kayınvaldemin evi ve kredi işi

Bana hiç mantıklı gelmiyor. Ödenen toplam borç faiz dahil olarak olsa bari yani 15 bin değilde faizi ile birlikte. mesela 17 bin gibi.

Okurken bile fenalık geldi benim içime. böyle karmaşık iş mi olur yahu.
Yine Allah geçinden versin de ev bir sizin üzerinize geçsin ondan sonra planlaması yapılır.
o 30 bin tl olacak 50-60 bin tl
insanlar ne kadar akıllı, siz kendinizi bir sağlama alın da sonrasını mantıklı bir şekilde çözersiniz insallah

Eşin 15 bin çekse geri ödemesi 15bin olmuyor ki bu bir.
İki kez kredi çekmiş faizi ile birlikte ödeniyor.
Bir de görümcene kredi çekilecek aynı şekilde.
Haklarını ödeyim derken yanlış bir karar verilmiş, boşuna borçlanılıyor.
Ev satılıp üçe bölünse daha iyi. Ya da kardeşlerine ödediği krediyi kendi evine ödüyor gibi düşün.

eşimle konuştum bir daha bu konuyu açma bana ben istemiyorum kredi çekmeni dedim çekersen biz kötü oluruz dedim bakalım

ev satılsın bölüşün
ne o ya
o kredi çekiyor ona veriyor
sen kredi ödüyorsun
görümcen para bekliyor
okurken daral geldi

kaynın olacak herife para lazım belli ki .Kendi çeksin kendi ödesin biz ev filan istemiyoruz siz ölünce eşit dağıtılsın hak hukuk ne ise neden demiyorsunuz ?

kaynın olacak herife para lazım belli ki .Kendi çeksin kendi ödesin biz ev filan istemiyoruz siz ölünce eşit dağıtılsın hak hukuk ne ise neden demiyorsunuz ?

cnm senorya bizim üstümüzde oynanıyor aynen öyle kaynıma para lazım muhtemelen kayınvaldeden istedi kayınvaldem görümceme veriyorlar ne var ne yok çünkü onlarla kalıyor ve görümcem ne derse o oluyor. kadın hasta yatağında olaya el attı. oğlunun adı ali olsun alimin evi yok diyo telde alim ev sahibi olsun diyo o kanalda eşime yükleniyor. sen abine 15 tl öde bitince bi 15 tl daha öde bacınada ne zaman ödersen öde payını sende evi satınca üstüne yapalım. ev memlekette biz uzak bi şehirdeyiz. bende eşit dağıtılsın ben kredi çekmem dedim eşim yok anam iyi niyetli düşünüyorda sen fesatladın falan diyor ya mantık var bi kere bu anacı oğulları napmalı ki

alisi neden bakmıyor anasına

bizim olduğumuz ilde kemoterapi tedavisi yok ayrıca ankarada imkanlar daha fazla ki eşim imkan olsa hiç durmaz getirtir ki gelse Allah rızası için bakarm,
ama konum o değildi arkadaş
iyi de kaynının evi yok ise size ne .Ortak bir havuzda mı birikiyor paralar sebebini çözemedim esasen

arkadaşlar eşimin kredi çekmesine izin vermedim kayınbabam kaynıma kredi çekti 15 milyar 2 seneliğine 800tl olarak ödeyecekmiş eşimde kredi çekmedim bari elden babama vereyim parayı diyor. 2 sene 800 tl ödeyecekmiş eşim kalan 15 milyarıda daha sonra ödeyecekmiş bu yaz ev satılırsa görümcenin payına düşen verilecekmiş ev eşimin üstüne yapılacakmış k.valdemler o eve geçecekmiş evde bir huzursuzluğumz var bu yüzden kavga kavga bıktım bende maaşımı biriktircm vermiycem dedim kendisi asgari ücret alıyor ben 2200 tl civarı resmen evin tüm masrafı üstümde birde dikleniyor vercem diye ben kötü düşünüyormuşum çıkamadım işin içinden
kayınvaldeyi arasam konuşsammı
eşimle artık kavgayı bırakıp çok konuştum anlamadı direk maaşımı biriktirme yoluna gidiyorum desemmi ki çocuğun kreşi 600 tl kira 400 tl
sizlerin fikrine ihtiyacım olcak

kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var k.valdeyi arasammı
yada eşimle her gün kavga huzur kalmadı boşanmaya kadar varırmı bu iş
kendi yağımızda kavruluyoruz bu parayı verirse bu ev nasıl döncek diye düşünüyorum

En sevmediğim erkek tipi karısını dinlemeyen, kendi maaşına güveni yok hem sana güveniyo hemde senin fikrine saygı duymuyo..şu erkekler evlenmeden önce aileerinden okkalı bir kazık yiyip akıllanıp öyle evlenseler keşke...işi bırakmakla tehdit etsen...

memurum cnm
işte sıkıntı yaşamıycamı bilsem ailesine güvenebilsem olur derdim bi yere kadar

bende böyle düşündüm sonra ama ne yapabilirim bilmiyorum böyle belirsiz hesaplarla uğraşmak istemiyorum.eşimde onlar ne derse yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…