Kayınvalide adayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna sen kendin inaniyor musun? Şurda açılan konulara bi bak sorun yaşayanların hepsi kv ile mi oturuyor sanki? Her allahin günü sizi cagiracak yemege kahvaltiya caya ota böceğe her seye cagiracak. Seni her gün çağıracak kendi hizmetinde ol isteyecek. Evine karisacak gezmenize karisacak cat kapi gelecek sen azicik surat yap azicik tepki göster hemen ogluna sikayet edecek acıtasyon yapacak, simdiden annesinin lafindan cikamayan adam onun lafiyla yuvanızda huzur birakmayacak. Annesi hep ilk planda kendisi, ikinci planda da senin oldugunu hissettirmek icin uğraşacak. Deger mi ya elin kadiniyla onun sütten kesilmemis ogluyla ugrasmaya? Daha aklima gelmeyen sayamadığım neler neler olacak. Surekli oglunu yanina cekip sizin üzerinizden egosunu tatmin edecek.
Ben yöneticiyim. Sanırım beni parmağında oynatamayacağını düşünüyor o yüzden karşı

Nerden bildiniz? Sizde mi bu şehirler hakkinda birsey duydunuz
Maalesef bu şehirlerin geneli çok tutucu olduğu için insanlar çok önyargılı. Ama elbette istisnalar vardır. Kendinizi ezdirmeyin bence. Kimse kimseyi memleketinden dolayı ötekileştirmemeli sonuçta insanlar bunu seçemiyor. Bir daha görüşmek istiyorum demeyin bence. Hatta ondan tanışma teklifi gelirse bile kabul etmeyin.

Tanışmak zorunlu mu? İşler ciddiye binmeden aileleri işin içine katmamak bence en iyisi. Daha yüzük takmadan başınıza kaynana çıkarmayın. Nişanlılık döneminde bol bol görüşürsünüz zaten.

Evlendikten sonra annesinin etkisinde kaldıkları gibi daha da anneci oluyorlar . Annesi izin verirse ayağa kalkıp izin vermezse kalkmıyorlar. Zannetiginiz gibi değil yani. Arkadaşınıza annesiyle tanismakta sorun olup olmadığını sorun. Kem kum ederse zaten o erkekten pek hayır gelmez.

Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence

Görüştüğünüz kişinin annesi kayınvalide adayınız nereden oluyor? Ciddiye binmek nişanlanmak mı diye baktım daha sevgili bile değilmişsiniz. Hadi kayınvalide adayınız olsun diyelim. Kadının sizi istemediğine dair gerçekçi bir işaret de görmemişsiniz. Acaba fazla mı kendi kendinize kuruyorsunuz belki denk gelmiştir. Ben erkeklerin daha hoşlanıyor gibi oluyorken annesine anlatıp da annesinden icazet alacağını pek düşünmüyorum çünkü.

Eğer gerçekten daha hoşlanıyorken anne sence bu kızla sevgili olayım mı diye soran biriyse zaten uzak durun. Daha şimdiden bunu soran ilerde annesine sormadan nefes almaz herhalde.

Kızlar moralim çok bozuk

Görüştüğüm biri var ama bir türlü ciddiyete gidemiyoruz. Görüştüğüm kişi açık açık söyleyemiyor ama sanırim sorun annesinin beni tanımadan istememesi.
Ne zaman çok iyi vakit geçirsek, annesiyle konuşacağını söylüyor ardından durgunlaşıyor ve yine başa dönüyoruz.

Geçen hafta Pazar günü annesinin bir işi vardı. Ben onu yaptığım için annesi yumuşadı sanırım. Pazartesi annesinin benimle tanışmak istediğini söyledi. Eve gitti annesiyle konuşmuş. Annesi doktor randevularim var çok yoğunum demiş. (Hasta değil, olsa olsa kontrol icin bir tane randevudur). Müsait olduğumda ben sana söylerim demiş.

Tabi ben bozuldum ama ona farkettirmiyorum. O da olumlu konuşuyor ama durgunluğunu hissediyorum. Üstüne gitmeyim diye birşey söylemedim. Zaten annesine saygı konusunda çok hat safhada. (Halk arasında Anneci de diyebiliriz).
Annen böyle böyle desem direk ben kötü olurum diye birsey söylemiyorum.

Bugün de bir işi çıktı buluşmadık. Istese zorda olsa buluşurduk. Benim birşey sormamdan kaçıyor sanırım. Beni taniyor, böyle konuları telefonda sormuyorum genellikle yüzyüze soruyorum.

Sizce onun konuyu açmasını mı bekleyim. Ben mi soruyum?
Tanımadan neden insanlar bukadar ön yargılı ki 🥺

Bir yaştan sonra insanlar değişmez
Mühim olan sevgilinizin durumu
Bu yaşa gelip annesiyle göbek bağını kesememiş adam ancak üzer sizi başka bir şey olmaz, bu tip bir erkeğin annesini asla yenemezsiniz, vazgeçin yol yakınken

Kızlar annesini kötülememek için birsey demiyor hep susuyor.
Benmi açık açık sorayım, sorun annenin istememesi mi diye?
Yaaa acik acik sor gitsin kaybedicek birseyin yok. Ve bukadar diken ustunde olma iliskide anasinin agzina bakiyorsa arkana bile bakmadan kac git. Ileride ciddi yola girerseniz ayrilmak yada annesi hakkinda konusmak cok daha zor olur agzini bile actirmaz sana. Herseyden daha sen daha önemlisin boyle düsun yoksa cok ezerler coook :işsiz:

Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence
Bu konuda cok yaniliyorsunuz. Ayri evleri birakin ayri sehirlerde hatta ayri ulkelerde bile olsaniz eger o erkek, annesinin emziginden dusememisse o evlilik yurumez. O fitne fesat cikaran Kv'ler olgun olmayan ogullarini cok guzel yonlendiriyorlar telefonla bile. Tecrubeniz olmadigi icin toz pembe goruyorsunuz. Ama inanin gercekler hicte oyle degil.
Ana kuzusu erkekler, kendi yuvalarini kurduklarinda bocaliyorlar hala ailesini anne, baba ve kardeslerinden ibaret saniyorlar. Esleri hep 2.planda kaliyor.
Etraflica dusunup karar vermenizi temenni ederim.

35 yaşında ve hala annesinin etkisinde
Evlenince değişir falan demeyin aksine daha beter olur
Annesi ile tanisacaksın en basiti bunu bile becerememiş evlilik olur veya olmaz braz medeni olsunlar
Memleketinden dolayı seni istemeyeni sen hiç isteme

Yaaa acik acik sor gitsin kaybedicek birseyin yok. Ve bukadar diken ustunde olma iliskide anasinin agzina bakiyorsa arkana bile bakmadan kac git. Ileride ciddi yola girerseniz ayrilmak yada annesi hakkinda konusmak cok daha zor olur agzini bile actirmaz sana. Herseyden daha sen daha önemlisin boyle düsun yoksa cok ezerler coook :işsiz:
Kesinlike katılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X