kayınvaldesinin ilgisizliğinden yakınan hamişler ?????

dolphinsea

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
13
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar; kayınvaldesinin ilgisizliğinden şikayetçi olan var mı; lütfen paylaşalım.. sinirden ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı bilemiyorum artık..

6. ayıma girdim ve ailem den ayrı şehirde yaşıyorum. insan sormaz mı evin de yapılacak yardım edilecek diye bir şey var mı diye? 4 aydır evime gelmiyor ; varsa yoksa kendi kızı , ne zaman arasam orda oluyor; nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım

Amaaan güzeLim boşver takma bunLArı..ßak ne güzeL ALLah sana evLat nasip etmiş saLLa gerisini..

VaLLa şu anda bnm bi bebeğim olsunda gitsin kim ne yapiyorsa yapsın o bana yeter :49:

KayınvaLideLErin değişmez gerçeği herzaman kızLarına ayrı bi düşkünLükLEri vardır ewLenip gitseLEr biLe..Kafaya takma böLe şeyLeri değiştiremezsn..

Sen kendi hamiLELiğinin tadını çıkar..İnsan böyLeyken daha duygusaL oLuyo gaLİba daha fazLa iLgi bekLio ama herşeyde 4 4Lük olmuo be güLüm..

Şimdi bana sorsan aman çocuğum oLsunda kimse umrumda değiL meseLa ...Her haLimize şükredeLim hayatta İmtihanLArımızda oLAcaktır muhakkak !..

merhaba arkadaşlar; kayınvaldesinin ilgisizliğinden şikayetçi olan var mı; lütfen paylaşalım.. sinirden ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı bilemiyorum artık..

6. ayıma girdim ve ailem den ayrı şehirde yaşıyorum. insan sormaz mı evin de yapılacak yardım edilecek diye bir şey var mı diye? 4 aydır evime gelmiyor ; varsa yoksa kendi kızı , ne zaman arasam orda oluyor; nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım

Doğumdan sonra da aynı mesafeyi sen koyarsın olur biter.Salla gitsin zaten iş yapmaya değil işe karışmaya geliyorlar,tavsiye etmem yani.Rahatına bak :32:

boşver şimdiye kadar hangi kayınvalide gelinine hamileyken ilgi göstermiş ki benim ilk evliliğimde hamile kalmıştım kanamam vardı senin bişeyin yok kalk gez bi tek hamile kalan sen misin diyodu sonra ne oldu kanamam arttı kürtaj oldum

sağolun arkadaş valla; sanırım hiç gelmemeleri daha iyi; sanırım ben çok şey bekliyorum. yaşadığım şehirde kendi ailemden kimse olmaması sanırım beni böyle düşündürüyor,

aman gelmesin boşver mesafe herzaman iyidir çok içli dışlı olmamak en iyisi en güzel döneminde niye böyle şeylere takıyorsun keyfini çıkar :34:

ya okuyorum çok ilginç geliyor melek gibi bir kayınvalidem var kanamam oldu bana su bile aldırtmadı hatta önüme getirdi yemeğimi bitek yedirmediği kaldı evime her geldiğinde yardım ediyor. her gün arıyor. ama benin kayınvalidemin kızı yok sanırım bundan dolayı bana ve eltime düşkünlüğü..

Keşke benimki de ilgisiz olsa yakamdan düşse üstüme düşkün olmasa ben çok sıkılıyorum :31:

takma kafana bence her gün evde olup her işine karışmasındansa böylesi daha iyi :1: tavrını koyarsın bundan sonra sen de :1:

boşver canımmm geçen haftalarda bize kalmaya geldiler kayınvalideler kaynımlarla beraber geleceklerdi gelecekleri daha önceden belliydi sonradan benim hamileliğim kesinleşince kaynım gitmeyelim kız dinlenir demişş kayınvalidemde gidelim ben ona hiç iş yaptırmam demiş düşüncesi iyide icraat yoktuu yemekleri midem bulana bulana yaptımm oda sofraya oturup tabağını uzattı yemek koydumm allahtan eltimm ve eşim çok anlayışlı onlar yardım etti banaa yanii ilgilense bi dert ilgilenmese bi dert en güzeli karışmamaları tatlımmm onlar gelmeden 1hafta önce annem geldi yemekler yaptı evimi temizledi de öyle gittiii hiç kimse anne gibi olmuyooorr boşverrr:34::34::34:

Back
X