Kayınvalide adayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesiyle ne alakası var yüz yüze gelmediği insanı neden istemesin ki çok kuruntu ve önyargı bence yani yok annesiyle konuştu durgunlaştı falan kadın doktormuş bir de cahil de değil ki memleketinle yargılasın.Tanışmak isteyen annesi zaten neden bilerek ertelesin doktorlarda tam başladı artık yoğun olabilir niye inanmıyorsunuz daha tanışmadan kv için bu kadar önyargılıysanız tanıyınca herşeyin altında birşey ararsınız ciddiyete gitmiyorsa erkek arkadaşınız da arayın sorunu

Bu konuda cok yaniliyorsunuz. Ayri evleri birakin ayri sehirlerde hatta ayri ulkelerde bile olsaniz eger o erkek, annesinin emziginden dusememisse o evlilik yurumez. O fitne fesat cikaran Kv'ler olgun olmayan ogullarini cok guzel yonlendiriyorlar telefonla bile. Tecrubeniz olmadigi icin toz pembe goruyorsunuz. Ama inanin gercekler hicte oyle degil.
Ana kuzusu erkekler, kendi yuvalarini kurduklarinda bocaliyorlar hala ailesini anne, baba ve kardeslerinden ibaret saniyorlar. Esleri hep 2.planda kaliyor.
Etraflica dusunup karar vermenizi temenni ederim.
İşte bu yorumu ayakta alkışlıyorum:KK9: O kadar mecalim yok ki uzun uzadıya anlatmaya artık. Kesinlikle tercüman olmuş bu yorum bana . Tek bir telefonla evli çiftleri boşanmaya sürükleyen kvler var. Konu sahibi bu yorumlari kesinlikle ciddiye almalısınız.

Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence
Hic de öyle olmuyo kuzum benim ikizim benden 5 6 ay önce evlendi eniştem anneci ikizimin evine yapacağı yemeğe kadar karışıyo haddi değil kimsenin evlenmiş yolunu yirmis daha karışmasın bı anlamı yok eğer durum böyleyse nasıl basladiysa öyle gider bir senedir bu böyle ikizim bıkmış vaziyette sürekli eniştemle falan kavga ederler dengelerini bozuyo benden söylemesi aklını çekmek istemem ama yol yakınken olmayacaksa zorlama derim yanlış anlama sakın beni ☺️

Ne sacma geliyor bana bu.. dinimiz ayni olsun da hangi irk renk dilde insanla evlenmek isterse, onunla evlensin kizcigim 💛
Din aynı olmazsa evlenilmez mi yani? Dil, ırk, renk gözetmeksizin neden din mesela?
Sizce insan olmak evrensel bir olgu değil midir? İnsan olmak insan olanların saygı gösterilmesi gereken bir eylem değil midir?

Son düzenleme:
İşte bu yorumu ayakta alkışlıyorum:KK9: O kadar mecalim yok ki uzun uzadıya anlatmaya artık. Kesinlikle tercüman olmuş bu yorum bana . Tek bir telefonla evli çiftleri boşanmaya sürükleyen kvler var. Konu sahibi bu yorumlari kesinlikle ciddiye almalısınız.
Tesekkur ederim..⚘⚘ Evlenmeden once biz de saftik boyle, Kv'miz asla annemiz gibi olmasa da kiyisindan kosesinden az da olsa bizi onemseyecek saniyorduk. Tabiki bu buyuk 1 yanilgi. Ana kuzusu olan erkekle iliski surduren birisinin de bu gercegi anlamasi lazim..

Oha demek geldi icimden. Yas olmus 35 ve cidiilesmek icin anneyle mi tanismak gerekiyor? Anneden icazet alinacak yani. O yastaki kazık kadar adam ben evleniyorum diyebilmeli. Sen anlasilan kayinvalide ile evleneceksin adamla degil.

Baba adayi bu olayin neresinde? Babasindan icazet gerekmiyor sanirim.
Omur boyu kayinvalide sizinle sidik yaristiracak gibi. Mesela hep beraber bir yere gitseniz esinin yanina ön koltuga kayinvalide oturabilir. Ya da evinin tum duzenine o karar verip hersey ona gore yerlesebilir. Her gun annesi oglunu arayip bugun ne yedin diye sorabilir. Ya da her gordugunde oglum zayiflamis iyi bakmiyorsun diyebilir. Ogluna anne yemeklerini ozlemissindir sen diyebilir. Cocuk olsa sana benzese yok yok ayni babasi diyebilir. Simdi bunlar kucuk ornekler. Ama adam bu yasa kadar evlenmediyse muhtemelen annenin onayindan kimse gecmedi. Anne ogluna es adayi begenmiyor aslinda, kendisine hicbirseye sesi cikmayan gözü acilmamis kösne yavrusu ariyor ki yonetebilsin. Anneyle gobek bagini kesemeyen bir adam sumsuk yonetilmeye mahkum kendi kararlarini veremeyen kisiligi gelismemis biridir. Anne 40 gun tuvalete gitmeyeceksin dese gidemez bu tipler. Boyle biriyle emin misin evlilige?

Annesi doktor diyince aklima boyle bir kadin doktor geldi. Herkesin korktugu, karsisinda el pence durdugu biri. Ismini vermeyim. O mu diyecegim ama o degildir muhtemelen cunku o kadin emekli oldu. Yasiyor mu onu da bilmiyorum ama hastaneye girerken bir hastasi ondan once girdi diye hastanin kolunu kirip "ortopediye ugra, adimi soyle, şu kolunu duzeltsinler" demis biri. Ekşi de hikayesi vardi hatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X