Kayınvalide adayı ;(

Durduk yere değilki siz bsşlatmışsınız ne dicek ti çok seviyorum...

Hem kendin baslatmıssın hem de tavır yapma çabaları ergen durumları

Sizin şakanızın üstüne bunu demesi normal bence o da şaka yapmış :) Sizinki şaka da onun ki değil mi Bence kafanıza takmayın çünkü hem siz başlatmışsınız hem de zaten kimseyi sevmiyon derken laf eder gibi olmuş biraz. Kadın yine üst üste yazmış valla iyiymiş

siz baslatmissiniz vr durduk yere alinmidsiniz bence alibacak birsey yok bunda

Sizin söylediğiniz şey onun cevabından daha saçma olmuş. Mesafeyi biraz daha açın bence. Çok gereksiz mesajlaşmalar falan.

Ne diye mesajlasiyorsunuz ki çok gereksiz bişey bence.mesafe mesajlaşmakla olmaz ilerde ayırdığınız vakit için pişman olursunuz:)))tecrübeyle sabittir gerek yok yüz bulmasın.sevmiş olsaydı seviyorum derdi geçerdi nabız yokluyor.

cıvık ılıskımız yok dıyorsunuz daha sozluyken mesajlasmaalr falan bence cıvıklıgın alası, bu kadar muhabbete gerek yok ozel gunde ara yeter.

Başkasının gelininden ona ne sanane ?! Gereksiz bir muhabbetin sonu gereksiz bir şekilde bitmiş .. kadını sen kiskirtmissin bence :)

Oğğğğ sizin tavır başlatmış her şeyi. Kadın bayrağı devralıp taşımış. ‘’Düzeyli mesafeli ilişki’’ niz varmış. Ben sizin tavırda mesafe, saygı ya da düzey göremedim kusura bakmayın. Fazla yüz göz olmaya adaysınız gibi.

Sanırım mesafe kelimesinin anlamını yanlış biliyorsunuz.
Ayrıca alttan laf giydireyim derken karşılığını şamar gibi yemişsiniz...
Dediğiniz gibi mesafe değil,yüz göz olmaya doğru sapmış bir ilişki gördüm ben...

Kaynanayla samimiyet olmaz mesafe olur o samimiyet ancak kendi annenle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…