En güzeli bakıcı gerçekten. Misss gibi. Tv yok, abur cubuk yok, sadece senin düzenin varişte ben biraz şanslıydım
ben yaşamadan öyle olacağını biliyordum
kv ile aynı şehirdeyiz ama baksa bizde kalacaktı zira uzak
kp de evde yalnız kalacaktı vs vs
benim mesleğim biraz da aile ilişkileri üzerine ben böyle çok hikayeye şahit oldum yakından bu nedenle tavrım net oldu
kendi annem doğumda gelip 20 gün kaldı da gitsinler diye bekledim
ben yalnızlığı seviyorum; bu nedenle de kv asla olmaz dedim; alşam eve gelince çocuğum ile eşim ile yalnız olmak önemli
akşam yemeğinde masada yanımızda duran çocuğu bile ben kucağıma alayım siz yemek yiyin derdi; ağlamıyor vs oturuyor çocuk sen de ye yemeğini yok; o bir iş yapmış olacak ya hemen müdahale
herkes beni ruhsuzlukla; minicik beebği tanımadığım kişiye bıraktığım için vicdansızlıkla suçladı ama kv bakmnaya kalksa idi mutlaka kavga çıkıp büyürdü
o zaman bakıcı bulmak daha da zor olurdu
bir de benimkiler yaşlı 65 yaşındaki kadına bebek baktırılmaz bana göre; eskiden anneanne babaanneler 40-45 yaşında oluyormuş dinç olur tabii; 65 üstü insan nasıl koşsun çocuğun ayağına
işte ben biraz şanslıydım
ben yaşamadan öyle olacağını biliyordum
kv ile aynı şehirdeyiz ama baksa bizde kalacaktı zira uzak
kp de evde yalnız kalacaktı vs vs
benim mesleğim biraz da aile ilişkileri üzerine ben böyle çok hikayeye şahit oldum yakından bu nedenle tavrım net oldu
kendi annem doğumda gelip 20 gün kaldı da gitsinler diye bekledim
ben yalnızlığı seviyorum; bu nedenle de kv asla olmaz dedim; alşam eve gelince çocuğum ile eşim ile yalnız olmak önemli
akşam yemeğinde masada yanımızda duran çocuğu bile ben kucağıma alayım siz yemek yiyin derdi; ağlamıyor vs oturuyor çocuk sen de ye yemeğini yok; o bir iş yapmış olacak ya hemen müdahale
herkes beni ruhsuzlukla; minicik beebği tanımadığım kişiye bıraktığım için vicdansızlıkla suçladı ama kv bakmnaya kalksa idi mutlaka kavga çıkıp büyürdü
o zaman bakıcı bulmak daha da zor olurdu
bir de benimkiler yaşlı 65 yaşındaki kadına bebek baktırılmaz bana göre; eskiden anneanne babaanneler 40-45 yaşında oluyormuş dinç olur tabii; 65 üstü insan nasıl koşsun çocuğun ayağına
O tur insanlara zaten benegini de emanet edemezssin. Konusamiyorsan bile.cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
Benim bildigim bakicilarda tv nin onune koyuyo cocuklari keyfine bakiyo valla.En güzeli bakıcı gerçekten. Misss gibi. Tv yok, abur cubuk yok, sadece senin düzenin var
Evet :) ben de coo yasamistim bu piskolojiyi. Bir kac arkadasimAy iyi ki söylediniz, biz calısan anneler intihar edelim hemen.
Kamera koyarsanız bakamazBenim bildigim bakicilarda tv nin onune koyuyo cocuklari keyfine bakiyo valla.
cnm kırgınlığımız yok ama karşına alıpta normal mantıklı konuşabileceğin insanlar değiller maalesef düşünceleri çok ters o yüzden çok muhattap olmak istemiyorum
Bir de şu var: eğer düşük maaş alacaksanız tabii ki evde oturur, çocuğunuza bakarsınız ama bir mesleğiniz var ve bakıcı parasının 2.5-3 katı kazanıyorsaniz elbette çalışırsınız cocugunuzu düzgün bir okulda okutabilmek icinEvet :) ben de coo yasamistim bu piskolojiyi. Bir kac arkadasim
Aman da ben calismiyacam, civugin kisiligi ilk 5 yilda oturur onunla birlikte olucam filan falan. Kendileri oysa is bulamadiklari Icin calismiyormus. Is bulur bulmaz calismaya basladilar. Kayinvalidelerini ya da annelerini de getirip cocuklarina baktirdilar. Bana da buyuk bir vicdan azabiyla gecirdigim gunler kalmisti.
Dogru diyorsun.Yaşlı insanları suçluyorsunuz ama ben bu yaşımda kendi çocuğumu doğurup bakabileceğime bile inanmıyorum, çocuk bakmanın nesi kolay anlamadım
Evet, illa ki Koymak lazim ciddenKamera koyarsanız bakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?