- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
Allah yardımcınız olsunn..meraba arkadaşlar kayınvaldemle altlı üstlü oturuyoruz.bu hafta işe başladım ve 5 aylık bi bebeğim var.işe başlayacağım gün bebeğime bakamicanı söyledi.resmen yıkıldım.bebeğimde anne sütü emiyo hergün sağıp bırakıyorum ama biberona bi türlü alışmadı.şuan hem işe adapte olmaya çalışıyorum hem bakıcı arıyorum hemde bebeği biberona alıştırmaya çalışıyorum.nası alışıcak bilmiyorum nolur yardım edin.
ama işte sen zor durumda kalıyorsun.çocuğun için katlanmak zorundasın.cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
hiç bir maazeretleri yok cnm biz yaşlıyız diyolar bende tamam yanınıza yardımcı tutiyim diyorum onuda kabul etmiyolar 5 aylık çocugu kreşe gönder diyolar bana
o zaman iyi yönünden bakın olaya..siz kv ye güvenmiyorsunuz,nasıl çocuk emanet edecektiniz? bir sürü sorun çıkacaktı..inanın zor işler.yemesi içmesi düzeni çok öenmlidir bebeğin,hepsi sizin istediğiniz gibi olmalı.kv ile bu olmayacaktı belli ki.bakıcı tutun kafanız rahat olur..cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
ben en başından bakıcı istiyodum ama eşim çok ısrar etti onlar bakar ele mi baktırıcaz diye aslında eşim yüzünden oldu o bana ısrar edince bende tama demiştimama işte sen zor durumda kalıyorsun.çocuğun için katlanmak zorundasın.
bir de böyle konuşulamayacak insanlar dediğin kişilere 5 aylık bebeği nasıl emanet edecektin peki?
bugün aynı şeyleri yazıyoruz seninle :)o zaman iyi yönünden bakın olaya..siz kv ye güvenmiyorsunuz,nasıl çocuk emanet edecektiniz? bir sürü sorun çıkacaktı..inanın zor işler.yemesi içmesi düzeni çok öenmlidir bebeğin,hepsi sizin istediğiniz gibi olmalı.kv ile bu olmayacaktı belli ki.bakıcı tutun kafanız rahat olur..
sen tut bakıcını kafan rahat etsin.bazen el en yakınından daha iyi daha güvenilir olabiliyor.ben en başından bakıcı istiyodum ama eşim çok ısrar etti onlar bakar ele mi baktırıcaz diye aslında eşim yüzünden oldu o bana ısrar edince bende tama demiştim
hahahah bizde de aynısı olmuştu,,erkekler annem kesin bakar diyor ama işin aslı o olmuyor..ben kv ye sordum bakacak mısın diye.o da yok bakamam dedi,ama bakıcı parsasına destek olurum dedi mesela..kendi annem de bakamam dedi.ama sağolsunlar hep gelip gittiler.ben en başından bakıcı istiyodum ama eşim çok ısrar etti onlar bakar ele mi baktırıcaz diye aslında eşim yüzünden oldu o bana ısrar edince bende tama demiştim
evet şuan onlar idare ediyo damaklı emzik aldık bugün onu denicez inşallah olur aslında öğlenleri emzirmeye geliyorum ben gelene kadar kaşıklar meyve püresi yoğurt idare edebilirler diye düşünüyorum ama yrn doktorlada konuşucamSen bakıcı bulana kadar idare edecek herhalde?
Zaten bakmasın boş ver iyi olmuş.
Arkadaşın bebeği de ilk başta almadı biberon emziğini değiştirdiler aldı.
Sizin memleketler farkli mi kocanla? Kv kendi kizinin çocuğuna bakar ama....ben en başından bakıcı istiyodum ama eşim çok ısrar etti onlar bakar ele mi baktırıcaz diye aslında eşim yüzünden oldu o bana ısrar edince bende tama demiştim
gene seninki yardım etmek istemiş benimkiler hiç bişeye karışmıyolar inşallah eve gelen kadını kaçırmazlar ben ona razıyımhahahah bizde de aynısı olmuştu,,erkekler annem kesin bakar diyor ama işin aslı o olmuyor..ben kv ye sordum bakacak mısın diye.o da yok bakamam dedi,ama bakıcı parsasına destek olurum dedi mesela..kendi annem de bakamam dedi.ama sağolsunlar hep gelip gittiler.
ben eşimin memleketindeyim şuan kendi memleketim olsa annem bakardıSizin memleketler farkli mi kocanla? Kv kendi kizinin çocuğuna bakar ama....
aynen bende öyle düşünüyorum şu biberonada bi alışsa yada kaşıkla yemek istese biraz kafam rahat ediceksen tut bakıcını kafan rahat etsin.bazen el en yakınından daha iyi daha güvenilir olabiliyor.
cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
evet şuan onlar idare ediyo damaklı emzik aldık bugün onu denicez inşallah olur aslında öğlenleri emzirmeye geliyorum ben gelene kadar kaşıklar meyve püresi yoğurt idare edebilirler diye düşünüyorum ama yrn doktorlada konuşucam
işyerin eve yakın sanırım,öğlen emzirmeye geliyorum demişsin de..süt iznin de var..bakıcı bulursan hallolur herşey.sıkma canını.çalışan anneler hep geçtik bu durumlardan. sadece işe başlamadan düzen kurman daha iyi olurdu o kadar..gene seninki yardım etmek istemiş benimkiler hiç bişeye karışmıyolar inşallah eve gelen kadını kaçırmazlar ben ona razıyım
Gercekten tuhaf bahane ne alaka alti üstlü ztn evler kizi sanki yalniz ao acik belli bakmak istemiyor sizde bence kendiniz bakin esin maden seni bu duruma sokti calisin kendisi. Daha 5 aylik cocuk cok kucuk kendin bakBenimki dedi ki " kizim nişanli kolunda 4 bikezik var Ben kizimi evde tek birakirsam bikwzik çalinirsa dunurlere ne hesap veririm ...ama dikkat et çocuğu döver gerizekali olur sakat kalir haa" diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?