• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemlere gitmek beni rahatsız ediyor

ya vallahi knuyu ben mi actim dedim bian...esim isten geldiginde hadi annemlere gidelim deyince yemin ederim kafamdan asa kaynar sular dokuluyor kalbim bi tuhaf oluyor ve sinir tepeme cikiyor ben sizin kadar sakin olamiyorum ama bazen soylene soyelene gidiyorum bazende ben hastayim sen kizi al git lutgen ustume gelme su psikolojiyle onlara cay servisi yapamam diyorum bazen anlayisla karisliyo gidiyo bensiz bazen de inada bindiriyor o da gitmiyo o gitmeyince ailesi ozledik bilmem ne of cok karisik isler

Aynen walaha, su ozledik lafini benim kaynana da der sinir oluyorum. Sanki yilarca aylarca gorusmuyoruz. her aradiginda kaynanam cok sinir oluyorum. Anlatamam.
Benim eltilerimede aynisini yapar benden 10 yas buyukler, yani hic degismicek kadin. Onlarida rahatsiz eder.
Ben bu gidisle belki tasinirim baska sehire, ozamanda dusunuyorum ki yatiliya gelip kalirlar simdi

Ayni modelden bende var.
Basta her gun cagirip cagirmadiklari gun de geliyorlardi hem de baya baya zorla

Zaaarrr zor kavga dovus haftada 1 veya 2ye indirdim. 1 gidip 1 cagirmaya calisiyorum.

Ve suan cocugumuzu goremiyoruz diye dusunuyorlar. Oglumuzun evine rahatca girip cikamiyoruz diye esimi dolduruyorlar bastan beri.

Bence haftada 1i op.basina.koy yani. Ben o rakama inene kadar kotu hain gelin oldum.gozlerinde!!!
galiba bu sık gorusme durumundan hain gelin olmadan kurtulamicaz :s bende kotu gelin oldum.ferhunde oldum da kurtuldum:s

Aynen walaha, su ozledik lafini benim kaynana da der sinir oluyorum. Sanki yilarca aylarca gorusmuyoruz. her aradiginda kaynanam cok sinir oluyorum. Anlatamam.
Benim eltilerimede aynisini yapar benden 10 yas buyukler, yani hic degismicek kadin. Onlarida rahatsiz eder.
Ben bu gidisle belki tasinirim baska sehire, ozamanda dusunuyorum ki yatiliya gelip kalirlar simdi
yok ayri sehir daha kotu ablamdan falan biliyorum yatiya kaliyolar kaynanasigilde kaynanasigil geliyo haftalarca kaliyo cekilcek dert degil vallahi.en kotu 3 saat kahirlarini cekip kalkiyoz cok sukur ama bana o da fazla geliyor bahane kalmadi artik gitmemek icin:( bigun patlamam insalah istemiyorum sizi yahu yapistiniz diye...simdi zaten tek silahlari torunu ozledik demek..sanki cok seviyolarda goturunce

yok ayri sehir daha kotu ablamdan falan biliyorum yatiya kaliyolar kaynanasigilde kaynanasigil geliyo haftalarca kaliyo cekilcek dert degil vallahi.en kotu 3 saat kahirlarini cekip kalkiyoz cok sukur ama bana o da fazla geliyor bahane kalmadi artik gitmemek icin:KK43: bigun patlamam insalah istemiyorum sizi yahu yapistiniz diye...simdi zaten tek silahlari torunu ozledik demek..sanki cok seviyolarda goturunce

Aynen o tek silahtan bende cok korkuyorum, hafta dogum yapacam. Zirt pirt gelicekler torunu goremeye falan. Daha beter olucak bence. Kafam almiyor onlari hic. bende bir gun patlamam insallah, patlarsamda esimle kavga ederim

Herkese meraba arkadaşlar benim sorunum şu ki kayınvaldemlere gidince cok mutsuz oluyorum nedenini bilmiyorum iyi davranıyorlar bana bir sorun yok ama çok kalabalıklar küçük çoluklar çocuklar kafam şişiyor her kafadan bir ses eşimde ailesine çok bağlı ama bana da baglı o yuzden ona bu konuyu açmak istemiyorum ben şöyle iki haftada üç haftada bir gidelim istiyorum ama haftada bir gidelim diyor eşim bir de onun dışında zırt pırt yemeğe davet ediyorlar tabi güzellikle a siz bu yemegi seversiniz bundan yaptık herkes gelecek hadi sizde gelin diyorlar e ben istemiyorum daralıyorum çünkü orda iyi insanlar ama kafam sarmıyor e esime de gitmeyelim desem üzülür diye düşünüyorum ben napsam nasıl davransam bilemedim
Hep aynı şehirde yaşamaya mecbursanız seninde yavaşça alışmanı tavsiye ederim. Kötü bişy yapsalar onu bahane edeblrsn ama iyiler diyosun. Bende sıkılırım eşimde benmle aynı kfada oldğu için iki ailenndr olmadığı bi şehir terch etti. Belki zamanla azalır çoluk çocuk falan olnca onları bahane edeblrsn.

sen calismiyorsun galiba canim

Ben evliligim basinda, her sabah nerdeyse beni arabaylan almaya gelirlerdi onlara giderdik esim isten gelesiye kadar otururdum. Yanliz kalmim evde diye. Saka gibi, bu nedeniylen hemen is aradim calistim. Rahat biraktilar. Suan hamileyim calismiyorum.
Ve yemek yaptim her gun ki yemege davet etmesin bizi diye. Oyle savasiyorum kayinvalideylen. yazarkenede sinirlen yaziyorum, off cok doluyum :(
Sen calisiyormusun?

İnsanları anlamak zor. Hiç gelmiyorlar, halimiz sormuyorlar, gittigimde hiç umurlarinda değil, bir yemek bile yapmıyorlar... da sorun olurdu, tam tersi de sorun.

Laf sokup duruyorlar da sorun, baş üstünde taşıyorlar da sorun.

Ne yapsa yaranamiyor bu aileler. Haftada bir 3 saat hiç çok esin ailesini görmek için.

Siz abartiyorsunuz.

Eskiden kayinvalideyle sorun mu oldu, cok buyuk bir saygısızlık değilse, aile içinde kapanır gider bu meseleler.

Ne güzel ki birbirine bağlı bir aile, bir sorun olduğunda herkes koşar.

Her hafta Cümbür Cemaat bizdeler deseydin, durum farklı olurdu ama seninki tamamen senden kaynaklı.

Canım hayat sevdiğimiz keyif aldığımız şeylerden ibaret mi tabi ki hayır. Hele ki evlilik yeri gelir sen eşin için katlanırsın yeri gelir o senin için katlanır. Kafam almıyor kaldırmıyor nedir hem daha yaşın kaç yahu. Üstelik sana bu kadar değer verirlerken sakın eşine bunu yansıtma empati kur biraz da.

Back
X