kayınvaldemin son dakika kazığı :(

Allah yardımcınız olsunn..
konudan alakasız ama altlı üstlü oturmak sizce zor bisey mi

cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
ama işte sen zor durumda kalıyorsun.çocuğun için katlanmak zorundasın.

bir de böyle konuşulamayacak insanlar dediğin kişilere 5 aylık bebeği nasıl emanet edecektin peki?

hiç bir maazeretleri yok cnm biz yaşlıyız diyolar bende tamam yanınıza yardımcı tutiyim diyorum onuda kabul etmiyolar 5 aylık çocugu kreşe gönder diyolar bana

Şaka gibi cidden. Bakıcı bile olsa en azından böyle bir alternatifin varken başında durması lazım bakıcının.

Bir şeye kızmış olmasın?Eşin bir konuşun.

İnsan torununa böyle mi yapar aklım almıyor.

İnşallah dayanamaz da karar değiştirir.

Çok mu yaşlılar?

cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
o zaman iyi yönünden bakın olaya..siz kv ye güvenmiyorsunuz,nasıl çocuk emanet edecektiniz? bir sürü sorun çıkacaktı..inanın zor işler.yemesi içmesi düzeni çok öenmlidir bebeğin,hepsi sizin istediğiniz gibi olmalı.kv ile bu olmayacaktı belli ki.bakıcı tutun kafanız rahat olur..

ama işte sen zor durumda kalıyorsun.çocuğun için katlanmak zorundasın.

bir de böyle konuşulamayacak insanlar dediğin kişilere 5 aylık bebeği nasıl emanet edecektin peki?
ben en başından bakıcı istiyodum ama eşim çok ısrar etti onlar bakar ele mi baktırıcaz diye aslında eşim yüzünden oldu o bana ısrar edince bende tama demiştim

bugün aynı şeyleri yazıyoruz seninle :)

ben en başından bakıcı istiyodum ama eşim çok ısrar etti onlar bakar ele mi baktırıcaz diye aslında eşim yüzünden oldu o bana ısrar edince bende tama demiştim
sen tut bakıcını kafan rahat etsin.bazen el en yakınından daha iyi daha güvenilir olabiliyor.

hahahah bizde de aynısı olmuştu,,erkekler annem kesin bakar diyor ama işin aslı o olmuyor..ben kv ye sordum bakacak mısın diye.o da yok bakamam dedi,ama bakıcı parsasına destek olurum dedi mesela..kendi annem de bakamam dedi.ama sağolsunlar hep gelip gittiler.

Sen bakıcı bulana kadar idare edecek herhalde?
Zaten bakmasın boş ver iyi olmuş.
Arkadaşın bebeği de ilk başta almadı biberon emziğini değiştirdiler aldı.
evet şuan onlar idare ediyo damaklı emzik aldık bugün onu denicez inşallah olur aslında öğlenleri emzirmeye geliyorum ben gelene kadar kaşıklar meyve püresi yoğurt idare edebilirler diye düşünüyorum ama yrn doktorlada konuşucam

Sizin memleketler farkli mi kocanla? Kv kendi kizinin çocuğuna bakar ama....

gene seninki yardım etmek istemiş benimkiler hiç bişeye karışmıyolar inşallah eve gelen kadını kaçırmazlar ben ona razıyım

eee bu insanlara bebeğini bırakmayı nasıl kabul ettin o zaman

sen daha kendin muhatap almadığın insana 5 aylık bebeği nasıl bırakacaksın

kusura bakma ama beni muhatap almayan gelinin çocuğuna ben de bakmam

çocuk bu düşer hasta olur vs gelinin kaprisi ile mi uğraşacağım

hatanın büyüğü sende ve eşinde açıkça konuşmamışsınız bile; nasılsa bakar diye

baksalar da memnun olmazdınız; son ana kalması kötü olmuş ama arayın bakıcı; bulursunuz birini

biberon a gelince çeşitli markaları deneyin, insanlar alışmasın küçük başlıkla verin diyorlar ama almıyorsa çok akan başlık verin belki öyle alır

benimki ayına uygun başlığı vs almadı; uyutulup öyle içirildi biberon ile sağılmış olan sütü; hiç emzik emmedi ama ben vermediğim için belki versem emerdi onu

3,5 aylıkken bu şekilde günde 11 saat bakıcı ile bakılmaya başladı; 30 aylık olana kadar da meme emdi; yani memeyi de bırakmadı

avent biberon deneyin genelde onları alıyorlar

ama benimki bebedor kauçuk ile idare etti; silikon sevmemişti

bazıları da iyi marka değil de daha basit şeyleri emebiliyor

gene seninki yardım etmek istemiş benimkiler hiç bişeye karışmıyolar inşallah eve gelen kadını kaçırmazlar ben ona razıyım
işyerin eve yakın sanırım,öğlen emzirmeye geliyorum demişsin de..süt iznin de var..bakıcı bulursan hallolur herşey.sıkma canını.çalışan anneler hep geçtik bu durumlardan. sadece işe başlamadan düzen kurman daha iyi olurdu o kadar..
bakıcı bulursun,öğlen gelirsin,arada bir süpriz yapar bakıcıya eve gelir kontrol edersin..süt iznin de var erken çıkarsın..
ek gıdaya geçiyor bebğin de artık,biberon almasa da idare edilir mutlaka.ayrıca sen olmayınca başkası verince biberona da alışabilir.yoksa kaşıkla da sağdıüın sütten verebilir.

bakmak zorunda degıller

Benimki dedi ki " kizim nişanli kolunda 4 bikezik var Ben kizimi evde tek birakirsam bikwzik çalinirsa dunurlere ne hesap veririm ...ama dikkat et çocuğu döver gerizekali olur sakat kalir haa" diyordu
Gercekten tuhaf bahane ne alaka alti üstlü ztn evler kizi sanki yalniz ao acik belli bakmak istemiyor sizde bence kendiniz bakin esin maden seni bu duruma sokti calisin kendisi. Daha 5 aylik cocuk cok kucuk kendin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…