Kayınvalide adayı ;(

Ne mesajlaşılır kayınvalideyle hiç yapmadığımız için çok mesafeli bir davranış gibi gelmedi ama. Şakayı siz başlatmışsınız o da devam etmiş alınacak durum yok aslında ama siz benide sevmiyorsunuz lafına kv alınması normal , ne yaptım ki bu kız böyle düşündü diyordur

Kadin söylediğine tepki vermiş bence çünkü alınmış. Sen hiç kimseyi sevmiyosun diye yargilamissiniz.

Kadinla baska kizi cekistirmissiniz. Sonra kendini ortaya atmissin bence iltifat ve övgu bekliyordun belki de kiyaslanip seni ovmesini ama kadin saka yollu da olsa boyle bir sey deyince bozulmussun.....

Kadin aciklamis sana durumu daha da uzatirsan gercekten sevmez. Kimse kendi annen baban gibi tribini cekmez onlar icin el kiziyiz canim

peki siz ne tarz bir cevap bekliyordunuz mesajınıza karşılık olarak?
gelin adayi der : ehe ehe sen kimseyi sevmiyorsun
kv adayi der : olur mu balim petegim seni seviyorum
konu sahibi boyle bir cevap bekliyordu herhalde
benim oglumun sevgilisi vs bana boyle laubalice bir laf edecek , o lafi agzina tikar , o yasinda aile terbiyesi ogretirdim , bir daha bakalim boyle saka yapabiliyor mu
ayip yahu
bir de bozulmus ustune

Cok uzatilmayacak bir mesele evet bende kirilirdim insan olarak ovguyu isteriz heleki kayinvalideden geliyorsa bu ovgu. Ama bunlar cok basit seyler. Kirilmadim yazin inanki mesafeli olun . Balik bastan kokmasin. Cok muhabbet tez ayrilik getirir derler ne kadar sizli bizlide konussaniz durum bu canim

İyiki iliskiniz cıvık degilmis :) cıvık olsa acaba ne olurmus. Yani siz neden kadinin eltisinin dedikodusunu yapiyorsunuz. O acsa bile konuyu sizin beni ilgilendirmez deyip kestirip atmaniz lazimdi. Ama siz benim en samimi oldugum kisiye bile soylemeyecegim laubalilikle karsilik vermissiniz. Kadin ustune bir de bana kirildin mi saka yaptim gibisinden alttan almis. Siz de buraya gelmis cok sinirlendim diyorsunuz. Hey allahim.

hem mesafelisiniz hem msjlasiorunuz hmmm

samimi olsaniz nolurdu acaba?

kiz kaynana gel ada günüm geldi yardim et

Bence siz saygısızlık etmişsiniz annenize ne tür bi üslup ile yaklaşıyorsnz kayinvslide adayına da öyle yaklasmalsnz üstelik sevdiğiniz adamın annesi yani daha çok dikkat etmelisiniz sizinle yaşamadan siz onunla yaşamadn sevgisizligi bi mesajla anlayamazsnz birde cevap vermemişsnz olay olay olay

Başkasının dedikodusunu yapacak kadar samimisiniz işte bide boşuna mesafeliyiz deme , sanki kankanla şakalaşır gibi laf sokmuşsun kadına oda cevabını vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…