Ne kadar zor durumdasındır şimdi. Allah yardımcın olsun.meraba arkadaşlar kayınvaldemle altlı üstlü oturuyoruz.bu hafta işe başladım ve 5 aylık bi bebeğim var.işe başlayacağım gün bebeğime bakamicanı söyledi.resmen yıkıldım.bebeğimde anne sütü emiyo hergün sağıp bırakıyorum ama biberona bi türlü alışmadı.şuan hem işe adapte olmaya çalışıyorum hem bakıcı arıyorum hemde bebeği biberona alıştırmaya çalışıyorum.nası alışıcak bilmiyorum nolur yardım edin.
aslında sorun eşimde.ben bu konuda muhattap olmak istemedim eşime sordum oda bakıcaklarını söyledi.çünkü kayınvaldem ve kayınpederim evdeler ve bütün torunları yurtdışında bi benim bebeğim var.onlarda hiç bir maazeret göstermeden bakamayız demişler.bu konuyu çalışmaya başlamadan önce konuşmadınız mı kv ile? yani önceden bakarım diyip de son dakika yapamam dediyse büyük kazık evet..ama önceden verilmiş bir söz yok ise ,sorun sizde demektir.
hiç bir maazeretleri yok cnm biz yaşlıyız diyolar bende tamam yanınıza yardımcı tutiyim diyorum onuda kabul etmiyolar 5 aylık çocugu kreşe gönder diyolar banaNe kadar zor durumdasındır şimdi. Allah yardımcın olsun.
Neden yan çizdi bu kadın?
Unutmaya çalistiğim ne varsa hatirlattin bana.Tek torundu bakmadi yine kvaslında sorun eşimde.ben bu konuda muhattap olmak istemedim eşime sordum oda bakıcaklarını söyledi.çünkü kayınvaldem ve kayınpederim evdeler ve bütün torunları yurtdışında bi benim bebeğim var.onlarda hiç bir maazeret göstermeden bakamayız demişler.
kusura bakmayın da ne demek muhattap olmamak? eşinizin annesi babası olmsı haricinde bebeğinzi emanet etmeyi düşündüğünüz kişiler,muhattap olmamak ne demek?eşinizde değil sizde sorun bence.eşiniz nasılsa bakarlar düşüncesiyle hareket etmiştir.önceden konuşulur bakacak mısınız,nasıl olacak,geliş gidiş saatleri yiyeceği içeceği,vs tonla şey.aslında sorun eşimde.ben bu konuda muhattap olmak istemedim eşime sordum oda bakıcaklarını söyledi.çünkü kayınvaldem ve kayınpederim evdeler ve bütün torunları yurtdışında bi benim bebeğim var.onlarda hiç bir maazeret göstermeden bakamayız demişler.
Kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil ama bastan bakarim dediyse ayip etmis. Eger mümkünse konu sahibi calismayin... kendiniz bakin cocugunuza ztn alti istluyse onlarin evi ve kira ödemiyorsunuzdur.yaslikta 24 saat cocuk cekilmiyor yaslilarida anlamak lazim hatta esinde konu sahibiLaf olsa " çocuk bizim" derler...Aynisini kv bana yapti...Seni en iyi ben anlarim.Sen de vine ekmek fetiriyosun, babana çalusmiyosun.Gece bebek bak gunduz işe git.daha tam kendini toparlamadin bile belki....kv de toto buyutsun ohhhh!!!!!
evet cnm ya bide bana işten çık çocugunu ele neden vermek istiyosun biz kıyamıyoruz diyolar lafa bakar mısın ben mecbur olmasam çocugumu neden bırakıyım zaten işi bıraksam sigortamı kendi ödicek sankiLaf olsa " çocuk bizim" derler...Aynisini kv bana yapti...Seni en iyi ben anlarim.Sen de vine ekmek fetiriyosun, babana çalusmiyosun.Gece bebek bak gunduz işe git.daha tam kendini toparlamadin bile belki....kv de toto buyutsun ohhhh!!!!!
bence sorun eşin de değil biraz da sen de.eğer aranızda bir kavga kırgınlık vs..yoksa eşin yerine sen sormalıydın kesin konuşmalıydın,işini garantiye almalıydın.belki eşine öylesine bakarız demişlerdir ama o anlamamıştır.ya da üstünde durmamıştır.kusura bakma ama işe başladığın güne bırakılır mı böyle önemli bir durum.aslında sorun eşimde.ben bu konuda muhattap olmak istemedim eşime sordum oda bakıcaklarını söyledi.çünkü kayınvaldem ve kayınpederim evdeler ve bütün torunları yurtdışında bi benim bebeğim var.onlarda hiç bir maazeret göstermeden bakamayız demişler.
ben onları anlıyorum ve yanlarına yardımcı tutmayı teklif ettim kabul etmiyolar evime bayan gelicek ona sorun çıkarıyolar 5 aylık bebeği kreşe gönder dedi düşünebiliyo musun ben kimseye zorla bak demem mecbur değil ama babaannesi olarak birini tut ben en azından kontrol ederim demesini beklerdimKimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil ama bastan bakarim dediyse ayip etmis. Eger mümkünse konu sahibi calismayin... kendiniz bakin cocugunuza ztn alti istluyse onlarin evi ve kira ödemiyorsunuzdur.yaslikta 24 saat cocuk cekilmiyor yaslilarida anlamak lazim hatta esinde konu sahibi
Benimki dedi ki " kizim nişanli kolunda 4 bikezik var Ben kizimi evde tek birakirsam bikwzik çalinirsa dunurlere ne hesap veririm ...ama dikkat et çocuğu döver gerizekali olur sakat kalir haa" diyorduevet cnm ya bide bana işten çık çocugunu ele neden vermek istiyosun biz kceririmruz diyolar lafa bakar mısın ben mecbur olmasam çocugumu neden bırakıyım zaten işi bıraksam sigortamı kendi ödicek sanki
cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorumbence sorun eşin de değil biraz da sen de.eğer aranızda bir kavga kırgınlık vs..yoksa eşin yerine sen sormalıydın kesin konuşmalıydın,işini garantiye almalıydın.belki eşine öylesine bakarız demişlerdir ama o anlamamıştır.ya da üstünde durmamıştır.kusura bakma ama işe başladığın güne bırakılır mı böyle önemli bir durum.
sonuçta şu anda zor durumdasın.peki bebek şimdi kimin yanıda?
Iste her insan bir degil ama hatta esinde bayan girsin eve ne olcakmis kiresteki calisanlar erkekmi hey allahim bence calisma kendin bakben onları anlıyorum ve yanlarına yardımcı tutmayı teklif ettim kabul etmiyolar evime bayan gelicek ona sorun çıkarıyolar 5 aylık bebeği kreşe gönder dedi düşünebiliyo musun ben kimseye zorla bak demem mecbur değil ama babaannesi olarak birini tut ben en azından kontrol ederim demesini beklerdim
evinize gelecek bakıcıdan onlar ne anlamadım..siz bence güzellikle en baştan konuşsaydınız bu durumları ,işe başlamada çözülmüş kafanız rahat olurdu.ben onları anlıyorum ve yanlarına yardımcı tutmayı teklif ettim kabul etmiyolar evime bayan gelicek ona sorun çıkarıyolar 5 aylık bebeği kreşe gönder dedi düşünebiliyo musun ben kimseye zorla bak demem mecbur değil ama babaannesi olarak birini tut ben en azından kontrol ederim demesini beklerdim
Ya ben dedim ki " sana hizmet et demiyorum.Kadin tutayim ćocuğa baksin sana da hizmet etsin ama sen sadece başinda ol" Kizinin 4 bileziğini birakamazmis...Ki bende tonla altin vardi verirdim biliyoduben onları anlıyorum ve yanlarına yardımcı tutmayı teklif ettim kabul. Kadin itmiyolar evime bayan gelicek ona sorun çıkarıyolar 5 aylık bebeği kreşe gönder dedi düşünebiliyo musun ben kimseye zorla bak demem mecbur değil ama babaannesi olarak birini tut ben en azından kontrol ederim demesini beklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?