisi neden bakmıyor anasınacnm senorya bizim üstümüzde oynanıyor aynen öyle kaynıma para lazım muhtemelen kayınvaldeden istedi kayınvaldem görümceme veriyorlar ne var ne yok çünkü onlarla kalıyor ve görümcem ne derse o oluyor. kadın hasta yatağında olaya el attı. oğlunun adı ali olsun alimin evi yok diyo telde alim ev sahibi olsun diyo o kanalda eşime yükleniyor. sen abine 15 tl öde bitince bi 15 tl daha öde bacınada ne zaman ödersen öde payını sende evi satınca üstüne yapalım. ev memlekette biz uzak bi şehirdeyiz. bende eşit dağıtılsın ben kredi çekmem dedim eşim yok anam iyi niyetli düşünüyorda sen fesatladın falan diyor ya mantık var bi kere bu anacı oğulları napmalı ki
alisi neden bakmıyor anasına
iyi de kaynının evi yok ise size ne .Ortak bir havuzda mı birikiyor paralar sebebini çözemedim esasenbizim olduğumuz ilde kemoterapi tedavisi yok ayrıca ankarada imkanlar daha fazla ki eşim imkan olsa hiç durmaz getirtir ki gelse Allah rızası için bakarm,
ama konum o değildi arkadaş
arkadaşlar eşimin kredi çekmesine izin vermedim kayınbabam kaynıma kredi çekti 15 milyar 2 seneliğine 800tl olarak ödeyecekmiş eşimde kredi çekmedim bari elden babama vereyim parayı diyor. 2 sene 800 tl ödeyecekmiş eşim kalan 15 milyarıda daha sonra ödeyecekmiş bu yaz ev satılırsa görümcenin payına düşen verilecekmiş ev eşimin üstüne yapılacakmış k.valdemler o eve geçecekmiş evde bir huzursuzluğumz var bu yüzden kavga kavga bıktım bende maaşımı biriktircm vermiycem dedim kendisi asgari ücret alıyor ben 2200 tl civarı resmen evin tüm masrafı üstümde birde dikleniyor vercem diye ben kötü düşünüyormuşum çıkamadım işin içinden
kayınvaldeyi arasam konuşsammı
eşimle artık kavgayı bırakıp çok konuştum anlamadı direk maaşımı biriktirme yoluna gidiyorum desemmi ki çocuğun kreşi 600 tl kira 400 tl
sizlerin fikrine ihtiyacım olcak
yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?